carcassius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόβλημα νουμερο 2...Γυρισά απο διακοπές και όλα κολλησανε!! Λοιπόν στον άλλο υπολογιστή που έχω αντιμετωπισά το εξης πρόβλημα, στην αρχη εκει που δούλευε κανονικα ,έκανε απο μόνο του reboot, ώσπου σε καποια φάση έσβησε και οταν το αναψα πάλι ,φαίνεται να bootαρει αλλά η οθόνη μου βγάζει '' No Signal "... Δοκίμασα μια άλλη οθονη που εχω αλλα το ίδιο μύνημα ξαναβγήκε...Δεν ακούγεται καποιο beep εκτός απο το συνηθισμένο, to pc φαινεται να αναβει κανονικα αλλα δεν ανταποκρίνεται...Μήπως είναι η καρτα γραφικών ή κατι πιο σοβαρό??? Θα βγάλω μία άλλη παλια κάρτα που έχω να το δοκιμάσω και βλέπουμε...Καμια ιδέα κανεις??
sukalas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Γενικά έχω παρατηρήσει από μένα και γνωστούς οτι μετα απο καιρό διακοπές κάρτες γραφικών (και τροφοδοτικά)παθαίνουν προβλήματα.Μήπως η απότομη τροφοδοσία* μετά απο καιρό χωρίς ρεύμα το προκαλεί αυτο?Η σκέτη κακή τύχη? Κάποιος να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο και τρόπο αντιμετώπισης.. *απότομη τροφοδοσία:Τροφοδοσία σε αποφορτισμένο κύκλωμα.
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σταθεροποιητής τάσης και αξιόπιστο psu should be fine. carcassius Λογικά αν είχε πρόβλημα η κάρτα θα σου έβγαζε "gpu beep error", αν και αυτό φυσικά εξαρτάται και από την μητρική. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα βέβαια δοκιμάζοντας άλλη κάρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.