DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ..κι οποιος παει κολεγιο δεν σημαινει πως ηταν τουβλο στο λυκειο.. Ναι δε σημαίνει αυτό. Αυτόν είναι που λυπάμαι, τον 50ο ανάμεσα στους άλλους 49 που άξιζε ίσως περισσότερα από αυτό που του έδωσε το σύστημα.
little loulou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως όμως παίζει ρόλο και ο αριθμός των φοιτητών στο εκάστοτε τμήμα/κολέγιο; Προφανώς για να γεμίζει μια αίθουσα με 100 άτομα, το τμήμα πρέπει να έχει 100+ φοιτητές. Τώρα το αν πετάνε σαΐτες την ώρα της παράδοσης, είναι καθαρά θέμα φοιτητών. απλα το κολεγιο σου δινει τη δυνατοτητα ολιγομελων τμηματων σε αντιθεση με τα δημοσια που και 800 φουρνοι να γκρεμιστουν δεν γινεται κατι τετοιο.ειναι ενα πλεονεκτημα που απλα το επισημανε το παιδι.δεν ηρθε για να πεισει κανεναν σας να παει εκει.απλα ειναι ευχαρηστημενος και παρεθεσε τη γνωμη του Φυσικά και υπάρχει πρόβλημα με τα ωράρια εργαστηρίων-δουλειών. Γνωρίζω όμως φοιτητές που δουλεύουν μια χαρά, δε μπορεί να το προβάλλει ως σοβαρό επιχείρημα. δουλευουν μια χαρα γιατι ισως δε πατανε σε ολα τους τα μαθηματα Μια επιχείρηση δε λειτουργεί πάντοτε σωστά. "Σκάρτοι" υπάρχουν παντού, και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Δεν έχεις πετύχει ποτέ σε φροντιστήριο (είτε δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είτε ξένων γλωσσών) "κακό" καθηγητή; δεκτο.αυτος απλα σου ειπε πως εκει εχει και καλους καθηγητες Καμία προκατάληψη δεν υπάρχει, ειπώθηκε αρκετές φορές άλλωστε ότι ο κλάδος της πληροφορικής είναι ιδιαίτερος και ότι ουσιαστικά μετράει το τι ξέρεις να κάνεις. Όταν όμως έρχονται χρήστες σαν τον calvinklein και κάνουν copy-paste έναν έτοιμο δεκάλογο για τα καλά των ιδιωτικών κολεγίων, λογικό είναι να υπάρχει καχυποψία. αφου οντως εχει καποια καλα ως προς τις σπουδες και την συνεργασια σποδαστη-καθηγητη να μη στα πει?το κοπι πειστ σε πειραξε?αυτα που του λεγανε τοσο καιρο μεχρι να τον πεισουν να γραφτει στο συγκεκριμενο κολλεγιο και αυτα που ειδε οσο σπουδαζε απλα ηρθε και στα ειπε και σ`εσενα...σοου σιμπλ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:45 ---------- Ναι δε σημαίνει αυτό. Αυτόν είναι που λυπάμαι, τον 50ο ανάμεσα στους άλλους 49 που άξιζε ίσως περισσότερα από αυτό που του έδωσε το σύστημα. μη μου λες τετοια...μη μου λες τετοια!
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να μας πει κάποιος απόφοιτος/φοιτητής κολεγίου. Επειδή όμως ο calvinklein φαίνεται να μην είναι απλός απόφοιτος αλλά να έχει και κάποια συμφέροντα, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν δεις τα προηγούμενα posts στο παρών topic άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι έπεφτε σε αντιφάσεις.
