derizio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον ψαχνομαι για αγορα θηκης για σκληρο δισκο sata που να εχει και θυρα Lan για να τον συνδεσω πανω στον router και να εχω και ενα δικτυακο σκληρο που να μπορω αν αποθηκευω απο ολα τα pc αρχεια εκει. Σκεφτομαι να τον κανω και map σε ολα τα pc και αν παιξω ετσι. Εχω εναν 500αρι αν θυμαμαι καλα sata σκληρο που λεω αν του βαλω μεσα και να κανω την δουλεια μου.Επισης θα ηθελα και κατι οικονομικο. Ακουω προτασεις και αν πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα ή στις προδιαγραφες της θηκης. Αν μπορειτε να βαζετε και link θα με εξυπηρετουσατε. Ευχαριστω πολυ!
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τι λετε για αυτο? http://www.123market.gr/product_info.php?cPath=2_11_81_472&products_id=86046 και σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο οπως βλεπω!
fabio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Να εχεις υποψη σου οτι γενικα τετοιες λυσεις ειναι πολυ αργες σε σημειο εκνευρισμου. Η τιμη παντως ειναι πραγματι ελκυστικη
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σκεφτομαι να μπει πανω στο router που εχει giga ethernet , το ενα pc Που συνδεεται ενσυρματα με το router εχει και αυτο giga ethernet , το eeepc εχει draft n τωρα οσο για το laptop αυτο ειναι συνδεδεμενο ενσυρματα με το royter αλλα εχει 100αρα ethernet και το htpc (εκει θα ειναι το προβλημα) ειναι συνδεδεμενο με το router με usb adptop 54mb. Για δωστε τα φωτα σας... εγω πιστευω οτι το πιο αργο θα ειναι το htpc στην ανταλλαγη δεδομενων αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη ειναι να παρω εναν usb adaptop draft n και μετα το laptop που δεν το δουλευω και πολυ. Τι αποψη εχετε. Αντε δωστε τα φωτα σας γαιτι το βρηκα πιο φθηνα στο pixmania και κρατιεμαι να μην το παραγγειλω.
fabio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ειχα my book world της wd. δεν το ειχα σε 1000αρι ethernet οπως σκοπευεις εσυ αλλα ηταν πολυ πιο αργο απο οσο περιμενα. αν δεν κανεις πολλες μετακινησεις αρχειων δεν ενοχλει εσυ με το giga ethernet λογικα θα εισαι πολυ καλυτερα απο εμενα αλλα σε καμια περιπτωση μην περιεμενεις τις ταχυτητες που προβλεπονται στην επικοινωνια με το "nas"
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω επειδη εχω 4 μηχανηματα σπιτι θα ηθελα οτι κατεβαζω να πηγαινουν εκει γιατι δεν θυμαμαι που κατεβαζω τι και σκοπευα να εχω τα αρχεια μου εκει και αν μπορω να τα δω και να τα επεξεργαστω απο ολα τα μηχανηματα. Λες να σερνεται και να το μετανιωσω?
fabio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 μπορουσα να βλεπω κανονικα τα video χωρις κολληματα κλπ ΑΛΛΑ ποτε δεν χρησημοποιουσε το "nas" πανω απο 1 pc. χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου εγω θα το επαιρνα εχοντας ομως υπ οψη οτι εχει καποιους περιορισμους
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Με εβαλες σε σκεψεις τωρα και πρεπει να σκεφτω την λειτουργια του για αν δω αν θα με βολεψει. Δηλαδη οταν βλεπω ενα βιντεακι απο αυτον στο ενα pc, αν θελω να παρω καποια αρχεια ή να σωσω καποια αρχεια που κατεβαζω απο τον νετ απο αλλο υπολογιστη δεν θα μπορω?
fabio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μπορω να σου απαντησω.... λογικα οχι αν ολο σου το δικτυο ειναι σε giga ethernet αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Κανεις αλλος εχει αποψη γαι το συγκεκριμενο. Φιλε Fabio σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!!!!
SilverCloak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο, αλλά θυμάμαι ένα WD που είχε Gigabit Ethernet σύνδεση, αλλά ο controller πού είχε πάνω το NAS για τους δίσκους ήταν αρκετά αργός και σερνόταν το παν. Ήταν κατάλληλο μόνο για προγραμματισμένο backup, αν και όταν. Σκέτη απογοήτευση. Οπότε, εν κατακλείδι, μπορεί και να την πατήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις, και ας λέει Gigabit σύνδεση. Επαναλαμβάνω, ότι για το συγκεκριμένο που έδωσες, δεν έχω καμία πληροφορία, αλλά με τέτοια τιμή... δεν βλέπω κάτι καλό στον ορίζοντα. Ίσως να ψάξεις και σε ξένα forα?
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οποτε ψιλοτζιφος η δουλεια με τοσα λεφτα ε? Και δεν θελω αν δωσω και πολλα. Θα το σκεφτω αλλα οποιος εχει γνωμη ας πει να βοηθησει κι αλλο την αποφαση μου. Ευχαριστω!
fabio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 για αξιοπρεπη υλοποιηση 2 επιλογες εχεις 1)κανονικο nas αλλα θελει πολλα λεφτα 2)να σεταρεις ενα παλιο pc (δεν χρειαζεται δυνατος υπλογιστης) για file server
derizio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι δεν θελω αλλο Pc ευχαριστω! Ειδη εχω 4 και το "προβλημα" μου ειναι οτι ψαχνω σε ποιον εχω κατεβασει καθε φορα κατι και πρεπει να τους ανοιγω ολους και να ψαχνω. Υπολογιζα οτι θα αποφευγα αυτο και οτι σε αυτον τον δικτυακο θα βρισκονταν ολα τα αρχεια μου και θα τα αναζητουσα ανα πασα στιγμη απο οποιοδηποτε pc εκει. Βλεπετε τα πολλα pc σε ενα σπιτι εχουν και αυτα τα προβληματα. Και περαν απο αυτο φανταστειτε και το ρευμα που καταναλωνουν εστω τα 3 απο τα 4 ανοιχτα για να ψαχνεις και κατι και μετα θα τα αφησεις ανοιχτα μηπως χρειαστεις και κατι αλλο και χιλια 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.