ATiTool Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα στο φορα! θελω να μου πειτε εαν μπορω (και πως) να αλλαξω το ID μου!
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Με το id εννοείς nick φαντάζομαι. Με ένα pm σε κάποιον αρμόδιο ιιιιισως κάτι γίνει.
ATiTool Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αυτο πιστευω και εγω αλλα σε ποιον πρεπει να απευθηνθω? δεν θα επρεπε ρε παιδια στα "στατιστικα" εκει που γραφει τους συνδεμενους χρηστες να χαρακτιριζονται οι ADMIN με καποιο διαφορετικο χρωμα...π.χ. κοκινο? οι οποιοσδηποτε εχει παραπανο εξουσια απο ενα απλο μελος?
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το link είναι μια λίστα με όλους τους mods, super mods, και admins του insomnia. Παίζοντας τζόκερ θα έστελνα πρώτα πρώτα ένα pm στον Hal.
ATiTool Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 σε ευχαριστω φιλε! ολοι αποσυνδεμενοι ειναι? μα καλα δουλευει το μαγαζι χωρις υπευθυνο????? λοοοοοολλλλλλ
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλοί θα είναι μέσα απλά ίσως είναι "αόρατοι". Όπως και να έχει, σίγουρα θα επικοινωνήσουν μαζί σου (αν δεν έχουν ήδη δει το topic).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.