dub Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 οχι η αποσύνδεση του dvd δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ---------- κυτάξτε τα κουφά αποτελέσματα ενός τεστ που εκανα Κρυο το μηχάνημα. Πατάω το κουμπι, ανοίγει και κλασσικά κολλάει σε μαύρη οθόνη. ΔΕΝ πατάω ομως το κουμπι επανεκκίνησης αλλά το αφήνω αναμένο να δουλεύει με τη μαύρη οθόνη. Μετά από κανένα μισάωρο εχει ζεσταθεί κάπως και πατάω το κουμπι επανεκκίνησης και ... βέβαια μπήκε κανονικά και απροβλημάτιστα στα windows χωρίς να ξανασταματήσει!!! Αλλα αντ' άλλων δηλαδή... Εχω φαίνεται βιτσιόζικο μηχάνημα που γουστάρει υψηλές θερμοκρασίες!!! Εν τω μεταξύ επειδή ο θόρυβος εχει μειωθεί παρα πολύ αλλά οχι εντελώς ακουγοντας προσεκτικά κατέληξα πως είναι απο το τροφοδοτικό. Α και κάτι άλλο για τις θερμοκρασίες. Επειδή η γυναίκα μου πήρε καινούργιο λαπτοπ μου χάρισε το παληό το δικό της. Μιλάμε για μηχάνημα 4ετιας. Ξερετε τι θερμοκρασίες εχει? Και το speed fan και το everest δίνουν για την cpu 102°C !!!! Δουλεύει κανονικότατα και ας ζεματάει. Το εχω και κατεβάζει ολη μέρα.
pallicaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Α και κάτι άλλο για τις θερμοκρασίες. Επειδή η γυναίκα μου πήρε καινούργιο λαπτοπ μου χάρισε το παληό το δικό της. Μιλάμε για μηχάνημα 4ετιας. Ξερετε τι θερμοκρασίες εχει? Και το speed fan και το everest δίνουν για την cpu 102°C !!!! Δουλεύει κανονικότατα και ας ζεματάει. Το εχω και κατεβάζει ολη μέρα. Jesus Christ !!! :confused: Πρεπει να εχει αλλαξει χρωμα το κακομοιρο.
dub Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 συγνώμη που επανέρχομαι παιδιά αλλά παρατήρησα κάτι που ισως βοηθήσει. Κατ'αρχήν το πρόβλημα του μπουταρίσματος παραμένει. ΟΜΩΣ τώρα εχω και άλλο πρόβλημα. Αφού με 5 - 6 προσπάθειες μπω στα windows συχνά μου μαυρίζει η οθόνη. Σήμερα που εβλεπα Live streaming το ματς της Εθνικής μπασκετ μαυριζει η οθόνη αλλά ο ήχος ακουγόταν κανονικά!!! Λετε να παίζει τίποτα με κάρτα γραφικών??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ---------- κυτάζω τώρα το Everest μου δίνει θερμοκρασία GPU diode 47°C. Aυτή δεν ειναι η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών? Είναι οκ?
Antwni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μια χαρά είναι η κάρτα γραφικών....Όταν παίζει κάποιος παιχνίδι αυτή ανεβαίνει και 90 βαθμούς Την CPU έπρεπε να δεις... Δεν ξέρω κάτι μου λέει ότι φταίει ο σκληρός!!Μπορείς να βάλεις τον σκληρό του laptop αλλά να το κάνει κάποιος που να ξέρει.... Edit: Είχα διαβάσει ότι οι Pentium 4 ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες οπότε μπορεί να μην είναι πρόβλημα.... Τώρα διάβασα για το laptop να το προσέξεις είναι υψηλή θερμοκρασία 102 βαθμούς
dub Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 τα κουφά συνεχίζονται και πλέον εχουν αρχίσει να σπάζουν τα νεύρα μου. Είπα να κάνω κανένα διαγνωστικό τεστ στο σκληρό δίσκο απο αυτά που έχει μέσα το Hiren's boot cd. Το βάζω μεσα μπουτάρω και μόλις μου βγάζει την επιλογή απο που θέλω να συνεχίσω (boot cd η windows) διαπιστώνω πως δεν δουλεύει ουτε το πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι οπότε μόνο μόλις περάσει ο χρόνος μπουτάρει στα windows οπου το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δουλεύουν κανονικά!!! Γ...το είμαι για καινούργιο μηχάνημα και εχουν ολα vista που δεν τα γουστάρω καθόλου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:24 ---------- οσο για το λαπτοπ τι να προσέξω δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα δουλέψει μέχρι να τα παίξει εντελώς. Αυτή έιναι η μοιρα του.
pallicaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 τα κουφά συνεχίζονται και πλέον εχουν αρχίσει να σπάζουν τα νεύρα μου.Είπα να κάνω κανένα διαγνωστικό τεστ στο σκληρό δίσκο απο αυτά που έχει μέσα το Hiren's boot cd. Το βάζω μεσα μπουτάρω και μόλις μου βγάζει την επιλογή απο που θέλω να συνεχίσω (boot cd η windows) διαπιστώνω πως δεν δουλεύει ουτε το πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι οπότε μόνο μόλις περάσει ο χρόνος μπουτάρει στα windows οπου το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δουλεύουν κανονικά!!! Γ...το είμαι για καινούργιο μηχάνημα και εχουν ολα vista που δεν τα γουστάρω καθόλου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:24 ---------- οσο για το λαπτοπ τι να προσέξω δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα δουλέψει μέχρι να τα παίξει εντελώς. Αυτή έιναι η μοιρα του. Για το πληκτολογιο για δες εδω: προβλημα με πληκτρολογιο
dub Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ φίλε. παω να το τσεκάρω. Αν και δεν καταλαβαίνω πως στα καλά του καθουμένου εγινε και αυτό (για πρώτη φορά το συναντάω). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ---------- εντάξει , αυτό ήταν. Τουλάχιστον μάθαμε και κάτι σήμερα. Δεν πήγε τζάμπα το ξενύχτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.