babisxt Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Oταν εχω το uTorrent ανοιχτο, οι σελιδες στον mozilla καθυστερουν παρα πολυ να ανοιξουν. Εχω τον mozilla firefox 3.5, uTorrent 1.6.1 και Ιντερνετ 24mbs (στο Router η ταχυτητα ειναι 10,5mbs). Καποιες φορες σπανιως αν και το download στο uTorrent ειναι υψηλο οι σελιδες ανοιγουν ταχυτατα. Εχω δοκιμασει τα παντα (optimize internet, αυξομειωσα το upload , εχω ρυθμισει τα settings στο uTorrent οπως λενε στο φορουμ) Κατι αλλο φταιει !!! Υπαρχει καποια λυση γιαυτο το προβλημα? Εχω διαβασει σχετικα topics αλλα κανενα δεν δινει λυση Βοηθειστε τον αοματο pleaaaase !!!
aledjo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 και γω ειχα τα ιδια προβληματα οταν ειχα xp. τωρα που εχω 7, δε κολαει.
tzotzo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.lvllord.de/ Αν εχεις XP κατεβασε αυτο το patch και μειωσε την ταxυτητα ανεβασματος σου,κατα ενα τριτο
Street-Fighter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο upload δίνεις? Λογικά το δίνεις ολο και μπουκώνεις την γραμμή κατέβασε το στο 5 Kb/s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.