nionios900 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολους .. εχω ενα προβλημα εχω ενα pc παλιο βεβαια στημενο με αυτη τη mobo http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1719 η οποια τα επαιξε.. αλλα επειδη δεν ειμαστε για εξοδα... τι θα μπορουσα να βαλω ωστε να κουμπωσουν τα πραγματα που ειχα πανω..?? να μην παιρνω αλλους επεξεργαστες μνημες κλπ.. που μπορω να βρω ακομα και την ιδια?? ή ακομα κ αν εχει καποιος αυτη η καποια που να κανει ας μου πει.. ευχαριστω πολυ!
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δυσκολα θα βρεις καποια που να δουλευει και η εγκατασταση. Πρεπει να εχει το ιδιο chipset 875P
nionios900 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 τι εννοεις να δουλευει κ η εγκατασταση??εννοειτε πως θα κανω φορματ κλπ ...sorry αλλα δε το κατεχω.. ευχαριστω
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&category2=SOCKET%20478 αν εβαζες μητρικη με το ιδιο chipset θα δουλευε η εγκατασταση των win(να εχεις τετοια)χωρις να κανεις φορματ
nionios900 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μ ενδιαφερει αυτο ουτως η αλλως θα κανω φορματ..απλα θα ηθελα να ξερω ποιες ειναι συμβατες μ αυτη που ειχα ωστε να κουμπωνει και να δουλευει ο επεξεργαστης κ τα υπολοιπα...δλδ να μην χρειαστω να παρω κατι αλλο να την κανω τραμπα με τη χαλασμενη κ να δουλεψει κανονικα...ποια προτεινεις?? σ ευχαριστω πολυ!
DimitrisGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κατι το οποίο κάνουμε καποιες φορές στη δουλεια! 1. Ghost το δίσκο για να μη γίνει κάτι corrupt. Να έχεις τον πρωτοτυπο available και να παίξεις με το ghost του ( Application Acronis true Image ) 2. Κοιτας το chipstet σου, τι έχει απάνω.... Intel, και τι άλλο. 3. Ρωτα κάποιον αν έχει κάτι τετοιο ( σε μητρικη μεταχείρα), αν θες σηκωσε το και εδώ μπας και μπορει να βοηθήσει κάποιος. 4. Βαζεις το δίσκο και πατώντας F8 το σηκώνεις σε SAfe Mode. το pc exei 75% πιθανότητες να ανοίξει. 5. Αν ανοιξει τότε κάνεις restart και σε περιπτωση που δε παρεις κάποιο lue screnn of death τοτε κανεις ενα system cleanup και περνας drivers απο τη μητρική. Αλλα όλα αυτα ειναι δοκιμασμένα στην εργασία με Intel & SiS chipset apo μητρικές διαφορετικής γενιας. Σε αρκετες περιπτώσεις πέρνω θετικά αποτελεσματα αντε 2 προσπάθειες αλλα η αποκατάσταση του υπολογιστή δεν ειναι ορθή ( ειναι μπάσταρδό ) άλλο αν βρεις ιδια mobo και παιξεις! Καλο θα ήταν να στησεις ενα μηχανημα να πάρεις backup απο τον υπάρχον δίσκο σαν slave και να προχωρήσεις με ενα fresh install απο το OS σου! Παιδια sorry κιόλας , 478 δεν ειναι το socket απο το mobo αυτο. Είναι το βασικό σου ?
nionios900 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 αδερφε σ ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου αλλα δεν καταλαβα τπτ εγω απλα θελω ν αλλαξω τη μητρικη επειδη τα παιξε και να βαλω μια που να δουλευει με τα υπολοιπα φορματ θα κανω ουτως η αλλως..τπτ αλλο...σορι αλλα δεν το χω και δεν πολυκαταλαβαινω!
DimitrisGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 αδερφε σ ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου αλλα δεν καταλαβα τπτ εγω απλα θελω ν αλλαξω τη μητρικη επειδη τα παιξε και να βαλω μια που να δουλευει με τα υπολοιπα φορματ θα κανω ουτως η αλλως..τπτ αλλο...σορι αλλα δεν το χω και δεν πολυκαταλαβαινω! Τιποτα, να'σαι καλα! Είναι το βασικό σου pc?
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πες τι μνημες εχεις.Και τι εξαρτηματα κουμπωνεις στο pc.
nionios900 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 εχω κ ενα λαπτοπ αλλα ειναι για πεταμα οι μνημες ειναι ddr 400mz,o επεξεργαστης ειναι intel pentium 4 sta 3 νομιζω ψυκτρα gigabyte titan p4,τροφ q tec 500w και 4-5 ανεμιστηρια..:-D..αυτα βοηθατεεεεεεεε.. σας ευχαριστω ολους παιδια.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ----------
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μου τα λες ολα φιλε μου. Αν εχεις καρτα γραφικων agp τοτε συμφερει να παρεις την πρωτη απο το λινκ. Αν παλι εχεις καρτα γραφικων pci-express,αν οχι και εχεις παραπανω χρηματα για διαθεση,τοτε μπορεις να παρεις την δευτερη απο το λινκ που σου εδωσα,και με 100€ ακομη να παρεις μια καρτα γραφικων και μνημες. edit: και οι δυο εχουν ενσωματομενες καρτες γραφικων
nionios900 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Η πρωτη στο λινκ που εβαλες..δεχεται καρτα pci express...εγω εχω agp...οποτε δεν μπορω να παρω την πρωτη..η δευτερη πρεπει να κανει...αλλα στο σκληρο λεει ata..... ο δικος μου ειναι sata...
tzotzo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528306 Αυτη εχει και SATA
nionios900 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΟ μονταρισα με μια mobo που βρηκα σαν αυτη που ειχα..δουλευει κανονικα αλλα δουλευει λιγο ψηλα η θερμοκρασια.. απο το bios cpu temperature δουλεευει σταθερα στους 68-69 βαθμους... μπορω να κανω κατι??θα εχω προβλημα?? Σας ευχαριστω για τη βοηθεια..
guardianx71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μου όταν έβαλες το cpu στο καινούριο mobo καθάρισες πρώτα την cpu και cooler από την παλιά πάστα και έβαλες καινούρια? Αν όχι έχεις το λόγο της υψηλής temp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.