Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστη και μητρικη

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιοι!!!!!!!!!!!!!

Απλα βιαζομαι να τα σκασω ο μαλα......ς.

Οκ αυτο θα κανω.

Thanks

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:19 ----------

A!! για πειτε μου τη ψηκτρα και θερμαγωγικη να παρω για να φτασω 8.00 hz :Pτον επεξεργαστη.

Θα προτιμουσα να κανει και για s1366

Δημοσ.
εγώ για να τη σπάσω στον caution ιας και συνέχεια τη thors προτείνει θα πω αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1271555&catalog=20&category=69977719&page=5 :lol:

Μπορει και να σε τιμησω αφου του caution δεν ειναι διαθεσιμη.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, οι ανεμιστηρες που μπενουν?

Δημοσ.
Μπορει και να σε τιμησω αφου του caution δεν ειναι διαθεσιμη.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, οι ανεμιστηρες που μπενουν?

έχει ειδικό μεταλλικό πιαστράκι όπου μπαίνει ο ανεμιστήρας σε εγκοπές πάνω στη ψύκτρα...τώρα αν έχει και για δεύτερο ανεμιστήρα δε ξέρω..αν κάνεις μια βόλτα στη στουρνάρη πιστεύω ότι κάπου θα βρεις να πουλάνε και τέτοια για να πάρεις και δεύτερο..και..yes i know caution η thor's hammer έχει 2 τέτοια αλλά παρόλα αυτά δε σε προτιμούμε:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Και οι δύο είναι proper γομαροψύκτρες και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν ;)

yes i know caution η thor's hammer έχει 2 τέτοια αλλά παρόλα αυτά δε σε προτιμούμε:lol::lol::lol:

8 για την ακρίβεια :P

243_567.jpg

OOOOHhhhh the pleasure of correcting!!! Σήκωσα το γάντι outlaw star :P

Δημοσ.

όταν είπα 2 εννοούσα ζευγάρια δηλαδή 4 αλλά και πάλι...!πάντως πιάνει πολύ χώρο και είναι λίγο δύστροπη νομίζω στην εγκατάσταση!παρόλα αυτά θα συμφωνήσω ότι και οι 2 είναι πολύ καλές και για αυτό θα το παιδί θα βάλει τη megahelms!χα χα!(τα παιδία παίζει όπως κατάλαβες)

Δημοσ.

μα λόγω του ότι θυμίζει autobot είναι απο μόνο του must αγορά!τώτα σοβαρά στο φίλο που θέι να αγοράσει cooler όποια και να πάρει αποκλείεται να μη μείνει ευχαριστημένος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...