Voodooman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το τέταρτο που σκάει τα τελευταία 4 χρόνια. Hiper 425W, το είχα στο κατεβαστήρι. Παρόλο που τις τελευταίες 3 μέρες μύριζε και μου έκανε και ένα reboot, σαν πρωτάρης το αγνόησα, μέχρι που σήμερα μου έδωσε τα καλώδια στο χέρι. Αν και μου συμβαίνει πρώτη φορά στο κατεβαστήρι, ας κάνω την ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται για το σκάσιμο η υψηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό; Δεν είναι υψηλές (πάνω κάτω στους 60 βαθμούς), απλά επειδή δεν έχω κανέναν ανεμιστήρα πέρα από της CPU και του PSU, λέω μήπως φταίει αυτό.
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ouch. Προφανώς και παίζει ρόλο η θερμοκρασία που δουλεύει, αλλά μιλάμε και για κατεβαστήρι, δηλαδή 99% idle με χαμηλό φόρτο... Αν δεν έχει εγγύηση, προτίμησε κάποιο από τα μικρά πλην τίμια της seasonic.
Voodooman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Α, και seasonic έχω σκάσει! Τί μου θύμησες τώρα!.. Μπα, με εγγύηση είμαι, οπότε δεν το συζητάω. Το e-shop έχει ακόμη ακριβώς το ίδιο σε stock, μάλλον θα ξεμπερδέψω γρήγορα. Τί να πω πάντως, 60 βαθμοί είναι μάλλον χαλαρή θερμοκρασία. Ευτυχώς που πάντα υπάρχει ένα spare τροφοδοτικό σπίτι...
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μπας και παίζει η τάση σου σπίτι; Βάλε έναν σταθεροποιητή αν δεν έχεις, λογικά θα κάνει απόσβεση.
DimitrisGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 4ο σε 4 χρόνια στο κατεβαστήρι σου εννοείς?? χμμ οχι και πολύ ωραίο αυτο! Γενικα έχεις την ίδια εγκατάσταση, καλώδιο, πολυπριζο, κάτι για προστασία αυξομειώσεων έχεις απο πίσω? Σα συνθεση έχεις αλλάξει κάτι?? Στη δουλεια μου είχε τύχει mobo που έριχνε στο 20 21 22 pin κάτι περίεργα καισε 6 μηνες είχαμε 3σκασμένα.... Ειναιμια εκδοχή αλλα πολυ σπάνια βέβαια να ευθυνεται το HW γιατέτοιες εππλοκές... αλλα όχιαδυνατον... Καλητύχη καιπεραστικά m8.
Voodooman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και σταθεροποιητή merlin gerlin, και UPS APC, και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο. Εντάξει, από τα 4, τα δύο ήταν μέτρια, αλλά το 1 ήταν seasonic και το τελευταίο το hiper. Τα έχω ξετινάξει σε διαφορετικά σπίτια, μάλλον τυχαίο θα είναι.
DimitrisGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κατι σε HEROICHI @ 350W έχεις σκεφτεί να βάλεις? Εμενα είναι ο 3ος χρόνος που παίζει σε κατεβαστήρι και έχει ενα πολυπριζο των 10 €. Εχει φάειδιακοπές και αυξομειώσεις και κρατει αξιοπρεπέστατα! Give it a try αν δε βγαίνεις εκτός budjet.
Yperaspisths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχει λογος που τα seasonic,hyper και λοιπα εχουν 2 και 3 χρονια εγγυηση και υπαρχει λογος που τα pc power εχουν 5 χρονια εγγυηση. Παρε pc power και θα βρεις την υγεια σου. ΕΙναι τα πιο αξιοπιστα τροφοδοτικα. Δεν μασανε ποτε, δεν ζεσταινονται ευκολα και δεν μασανε απο υπερτασεις και λαλακιες
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχει λογος που τα seasonic,hyper και λοιπα εχουν 2 και 3 χρονια εγγυηση και υπαρχει λογος που τα pc power εχουν 5 χρονια εγγυηση. Παρε pc power και θα βρεις την υγεια σου. ΕΙναι τα πιο αξιοπιστα τροφοδοτικα. Δεν μασανε ποτε, δεν ζεσταινονται ευκολα και δεν μασανε απο υπερτασεις και λαλακιες Oh nice, έβαλες την Seasonic και την Hiper στην ίδια μοίρα... Πιστεύεις πως αξίζει να πληρώσει 70€ psu για ένα Pc που πιθανότατα κοστίζει λιγότερο;
DimitrisGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω πιστευω με 32 καθάρισε παιδια... Δεν ταέχω στα υπόψην τα προαναφερόμενα PSUs αλλα έχω το τυφλοσούρτη μου !
pallicaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 4ο σε 4 χρονια!!! :cool: Το νου σου στο 5ο. Δεν θα αργησει απο οτι καταλαβαινω. Και αντις για εφεδρικο PSU καλητερα ειναι να εχεις μεσα στο δωματιο ενα πυροσβεστιρα. Κουραγιο!
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ( να πω ότι έχω κάτι kara-no-name που δουλεύουν 24/7 μια 4ετία; )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχει λογος που τα seasonic,hyper και λοιπα εχουν 2 και 3 χρονια εγγυηση και υπαρχει λογος που τα pc power εχουν 5 χρονια εγγυηση. Παρε pc power και θα βρεις την υγεια σου. ΕΙναι τα πιο αξιοπιστα τροφοδοτικα. Δεν μασανε ποτε, δεν ζεσταινονται ευκολα και δεν μασανε απο υπερτασεις και λαλακιες Α τοτε τα Thermaltake πρεπει να ειναι ισαξια με τα PC P&C ε?
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Α τοτε τα Thermaltake πρεπει να ειναι ισαξια με τα PC P&C ε? Σμαρτας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Α τοτε τα Thermaltake πρεπει να ειναι ισαξια με τα PC P&C ε? πως τολμάς να αμφισβητείς αυτή την λογική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.