carcassius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπον το πρόβλημα μου ειναι το εξής, οταν συνδέω κάποιο flash drive ,τον εξωτερικο σκληρό μου ή την φωτογραφική μηχανή σε οποιοδήποτε απο τα usb 2.0 ports μου ,μου βγαζει το μύνημα '' Άγνωστη Συσκευή Usb '' και δεν τα αναγνωρίζει καν. Το περίεργο είναι πως το modem .o printer και το bamboo pen δουλεύουν κανονικά... Το λογισμικό μου είναι Windows Xp Home edition Version 2002 sp2. Αν κάποιος γνωριζει τι πρέπει να κάνω ας ρίξει λίγο φως στην υπόθεση!!!!! Ευχαριστω προκαταβολικά!!
mimidon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οι συσκευές που αναφέρεις θέλουν και τροφοδοσία, είτε από την USB, είτε από εξωτερική τροφοδοσία. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ και ήταν θέμα τροφοδοτικού (μετά από καιρό, οπότε και το άλλαξα). Ο εξωτερικός δίσκος έχει και υποδοχή για ρεύμα μέσω USB; Εάν ναι, βάλε και αυτό το καλώδιο μαζί και δοκίμασε...
carcassius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ο εξωτερικός σκληρός έχει εξωτερικη τροφοδοσία μόνο και δεν τον αναγνωρίζει, ενω το bamboo pen που δεν έχει το αναγνωρίζει...Τι να πω? ΜΠΛΕΞΙΜΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
carcassius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 το εχω κάνει και με άλλο καλωδιο...παλι τα ίδια κάνει...
o_magazatoras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε μια καρτούλα PCI που βγάζει πολλές θύρες USB και κάνε τη δουλειά σου.Οι ενσωματωμένες πάνε καλιά τους.Την είχα πατήσει κάποτε και υποθέτω "αστοχία υλικού",μια γενική έκφραση βλάβης του στυλ μέχρι να χαλάσει δούλευε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.