kousman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπον εχω κατι ηχεια creative 5,1 για pc και θελω να επεκτεινω τα καλωδια των ηχειων αλλα και το καλωδιο που συνδεει τον ενισχυτη-γουφερ με το pc .α ακομα θελω και ενα καλωδιο ΗDMI που θα τα βρω αυτα γιατι θελω πολλα μετρα ,θελω να κανω σωστη δουλεια θελω γυρω στα 12 μετρα ΗDMI και αλλα 12 για το καλωδιο που συνδεει γουφερ στην καρτα ηχου .υπαρχουν? και αν ναι που? ακομα τι καλωδιο ειναι αυτο για την επεκταση των ηχειων>? πως το βρισκω? thanks
pallicaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ποια ηχεια εχεις; Αν δεν σου κανουν τα 10m η τιμη ανεβαινει πολυ δυστυχως. HDMI: 1. HDMI CABLE 10M 2. ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI-HDMI 10M 3. Clicktronic Καλώδιο HDMI (19pin) σε HDMI M/M (15m) [άουτς... 67 euro] Για καλωδιο ηχου θες λογικα 3 καλωδια επεκτασης 3,5mm καρφι απο θυλικο σε αρσενικο μιας και δεν εχω δει να υπαρχουν σε ενα. ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΧΟΥ 2X3,5 MM 10M
kousman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 και επεκταση στα καλωδια των ηχειων ? τι καλωδιο ειναι αυτο ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ---------- http://www.ideashop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3395&category_id=104&option=com_virtuemart&Itemid=9&vmcchk=1&ref=bestprice αυτο εδω δεν ειναι καλο?κανει και 30 ευρω :-):lol:
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τα καλώδια των ηχείων είναι συνήθως ή RCA ή mini-jack όπως τα τελευταία που σου παραθέτει.
pallicaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπαρχει [απο οσο ξερω] επεκταση για το καλωδιο ηχου που θες σε ενα καλωδιο. Θα παρεις 3 καλωδια "3.5mm καρφι απο απο θυλικο σε αρσενικο" και θα κανεις τη δουλεια σου. Ποια ηχεια εχεις;
kousman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 εχω τα Creative Inspire P580 5.1 ειναι λιγο παλια αλλα οκ . μαλλον δεν καταλαβες τι σε ρωταω . λεω τι καλωδιο ειναι αυτο για να επεκτεινω το καλωδιο των ηχειων απο το γουφερ οχι αυτο που συνδεεται με το pc (αυτο το καταλβα) καταλαβες???? :-)
pallicaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ---------- http://www.ideashop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3395&category_id=104&option=com_virtuemart&Itemid=9&vmcchk=1&ref=bestprice αυτο εδω δεν ειναι καλο?κανει και 30 ευρω :-):lol: Ειναι πολλα τα μετρα αλλα λογικα δεν θα εχεις καποιο προβλημα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:48 ---------- εχω τα Creative Inspire P580 5.1 ειναι λιγο παλια αλλα οκ . μαλλον δεν καταλαβες τι σε ρωταω . λεω τι καλωδιο ειναι αυτο για να επεκτεινω το καλωδιο των ηχειων απο το γουφερ οχι αυτο που συνδεεται με το pc (αυτο το καταλβα) καταλαβες???? :-) Δες εδω. SPEAKER CABLE 2 X 1.5MM 20M Για τα μπροστινα ηχεια θες RCA θυλικο σε αρσενικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.