Street-Fighter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Καθως συμμάζευα λίγο την αποθήκη μου βρήκα εναν αποκωδικοποιητή τις ontelecoms. Το θέμα είναι οτι εγώ δεν έχω on telecoms τον έβαλα και πιάνω τα ψηφιακά κανάλια τις ert. Αυτη την στιγμή έχω οτε στο σπίτι μου έχετε καμιά ιδια αν μπορώ να τον εκμεταλλευτώ κάπως? Και αν ναι πως? Επίσης εχει μια υποδοχή για usb έβαλα ενα στικακη και εναν σκληρό αλλά δεν έκανε τίποτα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:31 ---------- Απο τι διάβαζα τόση ώρα μάλλον δεν μπορώ να κάνω και πολλά με το ρημάδι Και αυτο διότι είναι κλειδωμένο το firmware του Αν υπάρχει καμιά ιδέα ευχαρίστως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παντως να τον συνδεσει καποιος που εχει on σε δευτερη tv για να βλεπει και απο αυτη δεν γινεται.Το δοκιμασα εγω χθες.Αν γινοταν τον αγοραζα οσο οσο εγω.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Απο τι ειδα πάντως λογικά επειδή τα κανάλια της tv εχω ακούσει οτι θα γίνουν ψηφιακά σαν της ερτ θα ειναι μια χαρα αποκωδικοποιητής. Κρίμα πάντως αν δει κάνεις το αγγλικό τι κάνει που δεν ειναι κλειδωμένο άστα να πάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.