Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ταυτόχρονη παρακολούθηση 4 καναλιών!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω τα φώτα σας μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με το θέμα και δεν ξέρω τι λύσεις υπάρχουν!

Το ζητούμενο: Να υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης 4 καναλιών (αναλογικών) σε μια οθόνη ή αν δεν γίνεται αυτό σε 2 το πολύ! Μιλάμε για ταυτόχρονη αναπαραγωγή και όχι ανανεώσεις στην εικόνα ανα διαστήματα!

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι μια επαγγελματική λύση ή μια σύνθεση με κάρτες σε PC κλπ!

Any Idea?

B)

Δημοσ.

Παλια στις crt ειχα δει μεχρι και 8 αν θυμαμαι καλα αλλα σε lcd δεν εχω δει αλλα μπορει και να υπαρχει.Βεβαια και στην παλια περιπτωση ηχο ακουγες απο ενα που επελεγες σε μεγαλη διασταση.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παλια στις crt ειχα δει μεχρι και 8 αν θυμαμαι καλα αλλα σε lcd δεν εχω δει αλλα μπορει και να υπαρχει.Βεβαια και στην παλια περιπτωση ηχο ακουγες απο ενα που επελεγες σε μεγαλη διασταση.

Δεν εννοώ αυτό! Τα 8 που λες απλα ανανέωναν σταθερή εικόνα ανα δευτερόλεπτα και στο κέντρο μόνο έπαιζε real time ένα κανάλι. Εγω ψάχνω για ταυτόχρονη real time αναπαραγωγή!

Δημοσ.
Θέλω τα φώτα σας μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με το θέμα και δεν ξέρω τι λύσεις υπάρχουν!

Το ζητούμενο: Να υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης 4 καναλιών (αναλογικών) σε μια οθόνη ή αν δεν γίνεται αυτό σε 2 το πολύ! Μιλάμε για ταυτόχρονη αναπαραγωγή και όχι ανανεώσεις στην εικόνα ανα διαστήματα!

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι μια επαγγελματική λύση ή μια σύνθεση με κάρτες σε PC κλπ!

Any Idea?

B)

Αυτο που ζητας δεν γινεται.Μονο 2 γινεται να βλεπεις οταν η TV εχει 2 tuner.Η PHILIPS CRT 100HZ που εχω(και οχι τα απλα μοντελα) εχει αυτη την δυνατοτητα (οπως και να δειχνει 3 καναλια αλλα να κανει εναλλαγη στα δυο).Προχτες αγορασα μια LCD PHILIPS 42PFL 9664.Τελευταιο μοντελο 200HZ FULLHD με αποκριση μολις 1 πολυ λεπτη (παχος 5 ποντους) αλλα δεν εχει αυτη την δυνατοτητα γιατι πολυ απλα εχει 1 tuner.

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπάρχουν και lcd με διπλό tuner, π.χ. http://www.skroutz.gr/products/show/2515098 . Τι ακριβώς θες να κάνεις, αν επιτρέπεται;

Φαντάσου μια ομάδα που θα παρακολουθεί ταυτόχρονα 4 κανάλια (η ομάδα αυτή μπορεί να γίνει ένα άτομο...). Για την ωρα υπάρχουν 4 τηλεοράσεις ή αντίστοιχα 4 pc με tv tuners και θέλουμε να απλοποιηθεί όλο αυτό χωρίς όμως να περάσουμε σε πολύ επαγγελματικό ή πολύπλοκο εξοπλισμό!

B)

• Members
Δημοσ.

Αν και δεν έχω ιδέα κι εγώ για το θέμα, περισσότερο σαν ερώτηση το θέτω: αν έβαζε 4 διαφορετικά tuners σε ένα pc δεν θα πετύχαινε αυτό που θέλει;

(Πάντως, μια τελείως μπακαλίστικη λύση που είχα χρησιμοποιήσει εγώ όταν ήθελα να δω 2 αγώνες ταυτόχρονα στο pc, ήταν να βλέπω το ένα από streaming σε browser και το άλλο παιχνίδι από το tuner. Βέβαια, προυπόθεση για αυτό είναι να προσφέρουν streaming οι σταθμοί...)

Δημοσ.

1) ant1 streaming

2) skai streaming

3) Επισης εχω συνδεσει το pc στην τιβι με PIP το MEGA απο την tv

Εχω 1 tuner με αναλογικα ψηφιακα δορυφορικα που παιζει ταυτοχρονα αναλογικο 4) Ετ3

και 5) δορυφορικο ERTSAT

πιθανως να παιζει και 6ο καναλι απο τα ψηφιακα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενα pc με 4 tv tuners, ισως κανει δουλεια..

Και πως θα παίζει το Software των tv tuners ξεχωριστά για το κάθε ένα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...