Προς το περιεχόμενο

τει ή ιδιωτικο κολλεγιο?

kostakis25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτό το πλαίσιο, προσωπικά έχω κάνει report τον χρήστη calvinklein, διότι πιστεύω πως το insomnia.gr δεν αποδέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές που, ίσως και άδικα, μπορούν να παρερμηνευθούν και ότι οφείλει να προστατέψει τους χρήστες του.

+1

αν και δε το συνηθίζω ... αλλά εδώ δεν κρατήθηκαν καν τα προσχήματα

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπερα,εχω περασει στο τει πληροφορικης και τεχνολογιας της λαμιας και σκεφτομαι αν ειναι καλυτερο να παω εκει η να παω σε ενα ιδιωτικο κολεγιο.πιο χαρτι θα εχει μεγαλυτερη αξια?δεν μου πολυ αρεσει η ιδεα του ιδιωτικου γιατι ειμαι υπερ των δημοσιων αλλα επειδη δεν ξερω τελικα ποιο θεωρειται καλυτερο το ψιλοσκεφτομαι.το κοστος μπορει να ειναι και λιγο μικροτερο στο ιδιωτικο λογο των ενοικιων κτλ.οποιος θελει ας πει την γνωμη του

ευχαριστω

Η δικιά μου γνώμη είναι ότι αν δεν θες να μπεις στο δημόσιο να πας σε κολέγιο για να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα. Αν θέλει κανείς να μάθει.. θα μάθει είτε πάει σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό... και το αντίστροφο αν κάποιος δεν έχει την θέληση και την διάθεση και στο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου να πάει πιστεύω ότι δεν θα μάθει.

Δημοσ.

Με λυπεί το γεγονός ότι θέλετε να με βγάλετε από την παρέα σας....anyway δεν θέλω να σας ''χαλάσω το site'' και αποχωρώ από μόνος μου με ψιλά το κεφάλι....

Κρίμα τα λεφτά στα πτυχία !

Δημοσ.

Χαχαχα εφόσον είναι τόσο σοβαρή η συζήτηση είπα και εγω να πώ κάτι σοβαρό.......για πολύ πλακα λέμε.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ----------

αα ξέχασα να σας πώ για το PhD του Harvard στα 15 μου.....

Δημοσ.
Ξεκίνησα σε μια πολυεθνική επιχείρηση χωρίς πτυχίο ως πωλητής και αυτή τη στιγμή είμαι Key Account Manager στην ίδια επιχείρηση.
1)Απο εκει και περα τα γραφομενα σου πολυ απλα αποδεικνυουν οτι η δουλεια που επιασες στην πολυεθνικη δεν εχει καμμια σχέση με τις σπουδες σου γιατι εκει προσληφθηκες 18 χρονων που τελειωσες το σχολείο. και άρα συμπληρώνω εγώ αυτό θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος απόφοιτους λυκείου, το κολλέγιο δεν σου έδωσε κάποια πλεονεκτική θέση

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σπουδές: 17 με 21 Bachelor in Business Administration Major Management αυτό σε κολέγιο εδώ στην ελλάδα

21 με 22 Msc in public relations στο Νοττιγχαμ υνιβερσιτι της αγγλίας (εξ αποστάσεως πρόγραμμα σαν ΑΕΠ εδώ στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ)

22-23 Στρατός

23-24 Msc in Marketing στο ιδιο πανεπιστήμιο

και τέλος

24-26 ΜΒΑ από το City university της Αγγλίας πάλι με εξ αποστάσεως φοίτηση.