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 o kostakis25 βλεπω οτι εχει αρκετο καιρο να μπει.. περασα το 2007 στο τμημα που λεει θεωρω οτι το επιπεδο της σχολης ειναι καλο.Και μ οσο κοσμο εχω μιλησει εμειναν πολυ ευχαριστημενοι. Οι γονεις μου ακομα ειχαν μιλησει με πατερα φοιτητητη που διατηρει δικη του επιχειρηση.Ο συγκεκριμενος, πολυ σοβαρος(παιζει ρολο),με πλουσιο βιογραφικο, ειπε οτι παρακολουθουσε απο πολυ κοντα τα μαθηματα. Το συμπερασμα του ηταν οτι επροκειτο για μια αξιολογη σχολη που αξιζει τον κοπο να τελειωσεις. Εγω δε συνεχισα καθως καταλαβα οτι δε μ αρεσε νασ πουδασω αυτο το αντικειμενο.Κι ετσι φετος ξαναδωσα και επιασα το στοχο μου.(γεωπονικη αθηνων) Γνωμη μου πηγαινε στο ΤΕΙ με τα 1000.Κι αν εχεις ορεξη δινεις κατατακτηριες και πας σε ΑΕΙ.Κανεις κ μεταπτυχιακο αμα θες κι εισαι κομπλε εκτος βεβαια κι αν θες να ξαναδωσεις
elis88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Γνωμη μου πηγαινε στο ΤΕΙ με τα 1000.Κι αν εχεις ορεξη δινεις κατατακτηριες και πας σε ΑΕΙ.Κανεις κ μεταπτυχιακο αμα θες κι εισαι κομπλε εκτος βεβαια κι αν θες να ξαναδωσεις Τώρα μπορεί το μεταπτυχιακό να το τελειώσεις στα 30 σου.... αλλά..ΤΕΙ είναι αυτό.
Alexandros_91 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 πραγματικα διαβαζοντας με αρκετα μεγαλο ενδιαφερον τα περισσοτερα σχολια εδω μεσα καταληγω στο συμπερασμα πως,αλλοι ενστερνιζονται και αποδεχονται τις γνωσεις και την οργανωση των κολεγιων(οχι των ι.ε.κ και αλλων παρομοιων εκπαιδευτηριων γιατι αυτα ειναι λιγο οτι να ναι) ενω αλλοι οχι..στοχος νομιζω πως ειναι οχι να παινευεται κανεις για το ιδρυμα απο το οποιο αποφοιτησε αλλα να εχει τις απαιτουμενες γνωσεις και ωριμοτητα ωστε να βγει στην αγορα εργασιας...καλο θα ηταν,(αυτο πραττω και εγω),κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα να φοιτησει κανεις σε καποιο Α.Ε.Ι η Τ.Ε.Ι της χωρας και μετα να κανει καποιο μεταπτιχιακο σε κολεγιο για να επεκτεινει τις γνωσεις και τουσ οριζοντες του.... Υ.Γ: ρε σεις μην αναφερετε ορισμενοι με τοσο στομφο και κομποριμοσυνη τα προσοντα σας...(δεν θελω να κανω παραθεση,γιατι δεν το θεωρω σκοπιμο και πρεπων),αλλα οταν ο αλλος λεει οτι ειναι διευθυντης σε πολυεθνικη,κερδιζει χρηματα απο το παγκοσμιο οικονομικο στερεωμα(βλεπε:μετοχες κ.τ.λ) και εχει ιδιωκτιτο παρακαλω σπιτι στη φιλοθεη(αν θυμαμε καλα) και αλλα πολλα...τα λογια ειναι περιττα...το insomnia.gr ειναι site μεσα απο το οποιο ενημερωνομαστε για ποικιλα θεματα και επικοινωνουμε μεταξυ μας...δεν ειναι γραφειο συνοικεσιων ουτε γραφειο εργασιας...
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Προτείνω τη σιγουριά του ΤΕΙ αν ενδιαφέρεσαι για Δημόσιο αργότερα. Το ιδιωτικό κολλέγιο σίγουρα έχει οργάνωση κι επίπεδο - ωστόσο παράλληλα είναι ακριβό και δεν είναι εγγυημένη η αναγνώριση του στο μέλλον για συμμετοχή σε διαγωνισμούς Δημοσίου. Κλαίω ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά....Σιγουριά, ΤΕΙ και Δημόσιο στην ίδια πρόταση. Είναι πραγματικά αστείο...
htps Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλα μιλαμε η κομπλα παει συνεφο στην Ελλαδα καθησα κ τα διαβασα σημερα ολα κ μιλαμε το ελεος το ιδιο! Τα συμπερασματα μου διαφορα.Ενας πιστευει οτι τα ΤΕΙ (αληθεια θα μου εξηγησει κανεις τι ειναι ΤΕΙ κ ποια η διαφορα απο το Πανεπιστημιο?) ειναι καλυτερα απο το Harvard,αλλος πιστευει οτι δια αλληλογραφειας εχει σπουδασει ποιοτικα,αλλος οτι ολοι θα μεινουν ανεργοι.Αλλοι οτι τα ιδιωτικα κολεγια στην Ελλαδα παιρνουν μιζες.Αχταρμας.Μιλαμε δεν εχω ασχοληθει ποτε με το εκπαιδευτικο συστημα της Ελλαδας ουτε καν το σχολειο το τελιωσα εδω αλλα μιλαμε δεν ειχα ιδεα για το ποσο τρομερο κομπλεξ υπαρχει στην Ελλαδα για την παιδεια!!Εφριξαααααα
Devourer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 htps για την εκπαίδευση ισχύουν αυτά που λες...υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας (ακόμη και ανάμεσα σε πολλά νέα άτομα) διάφορες γελοίες πραγματικά προκαταλήψεις... Για την παιδεία ουδείς ενδιαφέρθηκε ποτέ,είτε συνολικά είτε ατομικά...
