aris21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα,η μητρικη μου στο pc εχει asus wifi-ap solo 3 in 1 wireless lan adapter. σε τι μου ειναι χρησιμο? λειτουργει σαν wi-fi router? αν περασω τους drivers θα δημιουργησω ασυρματο δικτυο στο σπιτι? ιντερνετ εχω fortnet ,crypto adsl usb modem...
Drop_Dead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ε αντι να συνδεεις το ρουτερ με το pc με ethernet θα το συνδεεις ασυρματα . wifi εχει μητρικη απο μονη πιο ειναι το προβλημα ??
aris21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ε αντι να συνδεεις το ρουτερ με το pc με ethernet θα το συνδεεις ασυρματα .wifi εχει μητρικη απο μονη πιο ειναι το προβλημα ?? δεν εχω ασυρματο ρουτερ.εχω εξ.μοντεμ στον σταθερο μου, και ρωταω αν με το wifi-ap solo μπορω να δημιουργησω ασυρματο δυκτιο στο σπιτι ετσι ωστε να εχω ιντερνετ και στον φορητο...
o_magazatoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχω ασυρματο ρουτερ.εχω εξ.μοντεμ στον σταθερο μου, και ρωταω αν με το wifi-ap solo μπορω να δημιουργησω ασυρματο δυκτιο στο σπιτι ετσι ωστε να εχω ιντερνετ και στον φορητο...Για να έχουν οι άλλοι όμως internet θα πρέπει να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής που θα μοιράζει.
pittas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεις αλλα πρεπει να ειναι ανοιχτο το κομπιουτερ Πολυ πιο βολικο να βαλεις ενα ρουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.