Προς το περιεχόμενο

Περι αγγελιών πληροφορικής

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λίγο καιρό χαζεύω τις αγγελείες που ψάχνουν εργαζομένους στον τομέα της πληροφορικής. Και λέω χαζεύω γιατί τέτοιες αγγελείες μόνο για να τις χαζεύεις είναι!!Το 80% ζητάνε ένα άτομο, που να έχει γνώσεις όμως 4-5 επαγγελμάτων μαζί!!

Σήμερα λοιπόν έπεσα σε αυτή την αγγελέια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ software και hardware, απαραίτητες γνώσεις δικτύων, προγραμματισμός σε Access, internet, κατασκευής ιστοσελίδων, σχεδιασμών γραφικών Photoshop, εμπειρία απαραίτητη, πλήρης ή μερική απασχόληση.

Και ρωτάω τώρα. Ψάχνει προγραμματιστή? Ψάχνει hardware engineer? ψάχνει Web Designer? Ψάχνει web developer? Ψάχνει μήπως γραφίστα? Μήπως ψάχνει IT Admin?

Μάλλον τα θέλει όλα σε ένα άτομο για να γλυτώσει και καμπόσους μισθούς.

Και εάν υπάρχει ένα άτομο με επαγγελματικές γνώσεις σε όοολα αυτα, είναι ποτέ δυνατόν να ήθελε να δουλέψει ημιαπασχόληση??!!!

Αυτή η τακτική όμως ακολουθήτε απο σχεδόν όλους. Ψάχνουν να βρουν έναν που θα τα κάνει όλα. Εκμετάλλευση στο φουλ!!

Δημοσ.

Eϊναι ότι αν τελειώνεις σχολή πληροφορικής πρέπει να ξέρεις τα παντα σχετικά με τους ΗΥ.. Δεν υπάρχουν κλάδοι σαν την ιατρική αλλά πρεπει να ξέρεις Δικτυα, Βάσεις Δεδομένων, Προγραμματισμό σε όλες τις γλώσσες, Προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών, τα πάντα σχετικα με γραφικά, να είσαι έμπειρος, να ξερεις τα πάντα από τις εξελιξεις, να γνωρίζεις από κινητα και ότι αλλη συσκευη εχει να κάνει με ρευμα και ΦΥΣΙΚΑ να μπορεις να λύνεις προβλήματα που σου περιγράφονται χώρις τη χρήση ορολογιας..

και ολα αυτα με το βασικό και πολυ είναι..

• Super Moderators
Δημοσ.

και άμα σου αρέσει φίλε Chrisxxx :P

πράγματι η κατάσταση αυτή είναι τραγική...

Δημοσ.

το περιεργο ειναι οτι δε ζηταει αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα-κινεζικα-ρωσικα, αυτοκινητο, μηχανακι για εξωτερικες εργασιες, αλεξισφαιρο γιλεκο για να κανει και κανενα σκοπετο εξω απτο μαγαζι, ελβετικο σουγια σε περιπτωση που χρειαστει να τον στειλουν για κυνηγι η ορειβασια κλπ.

Ελεος, απλα.-

Δημοσ.

Η αγγελία αυτή από που προέρχεται όμως; Από καμιά μεγάλη εταιρία; Μη την έχει βάλει κάνας... όχι και πολύ σχετικός μόνο.

Δημοσ.
το περιεργο ειναι οτι δε ζηταει αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα-κινεζικα-ρωσικα, αυτοκινητο, μηχανακι για εξωτερικες εργασιες, αλεξισφαιρο γιλεκο για να κανει και κανενα σκοπετο εξω απτο μαγαζι, ελβετικο σουγια σε περιπτωση που χρειαστει να τον στειλουν για κυνηγι η ορειβασια κλπ.

Ελεος, απλα.-

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανα στα γέλια με το σκοπέτο έξω απο το μαγαζί!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα με πέθανες!!!!!!!!!!! Φοβερό!!!! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Η αγγελία αυτή από που προέρχεται όμως; Από καμιά μεγάλη εταιρία; Μη την έχει βάλει κάνας... όχι και πολύ σχετικός μόνο.

Η αγγελια αυτη ακομα κι αν μοιαζει καπως υπερβολικη, αντικατροπτιζει απολυτα αυτο που θιγει ο τοπικ σταρτερ, δηλαδη οτι οταν ειναι να σε προσλαβουν ως πληροφορικαριο, σε θελουν να εισαι λιγο σουπερμαν, λιγο θεος, λιγο διαβολος, λιγο bill gates και ολα αυτα με απαραιτητη προπυηρεσια (κατα προτιμηση στη NASA). Kαι να μην απαιτησεις σε καμια περιπτωση ανω των 700 ευρω. Ουτε και να χεις τιποτα συνδικαλιστικες βλεψεις τυπου "αφεντικο μπορω να παρω 1 μερα αδεια επιπλεον την ταδε μερα, γιατι εχω σοβαρο λογο?".

Δημοσ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ software και hardware, απαραίτητες γνώσεις δικτύων, προγραμματισμός σε Access, internet, κατασκευής ιστοσελίδων, σχεδιασμών γραφικών Photoshop, εμπειρία απαραίτητη, πλήρης ή μερική απασχόληση.

Λογικά μου φαίνονται αυτά που ζητάει

1)προγραμματισμό πρέπει να ξέρεις

2) δίκτυα εννοείται ότι πρέπει να ξέρεις

3)access τη μαθαίνεις αν ξέρεις οποιοδήποτε άλλο rdbms

4)ιστοσελίδες έχεις μάθει στη σχολή (ντάξει να ξέρεις τέλεια και asp και php και jsp και python χλωμό το κόβω, οπότε 2-3 να ξέρεις από αυτές καλά είσαι)

5)photoshop ( ε, αν πληρείς τα παραπάνω 4 δε νομίζω να μη σε προσλάβει γι' αυτό)

Δημοσ.

4)ιστοσελίδες έχεις μάθει στη σχολή (ντάξει να ξέρεις τέλεια και asp και php και jsp και python χλωμό το κόβω, οπότε 2-3 να ξέρεις από αυτές καλά είσαι)

5)photoshop ( ε, αν πληρείς τα παραπάνω 4 δε νομίζω να μη σε προσλάβει γι' αυτό)

Άρα μετά τον άνθρωπο-ορχήστρα έχουμε τον πληροφορικάριο-εταιρία.

Δημοσ.

δεν γραφεις οτι θεωρεις λογικο να εχει την ικανοτητα να ακουμπαει την μυτη του με τον αγκωνα του...

Δημοσ.

γι'αυτο καθε φορα που θα βλεπεις αγγελιες θα βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες και επισης παντα θα υπαρχουν τετοιες αγγελιες....

γιατι απλα δε βρισκουν τετοια ατομα αλλα ακομα και ΑΝ βρουν, τοτε δε καθονται πανω απο 1 μηνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...