yiannis_1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ( να πω ότι έχω κάτι kara-no-name που δουλεύουν 24/7 μια 4ετία; ) Και γω αυτό εχω αποφασίσει τα kara-noname είναι τα καλύτερα.:lol: Συνηθισμένη βλάβη πάντως νομίζω όι έρχεται νο3. Μετά απο vga-σκληρούς χαλάνε τα psu. Μετά πάνε τα motherboard τα οποία αν σκεφτείς την κακοποίηση που τρώνε απο πολλούς v-mods πεντάκιλα coolers, water coolers λιγίσματα και γρατζουνίσματα πάλι καλά κρατάνε. Enermax, ΤΤ, AXP και Chieftec και 2 no name (Codegen και Trust) παίζουν καλά χρόνια τώρα σε σπίτι και γραφείο. Εχω 2 -3 χρόνια να μυρίσω την χαρακτηριστική οσμή. Μάλλον είμαστε τυχεροί με τα ρεύματα εδώ... Αντε το επόμενο να τα κατοστήσει.
iced Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φιλε εχουν και αυτα τις ανοχες τους! Παρε ενα καλο ups και αν σου ξανασκασει θα στο αλλαξω με δικα μου εξοδα
Voodooman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φιλε εχουν και αυτα τις ανοχες τους! Παρε ενα καλο ups και αν σου ξανασκασει θα στο αλλαξω με δικα μου εξοδα Για εμένα το λες; Αν ναι, ετοιμάσου να μου κάνεις δωράκι, το κατεβστήρι παίζει πάνω σε APC UPS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.