2)Επίσης, επειδη έχω άμεση επαφη με HRM, ένας υπευθυνος HR αν του έλεγε κάποιος ότι έχει 3 μεταπτυχιακα στα 26 του και όλα αυτα μαζί με τις σπουδες του έγιναν ιδιωτικά, τοτε το πρωτο πραγμα που θα σκεφτοτανε θα ήταν οτι είναι της πλακας. No offence αλλα σου επισημενω οτι 10000% αυτο θα σκεφτοντουσαν. Κανει τοσο κρα όσο κανει ο υποψηφιος που εχει αλλαξει 10 δουλειες σε 2 χρονια (οπου φυσικα ο HR υπάλληλος θα ειναι πολυ καχυποπτος απεναντι του). Πάντως εγώ σου εύχομαι να τα εκατοστησεις.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πως τα πρόλαβα....???Σαββατοκυριακα γιορτές αργίες εσεις κάνατε διακοπές και εγώ εργασίες......
3)+4)Τέλος, σε ένα μεταπτυχιακό που έκανα σε Ελληνικο Πανεπιστημιο, ειχα 6-9 μάθημα κάθε μέρα και οι εργασίες πέφτανε κατα ριπάς. Σκέψου οτι δεν δούλευα και πάλι ποτε δεν προλάβαινα να παραδωσω όλες τις εργασιες στην ώρα τους (ειδικα αυτές του εξαμήνου). Βεβαια κανείς δεν προλάβαινε και συνήθως μας δίνανε παράταση για μετά την εξεταστική.

Τώρα, πως γίνεται ένας άνθρωπος που δουλευει 9-5, να εχει 6-9 μάθημα καθε μερα και να προλαβαίνει να κανει τοσο πολυ δουλεια για το μεταπτυχιακο (τα ΣΚ ουτε κατα διανοια δεν φτάνανε) δεν ξέρω ποσο ευκολα μπορει να γίνει. Αλλα ακομα και αν το καταφερει (αν κοιμαται 5 ώρες τη μέρα), δεν νομιζω να πήγαινε να κανει δεύτερο και τρίτο master. Επομενως ειναι προφανες οτι μιλαμε περι χαλαρών μεταπτυχιακών

5)Μπορείς να μου δώσεις ένα link το προγράμματος όπου μπορώ να δω προθεσμίες υποβολής αίτησης ?

6)Πως δεν βγαίνουν, μπορείς να κάνεις μέχρι 2-3 μεταπτυχιακά ταυτόχρονα !!!

Άμα είναι και στο ίδιο πανεπιτήμιο παίρνεις και τα μισά μαθήματα απαλλαγή :)

7)BTW: Το DL MBA του Warwick διαρκεί 3 χρόνια

Γενικά όντως καθένας κάνει τις επιλογές του, και συγχαρητήρια που κατάφερες να τα πας τόσο καλά. Το να μπαίνεις όμως και να χασκογελάς πουλώντας ειρωνεία σε όλους τους υπόλοιπους λες και είναι χαζοί το βρίσκω απαράδεκτο. Μην αποχωρήσεις από την κουβέντα, ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά όχι και δούλεμα από πάνω πάει πολύ.

ΥΓ Για το ΤΕΙ δεν μας είπες πότε το έκανες, εκτός κι αν ο elven ξέρει κάτι παραπάνω ;)

Δημοσ.

Ρε τι καθεστε κ ασχολειστε, ημουν με μια ''φιλη'' μου χτες που το κοριτσι δεν ηξερε να γραψει τ' ονομα της, και βαυκαλιζονταν κιολας οτι τελειωσε κ διαιτολογος..Τα πτυχια απο τετοια ιδρυματα ειναι καθαρα για να μην νομιζει ο μπαμπας κ η μαμα οτι ο κανακαρης δεν εκανε τπτ στη ζωη του. Ολα τ' αλλα ειναι εκ του πονηρου.

Report κ απο μενα στο χρηστη για διαφημιση

Δημοσ.

To distance learning στο City ίσως το σταματήσαν μόλις αποφοίτησε ο CK, (όπως κάνουνε με τις φανέλες στο Basketball). Ρε, λες να το βρω στο archive.org ?

Δημοσ.
Το ΤΕΙ το έκανα στα 10 μου χρόνια μιας και είναι 3τοβάθμιας βασικής εκπαίδευσης....

