Προς το περιεχόμενο

Home cinema, Egreat and Tv!

driver4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να σύνδεσω την 37" LG με ένα Sony home cinema. Και τα δύο διαθέτουν οπτική ίνα. Συν θέλω να συνδέσω και το Egreat. Πως να τα συνδέσω για να έχω 5κάναλο ήχο και όταν παίζει η TV και όταν παίζει το Egreat;

Δημοσ.
Θέλω να σύνδεσω την 37" LG με ένα Sony home cinema. Και τα δύο διαθέτουν οπτική ίνα. Συν θέλω να συνδέσω και το Egreat. Πως να τα συνδέσω για να έχω 5κάναλο ήχο και όταν παίζει η TV και όταν παίζει το Egreat;

Φεύγει οπτική ίνα από το egreat στον ενισχυτή και από τον ενισχυτή πάλι οπτική ίνα στην τηλεόραση

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα τρία μηχανήματα διαθέτουν από μία οπτική ίνα άρα μάλλον πρέπει, αναλόγως τις ανάγκες, να βάζω και να βγάζω την οπτική.

Δημοσ.

Θα συνδεσεις την τηλεοραση προς το sony, με απλη στερεοφωνικη συνδεση. Δεν εχουν δα και την αριστη ποιοτητα ηχου τα ελληνικα καναλια. Αυτο που σε ενδιαφερει ως ποιοτητα ειναι το Egreat απο οπου θα παιζεις τις ταινιες σου.

Δημοσ.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι... αφου το hdmi μεταφερει και ηχο, δε δοκιμαζεις να μεταφερεις εικονα και ηχο απο το egreat,μονο με το καλωδιο hdmi;

Αν σου λειτουργησει (το εχω δοκιμασει σε ps3 συνδεμενο σε tv λειτουργει αψογα), τοτε σου μενει η οπτικη απο τον sony σου ωστε να παει στην LG.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...