Προς το περιεχόμενο

PC ή εργοστάσιο;

-Arcturus-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
που διαφωνείς δεν κατάλαβα αλλα οκ....ό,τι βοηθήσει τον φίλο μας καλό είναι!!

Στο χαβαλέ βρε στο είπα...

Τον παρέπεμψες στο manual και εγώ ανέβασα το videάκι...:lol:.!

Καικάτι ακόμα παιδια. ΑΝ το βρίσκετε λογικό.

Ενδέχεται ( κρινοντας απο την πολυκαιρία και τη κατάσταση του μηχανηματος )

να συντονίζει απο τις στροφές απο λασκαρισμένες βίδες τροφοδοτικου, motherboard, αποσπόμενης πλάτης πουδένει το mobo ( κάποια κουτια πιο παλια εδενα απάνω στο σασί με 2-3 βιδες που ξελάσκαραν... )

Δεν κάνεις και μια απόπειρα να σφίξεις όπου δεις βίδα???

Ετσι για το δια ταυτα!

Δημοσ.

καπου διαβασα για λαδι μηχανης.

Διαφωνω.Αν βαλει κατι,ας ειναι πολυ ψιλο γρασσο καθως θα μεινει εκει,χωρις να φυγει και κυριως να σταξει.

Δημοσ.
καπου διαβασα για λαδι μηχανης.

Διαφωνω.Αν βαλει κατι,ας ειναι πολυ ψιλο γρασσο καθως θα μεινει εκει,χωρις να φυγει και κυριως να σταξει.

Με λαδάκι δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα....

Και το γρασσο κάνειυμφωνω αλλα και το λαδάκι μηχανής ( οχι με το λαδοτήριβέβαια, :devil: με το κεφάλι οδοντογλυφίδας) κάνει καλή δουλεια γιατι πριν ενα 5μηνο το έκανα σε κάποια Fans απο το κατεβαστήρι μου.

Να σου πω βρε Tzotzo... Δε θέλει και πολύ μυαλο οτι χρειάζεται να βαλειςB) λίγο

Δημοσ.

Τι να βαλω????

Δεν το πα γιατι δεν κανει.Αν δεν θελει να παει να αγορασει 10€ γρασσο καλο και να του μεινει αμανατι ,και το λαδακι 20-40 κανει.

Το θεμα ειναι τι κανει καλυτερα.

Επισης το γρασσο αφαιρειται πολυ πιο ευκολα απο το λαδι.

Δημοσ.

Και ναι μετά απο πολλές ώρες κατάφερα και χάλασα το PC! Τα ξεσύνδεσα όλα και τα ξανασύνδεσα και τώρα δεν παίρνει σήμα τίποτα... Ούτε μπιπ δεν κάνει όταν ανοίγει!

Τα φτυσε η motherboard; αυτό ήταν; καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να ξέχασα;

Δημοσ.

Δεν εχεις συνδεσει σωστα τα καλωδιακια για το front panel. Διαβασε το manual

της μητρικης σου για την σωστη συνδεσμολογια. Επισης κοιτα να εχεις συνδεσει

σωστα τα ρευματα και αν εχεις ανοιξει και το διακοπτη του PSU σου (αν εχει)...

Παρτα με τη σειρα ολα παλι και θα τη βρεις την ακρη. Να τα εχεις καψει ετσι απλα

ειναι παραλογο... Να τα εφτυσε η μητρικη σου, το ιδιο... Απο την αρχη λοιπον και

ηρεμα.

Δημοσ.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑ! Επιτέλους! Και ο θόρυβος καμμία σχέση με πριν, τελικά μάλλον η ψύκτρα έφταιγε :-D Να στε καλά ρε μάγκες...thanks για τη βοήθεια B)

Δημοσ.

