ii1964 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημερα. Μια βοηθεια βρε παιδες. Εχω ενα ηχοσυστημα Multimedia στο αυτοκινητο Kenwood Dnx7220. =========================================================== Δεν μπορει να παιξει τα .mpg video.ενω παιζει .avi - dvd - dvix Ο κατασκευαστης λεει οτι παιζει...διαβαζω το manual..mpeg1/mpeg2/mpeg4(Dvix). Dvd-video/video-cd/cd-da d/a converter : 24bit Audio decoder Linear pcm/dolby digital/dts/mp3/wma/aac τι γινετε ?? τα .mpg που κατεβαζω απο το δικτυο ειναι ιδια με τα mpeg1 που πρεπει να παιζει ???? καθομαι και τα κανω επειξεργασια video σε avi αλλα δεν μου καθονται ολα καλα απο πλευρας γεμισματος της οθονης λεω και μπλεκω. Οπως τα κατεβαζω κανενας αλλος τροπος σιγουρος και προπαντων ευκολος να τα φτιαχνω χωρις πολλες ρυθμισεις ???και να τα βλεπω full screan βασικα. Οταν φτιαχνω dvd με το ConvertXtoDvd ολα καλα.αν περασω απλα τα αρχεια με το nero το ενα κατο απο ταλλο...τα .mpg λεω δεν παιζει. λιγο τα φωτα σας. ναστε καλα.
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν λες δεν τα παίζει, δλδ δεν τα εμφανίζει καθόλου στην λίστα ή τα εμφανίζει αλλά όταν πατήσεις να κάνει αναπαραγωγή βγάζει σφάλμα; (και αν ναι, τι σφάλμα). Από USB συμβαίνει το ίδιο με τα cd; Μήπως τα mpeg αρχεία δεν συμφωνούν με τα στάνταρ της συσκευής; (δλδ ανάλυση ή ήχος). Για το 1ο, έλεγξε αν η κατάληξη είναι σίγουρα .mpg
ii1964 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα. μολις παει να διαβασει το δισκακι λεει οτι ειναι αγνωστο αρχειο,και γρεφει απλα read error. απο USB δεν το εχω δοκιμασει. Η εταιρεια του λεει οτι παιζει mpeg1/mpeg2/mpeg4(Dvix). Dvd-video/video-cd/cd-da τα αρχει τα κατεβαζω απο XXXXXXXX....XXXXXXXXX k.t.l.p. αυτα ολα ειναι ειτε mpg.... o r avi κανοντας δεξι κλικ πανω του-ιδιοτητες το βλεπουν τα vista mpg. ta .mpg me ta .mpg1 ειναι το ιδιο πραγμα ??? νασε καλα.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το .mpg είναι η κατάληξη των αρχείων mpeg και μπορεί να είναι mpeg1 ή mpeg2, εξαρτάται από τον δημιουργό. Συνήθως όμως είναι mpeg1, τα mpeg2 δεν χρησιμοποιούνται αυτόνομα και περιλαμβάνονται σε vob αρχεία (dvd) ή θα έχουν m2p, m2v καταλήξεις. Κατάληξη .mpg1 δεν έχω δει πουθενά. Που την βρήκες; Τα mpeg4 είναι τα avi (divx, xvid... κτλ). Δοκίμασε και από usb να δεις τι γίνεται.
ii1964 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα.... επειδη αυτα που κατεβαζα ηταν παντα ειτε avi ειτε mpeg ....τα πηρα ολα και τα μετετρεψα με το UltraVideo converter σε VCD compatible mpeg1 format ...και μετα ολα μαζι τα video ..καπου 170 κοματια για 4.5 dvd τα περασα μεσα στο dvd με το nero σαν αρχεια.(1η επιλογη) Εεε αυτο ηταν...ολα μια χαρα.του εβαλα να τα κανει και 16΄9 και η δουλεια ...100%οκ. ναστε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.