internet_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 kati opos tin drx3 tin creative alla na paizei kai divx uparxei? mou xalase to tv-out stin karta grafikon kai den mporo na vlepo stin othoni!! kai an uparxei axizei ton kopo i na paro ali karta grafikon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 analogos ti karta grafikon eheis...mia karta mpeg gia tvout ehei peripou 20 - 25.000 sketi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Για ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν ξέρω αν θες κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
internet_gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 nai auto akrivos!! stin ellada tha vro kati tetoio? logika taha paizei ola ta divx anexartita codec e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τώρα για το αν θα παίζει όλες τις εκδόσεις DivX...και αυτό μου είναι άγνωστο. Δεν ξέρω τι γίνετε με τον 3.11 και τα b-frames, gmc, quart-pix του 5.0.2 pro. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας πει βρε παιδιά να δούμε τι γίνεται τελικά με αυτή την ρημάδα την Sigma!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badvariemai Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Αν δειτε στα FAQ της ιδιας σελιδας θα δειτε οτι υποστηριζει DIVX 4 και πανω. Από το 5.χ οχι ολα εχει καποιους περιορισμους στις ρυθμισεις συμπιεσης. http://www.sigmadesigns.com/products/xcard_faq.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.