Niovi_M Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω κάποιο πρόβλημα με το laptop μου Sony Vaio. Κάποια στιγμή, όταν προσπάθησα να το ανοίξω, δεν άναψε και δεν έχει ανάψει από τότε ξανά. Δεν είναι πρόβλημα τροφοδοσίας. Ο φορτιστής ανάβει κανονικά και το λαμπάκι του υπολογιστή οτι φορτίζει ανάβει και αυτό κανονικά. Όταν πατάω όμως το ''power'' για να το ανοίξω, δεν ανοίγει καθόλου και το κόκκινο λαμπάκι της μπαταρίας ανάβει. Όταν αφήνω το κουμπί σβήνει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει και αν υπάρχει λύση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
S2Katana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασες να το ανάψεις με και χωρίς την μπαταρία?
carib Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι πρόβλημα στην τροφοδοσία (πάνω στο mainboard). Είναι αρκετά συνηθισμένο στα vaio και παρουσιάζεται συνήθως αν αφήσεις τον φορτηστή μεγάλο διάστημα πάνω στον υπολογιστή. Ναι είναι επισκευάσιμο σε ποσοστό 60% περίπου των περιπτώσεων.
thanos75x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το ΑR51J το εχω συνεχως στην πριζα απο τοτε που το πηρα μια και δεν παιζει χωρις μπαταρια πανω δεν παρουσιασε ποτε το παραμικρο απο θεμα τροφοδοσιας δεν νομιζω οτι παιζει ρολο απλα ετυχε σε σενα να παθει κατι.
Niovi_M Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον. Έχω δοκιμάσει και με την μπαταρία επάνω και χωρίς. Τίποτα! Οπότε μία λύση μου μένει. Να τον στήλω στο service έτσι;
carib Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το ΑR51J το εχω συνεχως στην πριζα απο τοτε που το πηρα μια και δεν παιζει χωρις μπαταρια πανω δεν παρουσιασε ποτε το παραμικρο απο θεμα τροφοδοσιας δεν νομιζω οτι παιζει ρολο απλα ετυχε σε σενα να παθει κατι. Οκ. Αφού δεν χάλασε το δικό σου (ακόμη), τότε ο φίλος παραπάνω ήταν απλά άτυχος.... Άλλωστε δεν είπα ότι χαλάνε όλα....
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 παρε τηλ,υα ερθει κουριερ σπιτι σου θα το παρει και θα το φερει.και σε 4-5 εργασιμες θα χεις ξεμπερδεψει αν υπαρχει αμεσοτητα ανταλλακτικου. εχεις εγγυηση δεν εχεις; επισης η αγορα επεκτασης εγγυησης συνησταται
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 παρε τηλ,υα ερθει κουριερ σπιτι σου θα το παρει και θα το φερει.και σε 4-5 εργασιμες θα χεις ξεμπερδεψει αν υπαρχει αμεσοτητα ανταλλακτικου.εχεις εγγυηση δεν εχεις; επισης η αγορα επεκτασης εγγυησης συνησταται επειδή έχω και εγώ το ίδιο μοντέλο λάπτοπ μάλλον η κοπέλα δεν έχει επέκταση εγγύησης καθότι η σόνυ τότε που είχε βγεί το συγκεκριμένο μοντέλο είχε την επέκταση στα 250EURO. συνίσταται όταν μιλάμε για λογική τιμή.. και εαν υπολογίσεις ότι υπάρχει μια σχετική αξιοπιστία στα sony κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για έξτρα εγγύηση. επίσης κάτι εντελώς άσχετο, δοκίμασες και σε διαφορετική μπρίζα ??..μια φίλη ειχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά σε κάποια φάση άνοιξε κανονικά.. βγάλε - βάλε την μπαταρία κ δοκίμασε σε άλλη μπρίζα χωρίς μπαταρία σκέτο με το φορτιστή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.