Είδες τι ωραία που το γυρνάνε πάντως οι απανταχού εξυπνάκηδες όταν τα βάλεις κάτω και δεν χάφτεις τις μπούρδες τους? Διαδέχεσαι επάξια τα Zipperia Studios και τον απόρρητο δίσκο 1 TB.

Δημοσ.
Ρε τι καθεστε κ ασχολειστε, ημουν με μια ''φιλη'' μου χτες που το κοριτσι δεν ηξερε να γραψει τ' ονομα της, και βαυκαλιζονταν κιολας οτι τελειωσε κ διαιτολογος..Τα πτυχια απο τετοια ιδρυματα ειναι καθαρα για να μην νομιζει ο μπαμπας κ η μαμα οτι ο κανακαρης δεν εκανε τπτ στη ζωη του. Ολα τ' αλλα ειναι εκ του πονηρου.

Report κ απο μενα στο χρηστη για διαφημιση

Μην είσαι υπερβολικός. Αυτά τα ιδρύματα ελέγχονται για την ποιότητα των προγραμμάτων τους. Ούτε όσοι αποφοιτούν από πανεπιστήμια είναι σαϊνια. Αυτό πιστεύω έχει να κάνει με τους προσωπικούς στόχους που έχει ο καθένας. Οι σχολές γενικότερα σου δίνουν τις βασικές γνώσεις και είναι στο χέρι του καθένα να τις καλλιεργήσει.

Δημοσ.
Ζητώ συγνώμη αν αναστάτωσα το forum απλά νόμιζα ότι μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου ελεύθερα.

Σας παρέθεσα κάποιες προσωπικές μου εμπειρίες.

Δεν έχω πρόθεση να διαφημίσω ούτε να τσακωθώ με κανέναν.

Είπα εξ αρχής ότι υπάρχει ελευθερία βούλησης.

Με λυπεί το γεγονός ότι θέλετε να με βγάλετε από την παρέα σας....anyway δεν θέλω να σας ''χαλάσω το site'' και αποχωρώ από μόνος μου με ψιλά το κεφάλι....

"Ψηλά" όχι "ψιλά" γράφεται. Ως επί πτυχίω φοιτήτρια του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και 24 χρόνων , ομολογώ ότι πρέπει να είσαι παιδί -θαύμα για να τα πρόλαβες όλα αυτά έως τα 26 σου...Στο ταπεινό ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ για να έχεις πολύ καλές βαθμολογίες , να παρακολουθείς τα μαθήματα και να εργάζεσαι ταυτόχρονα full-time πραγματικά κουράζεσαι, μου έχουν μείνει 2 μαθήματα και πτυχιακή και πραγματικά δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τα ΣΑΒ-ΚΑ και να κάνω εργασίες...Εσείς που σπουδάζετε στα ιδιωτικά προφανώς έχετε άλλη αίσθηση του χρόνου:P Πώς γίνεται ρε παιδί μου όλοι εκεί στα κολλέγια να τελειώνετε στην ώρα σας...Α ναι το περιβόητο φακελάκι όταν πάνε να σας αφήσουν στα μαθήματα...Όταν δούλευα σε κατάστημα internet cafe, έβλεπα κάτι κολλεγιόπαιδα να λιώνουν με τις ώρες στο Wow και δούλευαν κιόλας, για εργασίες -διάβασμα δεν τους είχα ακούσει ποτέ να αναφέρουν κάτι:-D

Δημοσ.

Έχει πλάκα τελικά ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2829580#post2829580

Eγώ τελείωσα το IUKB - University of Switzerland (Institut Universitaire Kurt Bösch) στο New York College και μετά έκανα ΜΒΑ στο Columbia της Αμερικής.

Εαν δεν είχα το bachelor δεν θα με δέχονταν.

