Προς το περιεχόμενο

Τέρας έριξε βέλος σε γάτα

diamond_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WTF, δεν βρήκα ούτε ένα section με τους κωλό Εβραίους. Μας παραπληροφορείς αγαπητέ...δεν είναι έγκυρη η πηγή σου.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
WTF, δεν βρήκα ούτε ένα section με τους κωλό Εβραίους. Μας παραπληροφορείς αγαπητέ...δεν είναι έγκυρη η πηγή σου.

τι σχέση έχουν οι εβραίοι με τη στάση του γ' ράιχ απέναντι στα ζώα. Γενικά ο χίτλερ είχε αρκετά σκυλιά στη ζωή του. Και τη σήμερον ημέρα στη γερμανία τα νεογέννητα γατάκια βρίσκουν αμέσως σπίτι (σε σχέση με εδώ), διότι εκεί είναι φιλόζωοι.

Δημοσ.

Ρε συ afentiko7, σε ρωτώ τώρα εγώ. Τι σχέση είχαν εξ' αρχής το site που παρέθεσες και η πληροφορία για τη photo με τον χίτλερ και τη σκύλα του (το ζώο, όχι τη bitch); Εκτός κι αν δε μπορείς πια να διακρίνεις το νόημα του demotivational poster. Γιατί όμως;

Δημοσ.
Λυπούνται τη γάτα οι αμερικάνοι, αλλά έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα.

Κλισέ μαλακία που πάει γάντι εδώ..

Off topic!!

Τελειώνει το μελάνι σου νομίζω...

Δημοσ.
Ρε συ afentiko7, σε ρωτώ τώρα εγώ. Τι σχέση είχαν εξ' αρχής το site που παρέθεσες και η πληροφορία για τη photo με τον χίτλερ και τη σκύλα του

o slygeo87 έκανε ένα άστοχο ποστ σχετικά με το πως συμπεριφέρονταν στα ζώα οι γερμανοί στο γ' ράιχ και εγώ διετύπωσα την ένσταση μου. Επίσης μια που ασχολείσαι με σινεμά, θα ξέρεις ότι το χιούμορ είναι υποκειμενικό. Κάτι που βρίσκεις εσύ αστείο, εγώ να μην το βρίσκω και vice versa.

Δημοσ.
o slygeo87 έκανε ένα άστοχο ποστ σχετικά με το πως συμπεριφέρονταν στα ζώα οι γερμανοί στο γ' ράιχ και εγώ διετύπωσα την ένσταση μου.

Οχι μονο δεν καταλαβαινεις τα demotivational poster, αλλα ουτε και τα γραφωμενα των συνομιλητων σου.

Το post του slygeo87 ελεγε το αντιθετο απο αυτο που καταλαβες...

Δημοσ.
Οχι μονο δεν καταλαβαινεις τα demotivational poster, αλλα ουτε και τα γραφόμενα των συνομιλητων σου.

Nομίζω ότι η φωτό που παρέθεσε ο slygeo υπονοεί πως οι "κακοί" (κατά το heroes και villains) γερμανοί συμπαθούσαν τις γάτες.

Μπορεί να μην καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής (δεν πειράζει), αλλά τουλάχιστον ξέρω να γράφω ελληνικά και να βάζω τόνους.

Δημοσ.
o slygeo87 έκανε ένα άστοχο ποστ σχετικά με το πως συμπεριφέρονταν στα ζώα οι γερμανοί στο γ' ράιχ και εγώ διετύπωσα την ένσταση μου.

Οχι μονο δεν καταλαβαινεις τα demotivational poster, αλλα ουτε και τα γραφωμενα των συνομιλητων σου.

Ακριβώς ό,τι λέει ο MementoMori.

Επίσης μια που ασχολείσαι με σινεμά, θα ξέρεις ότι το χιούμορ είναι υποκειμενικό. Κάτι που βρίσκεις εσύ αστείο, εγώ να μην το βρίσκω και vice versa.

Υποκειμενικό ναι, αρκεί να μην εθελοτυφλούμε.

Επίσης, θες να μου εξηγήσεις γιατί στην απάντηση σου άφησες το άλλο μισό του post μου (το κομμάτι για το demotivational συγκεκριμένα) απ' έξω; Το αγνόησες σκοπίμως ή απλά δε του έδωσες ιδιαίτερη προσοχή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...