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μιλαμε δεν εχω ασχοληθει ποτε με το εκπαιδευτικο συστημα της Ελλαδας ουτε καν το σχολειο το τελιωσα εδω αλλα μιλαμε δεν ειχα ιδεα για το ποσο τρομερο κομπλεξ υπαρχει στην Ελλαδα για την παιδεια!!Εφριξαααααα Ευτυχώς που έχουμε αρκετούς ανώτερα σπουδαγμένους και ανώτατα εκπαιδευμένους Έλληνες στο εξωτερικό να μας ανοίγουν τα μάτια γιατί πως θα τη μπαλεύαμε εδώ στο ντόπιο σύστημα.
htps Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ευτυχώς που έχουμε αρκετούς ανώτερα σπουδαγμένους και ανώτατα εκπαιδευμένους Έλληνες στο εξωτερικό να μας ανοίγουν τα μάτια γιατί πως θα τη μπαλεύαμε εδώ στο ντόπιο σύστημα. αν δεν ειναι αυτο καρακομπλαρα τοτε τι ειναι?Υστατη κομπλαρα μονο κ μονο επειδη ειπα τι?οτι σχολειο-προσεξτε ΣΧΟΛΕΙΟ δεν τελειωσα καν στην Ελλαδα Α ρε κομπλα
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αν δεν ειναι αυτο καρακομπλαρα τοτε τι ειναι?Υστατη κομπλαρα μονο κ μονο επειδη ειπα τι?οτι σχολειο-προσεξτε ΣΧΟΛΕΙΟ δεν τελειωσα καν στην Ελλαδα Α ρε κομπλα Άκου πολυσπουδαγμένε και ακομπλεξάριστε ψυχολόγε μου. Το κόμπλεξ δεν είναι εθνικό προνόμιο ούτε γεωγραφικό χαρακτηριστικό. Είναι ανθρώπινο και μάλιστα η εκπαίδευση σπανίως μπορεί να βοηθήσει. Με πιο απλά λόγια υπάρχουν κομπλεξικοί στο ΤΕΙ Περαραχούλας, υπάρχουν και κομπλεξικοί στο Superduper Univesity of Geniuses της Αγγλίας. Όπως υπάρχουν και γαμώ τα παιδιά αντίστοιχα και στα δύο. Μπαίνοντας λοιπόν εσύ και γράφοντας "η κομπλα παει συνεφο στην Ελλαδα" και "δεν ειχα ιδεα για το ποσο τρομερο κομπλεξ υπαρχει στην Ελλαδα" αυτομάτως σημαίνει ότι η ανώτερη εκπαίδευση που απέκτησες έξω δεν έκανε και πολλά πράγματα όσον αφορά την παιδεία σου και την ικανότητα σου να διαχωρίζεις αυτά που έγραψα στην πρώτη παράγραφο. Αρκετοί ευτυχώς συμφορουμίτες σπουδάζουν έξω για να μας μεταφέρουν ψύχραιμα το κλίμα και οι ίδιοι που σπουδάζουμε εδώ παραδεχόμαστε ότι δεν είναι όλα ρόδινα. Το να χωθεί σφήνα όμως κάποιος να πετάξει την μαλακία του για το δήθεν κόμπλεξ (?!) των σπουδαστών εδώ πέρα, απλά επειδή νιώθει την ανάγκη, αυτό φίλε μου είναι κομπλεξισμός. Καλά κρασιά και καλά μυαλά εκεί στο εξωτερικό.
htps Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ακυρο number 1 μιλησα για οσους το παιζουν ιστορια.ειτε εχουν σπουδασει ελλαδα,εξω η στον Αρη Ακυρο number 2 ειμαι στην Ελλαδα αλλα μιλαμε 2 παραγραφους απαντηση??ελεος θα με επαιρνε ο υπνος!ευτυχως με ξυπνησε το σκυλι κ σου απαντησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.