Προς το περιεχόμενο

Τέρας έριξε βέλος σε γάτα

diamond_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης, θες να μου εξηγήσεις γιατί στην απάντηση σου άφησες το άλλο μισό του post μου (το κομμάτι για το demotivational συγκεκριμένα) απ' έξω; Το αγνόησες σκοπίμως ή απλά δε του έδωσες ιδιαίτερη προσοχή;

Δεν ήξερα ότι λέγονται έτσι αυτά τα pic με μαύρο φόντο

Δημοσ.
Nομίζω ότι η φωτό που παρέθεσε ο slygeo υπονοεί πως οι "κακοί" (κατά το heroes και villains) γερμανοί συμπαθούσαν τις γάτες.

Μπορεί να μην καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής (δεν πειράζει), αλλά τουλάχιστον ξέρω να γράφω ελληνικά και να βάζω τόνους.

Το γεγονος οτι καθομαι στις 3 τα ξημερωματα και συζηταω μαζι σου, δειχνει οτι ειμαι σε τραγικη κατασταση οποτε ενα ορθογραφικο μου το συγχωρω. Οσο για τους τονους ειναι επιλογη μου. Αμα δεν ξερεις που τονιζονται οι λεξεις και θες βοηθεια, πες το μου και θα χαρω να τονιζω απο εδω και περα.

Ασε που νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο να πιανεις το νοημα σε ενα forum, απο το να κανεις και κανα λαθακι στην ορθογραφια.

Δημοσ.
δειχνει οτι ειμαι σε τραγικη κατασταση οποτε ενα ορθογραφικο μου το συγχωρω.

συμπάσχω απόλυτα.

Αμα δεν ξερεις που τονιζονται οι λεξεις και θες βοηθεια, πες το μου και θα χαρω να τονιζω απο εδω και περα

Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους. Σε κανά επίσημο έγγραφο, έτσι θα έγραφες? Οχι, οπότε εδώ γιατί γράφεις έτσι?

το οφτοπικιάσαμε όμως το θέμα:X

Δημοσ.
συμπάσχω απόλυτα.

Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους. Σε κανά επίσημο έγγραφο, έτσι θα έγραφες? Οχι, οπότε εδώ γιατί γράφεις έτσι?

το οφτοπικιάσαμε όμως το θέμα:X

Εσυ σε επισημο εγγραφο θα ξεκιναγες προτασεις με μικρο και οχι κεφαλαιο?

Θα εγραφες ονοματα και πολεις με μικρα τα πρωτα τους γραμματα?

Οπως βαριεσαι να πατας το Shift ετσι βαριεμαι και εγω να βαζω τονους.

Και μην μου φερεις αντιρρηση σε αυτο γιατι ειμαι κομπλεξικος και θα σου βαλω καμια δεκαρια post σου που κανεις το ιδιο πραγμα.

Offtopic ειναι ολο το θεμα γιατι επρεπε να μπει στις ειδησεις. Εδω τι συζητηση να γινει? Σε spam θα κατεληγε και λογικα στις 6:30 το πρωι θα κλειδωθεί ή θα διαγραφει.

Δημοσ.
Ο σνούμπ ξυπνάει με τις κότες;

Μαλλον. Διαφορα topic και συζητησεις εχουν φυγει (δικαιως) ακλαφτα κατα τις 6:30 :lol:

Ποτε δεν προλαβα να δω αν η Garnele απαντησε στην προταση γαμου του Michael Jackson...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...