Έβαλα μια scythe shuriken...Τωρα βέβαια μου δημιουργήθηκαν άλλα προβλήματα, ένω μέχρι πριν απο λίγο έμπαινε κανονικά στα windows και όλα μέλι γάλα τώρα δεν μπορω να μπω, μου λέει ntldr is missing ενώ και το πληκτρολόγιο δεν νιώθει τίποτα μόνο στα BIOS μπαίνει! Δεν την παλεύει το μηχάνημα! Μου το χει ξανακάνει αυτό αλλά δεν θυμάμαι πως τα κατάφερα και το κανα να παίξει...Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να συμβεί πάλι τωρα, τι να κάνω; καμμιά ιδέα; να του ρίξω μια κλωτσιά να πέσει απο κάτω; :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ----------

Άλλο κουλό τώρα! Αποσύνδεσα τον έναν σκληρό(ό συνδεδεμένος έχει τα windows!) και παίζει κανονικά... Τι φταίει;:fear:

Δημοσ.
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ----------

Άλλο κουλό τώρα! Αποσύνδεσα τον έναν σκληρό(ό συνδεδεμένος έχει τα windows!) και παίζει κανονικά... Τι φταίει;:fear:

Προσπαθεί να bootarei απο τον άλλο σκληρό.

Έλεγξε τους τα jumperakia (αν εχουν) να ειναι σωστά δηλωμένοι master/slave ή μήπως θέλουν σωστό ορισμό στο BIOS.

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει ο δίσκος με τα windows ναι 'ναι master και ο άλλος slave για να κάνει boot πάντα απο τον έναν;

Και στα bios δεν μπορεις να διαλέξεις ποιον ακριβώς θέλεις για boot, γράφει μόνο hard disk drive! Δηλαδή αμα βάλω στο first και στο second boot device hard disk drive τι γίνεται; Δώστε μου τα φώτα σας :mrgreen:

Δημοσ.

Ακριβώς όπως το είπες...

Primary master = Δισκος με XP

Μια περίπτωση ίσως τραβηγμένη:

Αν δεν έχει χάσει την σειρα των boot συσκευών απο το bios και ενώ ο πρωτευόν δίσκος εκκίνισης ειναι αυτος που έχεις το λειτουργικο, τοτε έγινε corrupt το ntldr file...

Σε αυτή τη περίπτωση προσπάθησε και αυτο...

1. Κάνε search απο το pc που μπαίνεις τώρα για το αρχείο NTLDR...

νομίζω ειναι { C;\WINDOWS\Servicepackfiles\i386}

2. Καντο copy & paste sto desktop.

3. Κλείσε το μηχανημα

4. Επειτα βάλε slave τον boot δισκο απο το μηχάνημα που δεν ανοίγει...

5. Ξεκίνα τον υπολογιστή και πρόσεχε μην τυχόν σου αλλάξει boot priority και πάει να σηκωθεί με άλλον δίσκο. πρεπει να το σηκώσεις ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ.

6. Μπες στον δισκο του χαλασμένου & με σειρά στο φάκελο που εμπεριέχει το ntldr. 7. Ανοιξέ και το ένα ( desktop) και το άλλο (στον άλλο δισκο) με notepad

8. Κανε copy/paste το περιεχόμενο του ενός αρχείου στο άλλο.

9. έπειτα save το αρχειό στον δίσκο του μηχανήματος πουδε σηκώνεται.

10. κλεισε το μηχανημα, βγαλε το δίσκο, βάλτον στο μηχανημα και bootare το χαλασμένο pc.

Μου έχει δουλέψει αρχετές φορες.

Hint: ΑΝ το Ntldr προέρχεται απο fresh install των XP ακόμα καλύτερα!

cheers!

Δημοσ.

Με μπέρδεψες τελείως τώρα :shock: Ενα μηχάνημα έχω με δύο δίσκους( αυτό που έχω τώρα είναι laptop )...Ο ένας έχει τα windows που ανοιγουν μόνο αν έχω αυτόν συνδεδεμένο και ο άλλος έχει μόνο ταινίες μέσα και τίποτα άλλο. Απ'ότι κατάλαβα μου λες να αντιγράψω το ntldr του δίσκου με τα windows στον άλλον δίσκο...Αλλά ο άλλος δίσκος δεν έχει windows τι να το κάνει αυτό; χρειάζεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...