Προς το περιεχόμενο

4 = 3 από την Expert και τα notos home

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικα καποια παγιδα θα εχει, δεν μπορει...

Καμια παγιδα. Στα τεσσερα προιοντα, σου κανουν δωρο το φτηνοτερο. Στην καλυτερη για τον πελατη, ολα να ειναι ισης αξιας, οποτε εχει εκπτωση 25%. Στη χειροτερη, 5-6 %

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμια παγιδα. Στα τεσσερα προιοντα, σου κανουν δωρο το φτηνοτερο. Στην καλυτερη για τον πελατη, ολα να ειναι ισης αξιας, οποτε εχει εκπτωση 25%. Στη χειροτερη, 5-6 %

για το συγκεκριμενο η διαφημιση ελεγε οποιο πρωιν θες

οχι οποιο προιον θες απλα παιρνεις δωρεαν αυτο που εχει τη μικροτερη αξια αρα συμφερει οπως προαναφερθηκε να παρεις 4 ιδιας αξιας οποτε το 1 δωρεαν(-25% σε ολα δηλαδη).

Σαφως και οποιο προιον θες παιρνεις δωρεαν, αρκει τα αλλα τρια να ειναι ακριβοτερα απο αυτο :-).

και γιατι το μαθαινουμε σημερα το απογευμα???

Mολις το εμαθα το εγραψα εδω, δεν το ειχα ακουσει πιο πριν.

Και εμενα μου φανηκε περιεργο που δεν το ανεφερε κανεις απο την στιγμη που γνωριζε για την προσφορα

Δηλαδή θα έπαιρνες 3 λάμπες και ένα ψυγείο και θα σου έδιναν το ψυγείο δώρο?

Mολις το εμαθα το εγραψα εδω, δεν το ειχα ακουσει πιο πριν.

Και εμενα μου φανηκε περιεργο που δεν το ανεφερε κανεις απο την στιγμη που γνωριζε για την προσφορα

Όντως η διαφήμιση πάιζει αρκετές μέρες στην τηλεόραση αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο άξιο λόγου για να γίνει ξεχωριστό thread. Κι άλλα καταστήματα έχουν κάνει κατά καιρούς τρελές προσφορές (αν και νομίζω ότι θυμάμαι και μια παρόμοια).

Πάντως σε τέτοιες προσφορές είνα καλή ιδέα να μαζεύεστε 2-3 άτομα και να παίρνετε 4 ή 8 συσκευές που σας λείπουν και να μοιράζεστε την έκπτωση. Ή να χρειάζεσαι 3, να αγοράζεις 4 και να πουλάς αμέσως το άλλο σαν καινούριο.

Βέβαια τέτοιες προσφορές βγαίνουν αυτό τον καιρό που οι νέοι φοιτητές αγοράζουν κάμποσες ηλεκτρικές συσκευές μονομιάς για το καινούργιο τους σπίτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...