Blazz0r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα, καθε φορα που προσπαθω να παιξω ενα video (avi) με Winamp, Windows media player, μου βγαζει μια πρασινη μπαρα στα αριστερα της οθονης και καταστρεφει ολο το βιντεο. Ξερει κανεις τι φταει? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε και με KMPlayer ή VLC Player και πες μας αν στο κάνει κι εκεί. Αν δεν στο κάνει, μάλλον είναι πρόβλημα codecs.
Blazz0r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι τα κατεβασα και εχω το ιδιο προβλημα. Κατεβασα και ενα xp codec pack αλλα δεν εγινε τιποτα.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δες αν υπάρχουν αναβαθμισμένοι drivers για την κάρτα γραφικών σου (αλήθεια, ποιά έχεις; ) Κάνε και μια αναβάθμιση σε DirectX (ανάλογα με το λειτουργικό σου που δεν το αναφέρεις). Δοκίμασε και διαφορετικό video render. Στο KMPlayer, κάνε δεξί κλικ->Video (Advanced)->Video Render και δοκίμασε πέρα από Overlay Mixer να βάλεις κάποιο VRM, Direct Draw ή Direct 3D. Και τέλος μια ερώτηση. Αυτή την μπάρα στην βγάζει μόνο σε συγκεκριμένο βίντεο ή σε όλα τα avi; Αν δεν βρεις άκρη, κάνε ένα capture και ανέβασε την εικόνα να δούμε τι εννοείς. Στο KMPlayer, κάνεις δεξί κλικ->Capture->Frame: Original size και σώζεις κάπου την εικόνα. Μετά ανέβασέ την σε κάποιο Image server π.χ. Tinypic και δώσε το λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.