Προς το περιεχόμενο

2009-2010:Νέες σειρές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εχω να προτεινο the community αλλαφροκομωδια με εξυπνες ατακες. Μια απροσμενη παρεα σχηματιζετε για να κανουν μαθηματα ισπανικων σε ενα απο τα κοινωνικα κολεγια που δεχονται ολους τους φτωχους η αποτυχημενους. Παιζει και ο chevy chase ενω εχει και συμετοχη απο τον τυπο που κανει το the soup στο e entertainment. Το the soup ειναι μια εκπομπη που μαζευει χαζα κλιπακια απο ολες τις σειρες και τα reality και τα καυστηριαζει, ο τυπος ειναι πολυ αστειος και εγινε γνωστος μεσα απο εκει.

Όντως και εγώ το Community το θεωρώ από τις καλές νέες χιουμοριστικές σειρές και έχει δυνατότητα να συνεχίσει σε πολύ καλά επίπεδα. Έχει καλό χιούμορ (του γούστου μου anyway), εύστοχα αστεία, καλό cast και αρκετά ιδιόρρυθμους χαρακτήρες αλλά όχι με ... την αντιπαθητική έννοια που συναντάει κανείς σε άλλες σειρές (ας μην επεκταθώ :mrgreen:). Μου άρεσε και η εισαγωγή του, αλλά την κόψανε στα δύο περασμένα επεισόδια.

Από νέες χιουμοριστικές σειρές βλέπω αυτό και το Modern Family.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βοred to death(...Galifianakis rules) και Modern family(...για τον Αλ και τη "γυναικα" του) βλεπονται...αλλα φετος μεχρι στιγμης τα σπαει ο 6ος κυκλος του Curb your enthusiasm!!!

Δημοσ.
Μια καλούτσικη κωμική σειρά είναι και το Better of Ted

Βγαίνουν και ελληνικοί υπότιτλοι σιγά σιγά.

καλοκαιρινη σειρα, πολυ καλη...περιμενουμε την συνεχεια...

Δημοσ.

Πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε οτι διανυουμε την χειροτερη τηλεοπτικη περιοδο ολων των εποχων.. Ας ελπισουμε οτι αυτο θα φτιαξει καπως τα πραγματα

http://www.tv.com/the-prisoner/show/76317/summary.html?q=the%20prisoner&tag=search_results;title;1

φαινεται παααρα πολυ καλο... αιντε να δουμε...

Δημοσ.

να ποροσθεσω στις πατατες/απογοητευσεις και το glee. Ετσι και αλλοιως ειναι μια σειρα που τους περισοτερους δεν μας ενδιαφερει, αλλα επειδη γουσταρω Kristin Chenoweth απο pushing daisies και ειδα να το προωθει επειδη εκανε ενα μικρο ρολο εκει, εβαλα και τρειλερ απο youtube και μπορω να πω οτι ψηθηκα. Αλλα ειναι κλασικη περιπτωση οπου το τρειλερ ειναι 10 φορες καλυτερο απο οποιο επεισοδειο της σειρας και να δεις. Παραειναι κοριτσιστικο, γκει, ελπιδοφορο, χαρουμενο, τραγουδιαρικο και παιδικο και αντεξα με το ζορι 3 επεισοδια.

• Members
Δημοσ.
Πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε οτι διανυουμε την χειροτερη τηλεοπτικη περιοδο ολων των εποχων.. Ας ελπισουμε οτι αυτο θα φτιαξει καπως τα πραγματα

http://www.tv.com/the-prisoner/show/76317/summary.html?q=the%20prisoner&tag=search_results;title;1

φαινεται παααρα πολυ καλο... αιντε να δουμε...

Είδα πρόσφατα το αυθεντικό Prisoner* και μου άρεσε πολύ - μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο θα δω και το συγκεκριμένο αμέσως μόλις το βρω διαθέσιμο, αν και δεν το συνηθίζω γενικά με σειρές (προτιμώ να περάσει πρώτα λίγος καιρός και να διαβάσω απόψεις - μην κατεβάζω και τζάμπα :P). Το ότι είναι μίνι-σειρά με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο για το αποτέλεσμα.

* Το αυθεντικό Prisoner πάντως ήταν σειρά πολύ μπροστά από την εποχή της. Δεν είναι για όλα τα γούστα, μιας και είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αλλά έχει πολύ ψαγμένο σενάριο και ωραία αλληγορία. Κάπου διάβασα ότι ο δημιουργός της (σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της) επηρεάστηκε για το σενάριό του από τον Πύργο του Κάφκα, ενώ προφανείς είναι και οι επιρροές από τον Όργουελ (1984 κυρίως).

Γενικά όποιος αντέξει να την δει ολόκληρη πιστεύω πως δεν θα το μετανιώσει στο τέλος, μιας και η σειρά έχει πολύ ενδιαφέροντες προβληματισμούς και πάρα πολύ υλικό για συζήτηση, αφού την ολοκληρώσεις.

Α, επίσης, καθώς την έβλεπα, κατά καιρούς έβρισκα στοιχεία που μου θύμιζαν διάφορες άλλες μεταγενέστερες σειρές, από το Twin Peaks και το Lost μέχρι το Battlestar Gallactica. Γενικά πρέπει να έχει επηρεάσει πολύ κόσμο...

Δημοσ.

To Modern Family ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο φετος και απο τις πιο ατακοφορες και εξυπνες σειρες της δεκαετιας.Ειδικα μετα το δευτερο επεισοδιο απογειωνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...