vaziliz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, είμαι σχετικά μέτριας κατανόησης περί υπολογιστών και με την βοήθεια κολλητού μου προσπαθώ να αναβαθμίσω το pc άκι μου. καταρχήν από ότι έχω κρατάω κουτί, τροφοδοτικο (500άρι), Κάρτα Γραφικών 9600GT κτλ κτλ). Η χρήση που το θέλω είναι για on-line gaming, surfing, Photoshop κτλ...όχι κάτι τραγικό. Θέλω να φτιάξω ένα μηχάνημε με ένα βάθος χρόνου 2-3 χρόνια χωρίς να κάνω overclocking κτλ. Μέχρι στιγμής έχουμε καταλλήξει στα εξής : 1) CPU : Intel Q9400s 2) Mobo : Asus P5P43TD PRO 3) RAM : something for 4G έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ή έχετε κάποια ένσταση σε αυτά ? Ευχαριστώ πολύ !!!! Υ.Γ. Έχω στόχο ένα κόστος στα 300+ ευρώ
BaNcU Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ λέω να περιμένεις 1-2 βδομάδες να πάρεις έναν 750 στα 200 ευρώ που φυσικα και θα ειναι η καλύτερη επιλογή..
vaziliz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλά προτείνεις καινούριο socket ... αξίζει ? και μητρική ?
BaNcU Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αξίζει και μάλιστα πολύ.... Οι μητρικές θα αρχίζουν από τα 100 ευρώ και θα πηγαίνουν ψηλά .
vaziliz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αλλά μένοντας λίγο πίσω στην τεχνολογία και με το που βγουν οι i5 λογικά θα πέσουν οι τιμές στα 775 κτλ οπότε κερδίζω σε θέμα κόστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.