Οσον αφορά τα DMS είναι πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης' date=' καλύτερα να κάνεις ένα bachelor πρώτα για να έχεις επίσημα πτυχίο πανεπιστημίου και μετά βλέπεις. [b']Κατεμέ [/b]το DMS είναι τζάμπα λεφτά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:23 ----------

http://new.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2043101&postcount=1

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να κάνω κάποιο ελληνόφωνο ΜΒΑ στην Αθήνα.

Ύστερα από έρευνα που εκάνα κατέληξα στα εξής:

New York College- IUKB

ICBS-Kingston

AGSM-Nottigham Trent

BCA-London Metropolitan

Έχει κάνει κάποιος μεταπτυχιακό σε κάποιο από αυτά?

Έχετε να προτείνετε κάποιο?

Ημερομηνία : 01-03-2008, 16:38

Συμπέρασμα : Στις 01-03-2008 ο καλός μας CalvinKlein ενώ φοιτούσε σε DL MBA στα CITY University και στο Columbia ενδιαφερόταν για 3ο MBA αυτή τη φορά Ελληνόφωνο στην Αθήνα.

Δημοσ.

DrLo περνάς εποικοδομητικά το απόγευμα του Σαββάτου σου. Νομίζω ότι πια είναι φανερός ο ρόλος του συγκεκριμένου χρήστη.

Δημοσ.
DrLo περνάς εποικοδομητικά το απόγευμα του Σαββάτου σου. Νομίζω ότι πια είναι φανερός ο ρόλος του συγκεκριμένου χρήστη.

Ναι, δουλειά δεν είχα και δουλειά βρήκα. Πλάκα έχει.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι εντάξει σε έχει βάλει το New York College να παραμυθιάζεις τον κόσμο, δεν θα έπρεπε να σου δώσει και ένα ακλόνητο back-story να μη σε κάνουν ρόμπα (και τον εργοδότη σου μαζί). Δεν καταλαβαίνεις ότι θα σου γυρίσει αναποδα μια μέρα.

Αν δεν μπορούν να σκεφτούν καν αυτά τα βασικά φαντάζομαι το επίπεδο των σπουδών.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ----------

Έτσι εξηγούνται όλα ....

Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα.

Θα παρακαλούσα τα παιδιά του Απριλιου 1983 να μοιραστούνε κάποιες εμπειρίες από τη ζωή τους.

Εγώ σαν παιδί του Απριλιου 1983 είμαι πολύ ανήσυχο πνεύμα' date=' και γενικότερα με κυνηγάει η τύχη και η επιτυχία σε όλους τους τομείς.Στα επαγγελματικά μου είμαι Διευθυντής Μαρκετινγκ σε μια πολύ γνωστή πολυεθνική, πάρα την μικρή μου ηλικία (Είμαι 24 χρονών) έχω φτάσει να παίρνω μισθό παραπάνω και από τους 2 γονείς μου μαζί.

Από σπουδές έχω κάνει bachelor και MBA στη διοίκηση επιχ. σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο παράλληλα με τη δουλειά μου.

Στα προσωπικά μου γινόμουν πάντα το επίκεντρο και ήμουν αυτός που έδινε πάντα μια νότα χαράς και ευτυχίας σε κάθε άνθρωπο.

Όσον αφορά τον εαυτό μου προβλέπω το μέλλον και καταστάσεις, ψάχνομαι πάρα πολύ και βλέπω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα.

Αυτή την στιγμή κερδιζω σε μετοχές στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου παρά τη δύσκολη περίοδο και μένω σε ιδιόκτητο σπίτι στη φιλοθέη.

Δεν λέω ότι όλα αυτά εγίναν επειδή είμαι παιδί του 1983....αλλά τόση επιτυχία μαζεμένη δύσκολα τη βρίσκεις.

Όλες μου οι επιλογές έγιναν ενστικτοδώς και σαν να με παρακινεί κάποια δύναμη.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι έχω γίνει πολλές φορές στόχος μασόνων και

παραθρησκευτικών οργανώσεων.

[/quote']

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...