Προς το περιεχόμενο

γρηγορος σκληρος...

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα ssd η εναν γρηγορο συμβατικο?οι ssd ειναι μεν turbo αλλα εχουν μικρη χωρητικοτητα και υψηλη τιμη.. υπαρχει κανενας συμβατικος με ταχυτητα (κοντα) του ssd? (σε λογικεσ τιμεσ παντα..:-D)

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει..

αν θες να εχεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα με κανονικους σκληρους παρε δυο και βαλτους σε raid

Δημοσ.
οχι δεν υπαρχει..

αν θες να εχεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα με κανονικους σκληρους παρε δυο και βαλτους σε raid

να δω ποτε θα βγουνε "κανονοικοι" ssd (450 gb +)

Δημοσ.

ρε παιδια θα τρελαθω.. οι ssd υποτιθεται οτι ειναι γρηγοροι οκ?για κοιταξτε λιγο τισ εικονεσ απο κατω...(με πρασσινο ειναι ο τυποσ του ssd)

post-108960-129063021896_thumb.jpg

post-108960-129063021903_thumb.jpg

Δημοσ.

Η ταχυτητα που γραφει για τον μαγνητικο ειναι το μεγιστο θεωρητικο που μπορει να μεταφερει το Sata 2 γενικα (ισχυει προφανως και για τους SSD μιας και αυτοι συνδεονται με Sata 2 επισης).

Ενας καλος μαγνητικος σκεψου οτι εχει ταχυτητα read/ write γυρω στα 90ΜΒ/s ενω ο συγκεκριμενος SSD (που τυχαινει να ειναι και η καλυτερη αγορα SSD αυτη τη στιγμη) εχει read 250MB και write 70ΜΒ/s.

Δημοσ.

θα δω διαφορα ρε πιδια με τον ssd οσον αναφορα την ταχυτητα τοθ πισιου μου? γιατι προφατα του εκανα αναβαθμηση με τετραπυρινα αμδ 955 και 4 γβ ραμ και παλι δεν τρεχει πολυ....

Δημοσ.

Πραγματικα ειναι λαθος τροπος σκεψης να ζητατε χωρητικοτητα απο εναν SSD. Δεν εχει νοημα.

Ενας 64αρης ειναι αρκετος στην πλειοψηφια των χρηστων (και ενας 128αρης στο συνολο των χρηστων). Απο εκει και περα για αποθηκες παιρνεις 1ΤΒ μαγνητικους με τις τιμες να ειναι γυρω στα 80-90 ευρω πλεον.

Προταση μου ενας Samsung based Supertalent ή Corsair και φυσικα η καλυτερη λυση της Intel.

Δημοσ.
Πραγματικα ειναι λαθος τροπος σκεψης να ζητατε χωρητικοτητα απο εναν SSD. Δεν εχει νοημα.

Ενας 64αρης ειναι αρκετος στην πλειοψηφια των χρηστων (και ενας 128αρης στο συνολο των χρηστων). Απο εκει και περα για αποθηκες παιρνεις 1ΤΒ μαγνητικους με τις τιμες να ειναι γυρω στα 80-90 ευρω πλεον.

Προταση μου ενας Samsung based Supertalent ή Corsair και φυσικα η καλυτερη λυση της Intel.

μα το ξερω... και εγω το εχω κανει αυτο... εχω ενα wd my book 1tb και τα χωνω ολα εκει.... το raid πωσ το κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...