Cristina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Λοιπόν... Ψάχνω ένα τραγούδι που ακουγόταν πολύ στον Jeronimo Groovy, το 1996. Ξέρω τίτλο και καλλιτέχνη (Blunero - Dreams) αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Ε Δ Ω θα βρήτε ένα sample... Ίσως να ήταν και σε κάποια συλλογή του JG. Αν το έχει κάποιος ΑΣ μου το στείλει
MaNUaL Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Epsakses sto Kazaa? iparxi sigura.to xo di.. (den to exo na sto stilo sorry)
Cristina Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Σαφώς κι έχω ψάξει! Μα δεν το βρίσκω! Πού το δες εσύ και δεν το δα εγώ Μήπως κανείς άλλος;
FlipFlop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Θα προσπαθήσω να στο κατεβάσω αν κι έχει 11 στην σειρά οπότε δοκίμασε κι εσύ winmx
Cristina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Αχ ευχαριστώ!!! Μην κάνεις τον κόπο όμως γιατί μόλις χθες το βράδυ μου το έστειλε ένας φίλος! Αν το θέλει κάποιος, πείτε μου να το ανεβάσω κάπου! Και πάλι ευχαριστώ... Υ.Γ. : Εύγε για τα μουσικά σου γούστα... Lacuna Coil for evah!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.