Προς το περιεχόμενο

2009-2010:Νέες σειρές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιές θα είναι οι νέες σειρές που θα μας απασχολήσουν την φετινή χρονιά ?

Κάνω την αρχή βάζοντας μια σειρά που μόλις είδα σε έναν αγαπημένο θείο,η οποία μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα.

Λέγεται ''Warehouse 13'' και πρόκειται για σειρά μυστηρίου και φαντασίας.

Περισσότερα για την σειρά,καθώς και ένα Trailer της,θα βρείτε εδώ,εδώ και εδώ το τρεηλερ (Trailer)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

http://www.tv.com/story/17446.html

συγκεντρωμένες όλες παλιές και καινούριες ανάλογα με την μέρα...

θα ρίξω μια ματιά για να βρω ενδιαφέρουσες, αν και αμφιβάλω ότι υπάρχει κάποια...

Δημοσ.

Νομιζω το Warehouse 13 θα αρεσει σε οσους τους αρεσει το Eureka. Πρoσωπικο το βρισκο υπερβολικα απλοϊκό.

Εχει πολλες ενδιαφερουσες νεες σειρες η σεζον παντως.

Δημοσ.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα κοιταξω το FlashForward οπως και το V.

Και τα 2 φαινονται να εχουν πολυ ενδιαφερον και υψηλοτατα production values.

Δημοσ.

Μέσα κι εγώ για το V, το τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο.

Το καλό πάντως είναι ότι ήδη υπάρχουν πολλές αξιόλογες σειρές από πέρσι!

Δημοσ.

Κι εγώ το V έβαλα στo σλοτ του heroes που κόπηκε και μάλλον δεν έχω χώρο για άλλα. Οτιδήποτε άλλο νέο ξεπεταχτεί, από το καλοκαίρι.

Δημοσ.
Κι εγώ το V έβαλα στo σλοτ του heroes που κόπηκε και μάλλον δεν έχω χώρο για άλλα. Οτιδήποτε άλλο νέο ξεπεταχτεί, από το καλοκαίρι.

Κόπηκε το Heroes?

EDIT: Σύμφωνα με το link του thresh ξεκινά κανονικά στις 21 Σεπτεμβρίου αν και το site απο το οποίο παίρνω τα torrents το έχει ακόμα pending.

Δημοσ.
Στο δικό μου πρόγραμμα :P

Κάτι μου λέει πως θα ακολουθήσω. Θα του δώσω βέβαια μια ευκαιρία λόγω του γυαλάκια.

Ontopic: Θα κατευθυνθώ προς V μόλις τελιώσω με τα Scrubs.

Δημοσ.

Το εκοψα και γω εδω και ενα χρονο περιπου και βρηκα την υγεια μου.Κατι που επρεπε να ειχα κανει και με τον Prison Break.

Δημοσ.

Αστα ψοφια :P

BTW, κι εγω τους εκοψα τους Ηρωες μολις ξεκινησε η 3η σαιζον...

Α, παιζει να ριξω και μια ματια και στο Caprica(εκτος απο FlashForward και V).Το Galactica ηταν φοβερο, αλλα επειδη απ'οτι διαβαζω το Καπρικα θα ειναι εντελως διαφορετικο το ψιλοφοβαμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...