Προς το περιεχόμενο

PC ή εργοστάσιο;

-Arcturus-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν το ανεμιστηράκι που έχεις στη 2η photo καθαρισέ το λίγο λίγο μη βαριέσαι.. μετά βάλτο στη θέση που δείχνεις στη 3η εικόνα με κατεύθυνση απο το κουτι προς τα έξω Επίσης αν το κουτί σου είναι πολύ κοντά με το τοίχο τράβηξέ το προς τα εσένα κάπου πρέπει να πηγαίνει ο ζεστός αέρας, Να φανταστώ οτί άλλες θέσεις για ανεμιστηράκια δεν έχεις?

Δημοσ.

Τα καθάρισα όλα και τίποτα, μόνο μία θέση για ανεμιστηράκι! Έχω φοβερό κουτί...Επίσης δεν καταλαβαίνω με περισσότερα ανεμιστηράκια δεν θα κάνει περισσότερο θόρυβο; Πήρα μια ψύκτρα, ξέρω βιάστηκα αλλά δεν την πάλευα άλλο ! Ελπίζω να μην πάνε στράφι τα 20 ευρώ που 'δωσα :fear:

Έχει 500 εξαρτήματα..Άντε να το συνδέσεις τώρα:-( Αυτα τα καλώδια που συνδέονται με την motherboard τα βγάζω άφοβα έτσι;

Δημοσ.

Εννοείς τα μικρα μαυρα κάτω αριστερα που μπαίνουν σε μία διάταξη με pins και προέρχονται απο τη πρόσοψη του case?

Pins.jpg

Δημοσ.

τα καλώδια που συνδέουν την ψύκτρα με την μητρική

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:32 ----------

ok το καλώδιο βγήκε...Τωρα δεν μπορω να βγάλω τις βίδες ομως! Είναι λογικό να θέλουν τοσο πολύ δύναμη για να βγουν;

Δημοσ.

dimitris το απο πάνω σχέδιο δεν το βλέπω καθόλου...Εγω βλέπω απλα 4 βιδες γύρω γύρω απο την ψύκτρα που υποτιθεται τις γυρνάς και μετα βγαίνει αλλα δεν γυρνάνε με τπτ! Κατάφερα και έβγαλα μόνο το ένα τα άλλα είναι λες και είναι κολλημένα πάνω

Δημοσ.

δεν ξεβιδώνουν...τα γυρνάς κατά ένα τέταρτο κ μετά τα τραβάς πρός τα πάνω!μετά τραβάς ολόκληρη την ψύκτρα κ βγαίνει!πάντως ό,τι κ να σου λέμε εδώ με λίγο διάβασμα στα αντίστοιχα manual θα σου είχαν λυθεί οι απορίες αμέσα!παστούλα μην ξεχάσουμε μετά...

Δημοσ.
Τα καθάρισα όλα και τίποτα, μόνο μία θέση για ανεμιστηράκι! Έχω φοβερό κουτί...

Μη σκας κι εγώ έτσι είμαι.

Δημοσ.

φιλε μου ειχα καθαρισει ψυκτρα επεξεργαστη και gpu με πινελακι,πιστολακι,και ηλεκτρικη σκουπα.

Δυο μηνες μετα,και ενω φαινομενικα οι ανεμιστηρες ηταν σχετικα καθαροι,οταν το φυσηξα με κομπρεσερ,εβγαλε τα κερατα του.Ειδικα απο την gpu.Δοκιμασε σε καποιο βενζιναδικο,μπας και φταιει αυτο.Απλα φροντισε απο να μην γυριζουν οι ανεμιστηρες απο την πιεση.

Δημοσ.

Συμπληρωματικό στον tzotzo, αφαιρώντας το αυτοκόλλητο της Intel εχεις πρόσβαση στο ρουλεμανακι και στο πύρο. λίγο λαδάκι μηχανής εκει και πιθανόν να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Ομοίως και για τα ανεμίστηρακια αλλα εκει λογικά πρέπει να βγάλεις ενα λαστιχένιο καπάκι αν υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...