JohnnyDragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εδω και λίγο καιρό χαζεύω τις αγγελείες που ψάχνουν εργαζομένους στον τομέα της πληροφορικής. Και λέω χαζεύω γιατί τέτοιες αγγελείες μόνο για να τις χαζεύεις είναι!!Το 80% ζητάνε ένα άτομο, που να έχει γνώσεις όμως 4-5 επαγγελμάτων μαζί!! Σήμερα λοιπόν έπεσα σε αυτή την αγγελέια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ software και hardware, απαραίτητες γνώσεις δικτύων, προγραμματισμός σε Access, internet, κατασκευής ιστοσελίδων, σχεδιασμών γραφικών Photoshop, εμπειρία απαραίτητη, πλήρης ή μερική απασχόληση. Και ρωτάω τώρα. Ψάχνει προγραμματιστή? Ψάχνει hardware engineer? ψάχνει Web Designer? Ψάχνει web developer? Ψάχνει μήπως γραφίστα? Μήπως ψάχνει IT Admin? Μάλλον τα θέλει όλα σε ένα άτομο για να γλυτώσει και καμπόσους μισθούς. Και εάν υπάρχει ένα άτομο με επαγγελματικές γνώσεις σε όοολα αυτα, είναι ποτέ δυνατόν να ήθελε να δουλέψει ημιαπασχόληση??!!! Αυτή η τακτική όμως ακολουθήτε απο σχεδόν όλους. Ψάχνουν να βρουν έναν που θα τα κάνει όλα. Εκμετάλλευση στο φουλ!!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Eϊναι ότι αν τελειώνεις σχολή πληροφορικής πρέπει να ξέρεις τα παντα σχετικά με τους ΗΥ.. Δεν υπάρχουν κλάδοι σαν την ιατρική αλλά πρεπει να ξέρεις Δικτυα, Βάσεις Δεδομένων, Προγραμματισμό σε όλες τις γλώσσες, Προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών, τα πάντα σχετικα με γραφικά, να είσαι έμπειρος, να ξερεις τα πάντα από τις εξελιξεις, να γνωρίζεις από κινητα και ότι αλλη συσκευη εχει να κάνει με ρευμα και ΦΥΣΙΚΑ να μπορεις να λύνεις προβλήματα που σου περιγράφονται χώρις τη χρήση ορολογιας.. και ολα αυτα με το βασικό και πολυ είναι..
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, γενικά οι πληροφορηκάριοι θεωρούνται από τους εργοδότες God ver. 2.0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 και άμα σου αρέσει φίλε Chrisxxx πράγματι η κατάσταση αυτή είναι τραγική...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 το περιεργο ειναι οτι δε ζηταει αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα-κινεζικα-ρωσικα, αυτοκινητο, μηχανακι για εξωτερικες εργασιες, αλεξισφαιρο γιλεκο για να κανει και κανενα σκοπετο εξω απτο μαγαζι, ελβετικο σουγια σε περιπτωση που χρειαστει να τον στειλουν για κυνηγι η ορειβασια κλπ. Ελεος, απλα.-
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η αγγελία αυτή από που προέρχεται όμως; Από καμιά μεγάλη εταιρία; Μη την έχει βάλει κάνας... όχι και πολύ σχετικός μόνο.
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 το περιεργο ειναι οτι δε ζηταει αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα-κινεζικα-ρωσικα, αυτοκινητο, μηχανακι για εξωτερικες εργασιες, αλεξισφαιρο γιλεκο για να κανει και κανενα σκοπετο εξω απτο μαγαζι, ελβετικο σουγια σε περιπτωση που χρειαστει να τον στειλουν για κυνηγι η ορειβασια κλπ. Ελεος, απλα.- χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανα στα γέλια με το σκοπέτο έξω απο το μαγαζί!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα με πέθανες!!!!!!!!!!! Φοβερό!!!! :lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η αγγελία αυτή από που προέρχεται όμως; Από καμιά μεγάλη εταιρία; Μη την έχει βάλει κάνας... όχι και πολύ σχετικός μόνο. Η αγγελια αυτη ακομα κι αν μοιαζει καπως υπερβολικη, αντικατροπτιζει απολυτα αυτο που θιγει ο τοπικ σταρτερ, δηλαδη οτι οταν ειναι να σε προσλαβουν ως πληροφορικαριο, σε θελουν να εισαι λιγο σουπερμαν, λιγο θεος, λιγο διαβολος, λιγο bill gates και ολα αυτα με απαραιτητη προπυηρεσια (κατα προτιμηση στη NASA). Kαι να μην απαιτησεις σε καμια περιπτωση ανω των 700 ευρω. Ουτε και να χεις τιποτα συνδικαλιστικες βλεψεις τυπου "αφεντικο μπορω να παρω 1 μερα αδεια επιπλεον την ταδε μερα, γιατι εχω σοβαρο λογο?".
afentiko7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ software και hardware, απαραίτητες γνώσεις δικτύων, προγραμματισμός σε Access, internet, κατασκευής ιστοσελίδων, σχεδιασμών γραφικών Photoshop, εμπειρία απαραίτητη, πλήρης ή μερική απασχόληση. Λογικά μου φαίνονται αυτά που ζητάει 1)προγραμματισμό πρέπει να ξέρεις 2) δίκτυα εννοείται ότι πρέπει να ξέρεις 3)access τη μαθαίνεις αν ξέρεις οποιοδήποτε άλλο rdbms 4)ιστοσελίδες έχεις μάθει στη σχολή (ντάξει να ξέρεις τέλεια και asp και php και jsp και python χλωμό το κόβω, οπότε 2-3 να ξέρεις από αυτές καλά είσαι) 5)photoshop ( ε, αν πληρείς τα παραπάνω 4 δε νομίζω να μη σε προσλάβει γι' αυτό)
Lucifer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ήμουν σίγουρος ότι αυτός την είχε βάλει την αγγελία.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά μου φαίνονται αυτά που ζητάει1)προγραμματισμό πρέπει να ξέρεις 2) δίκτυα εννοείται ότι πρέπει να ξέρεις 3)access τη μαθαίνεις αν ξέρεις οποιοδήποτε άλλο rdbms 4)ιστοσελίδες έχεις μάθει στη σχολή (ντάξει να ξέρεις τέλεια και asp και php και jsp και python χλωμό το κόβω, οπότε 2-3 να ξέρεις από αυτές καλά είσαι) 5)photoshop ( ε, αν πληρείς τα παραπάνω 4 δε νομίζω να μη σε προσλάβει γι' αυτό) Άρα μετά τον άνθρωπο-ορχήστρα έχουμε τον πληροφορικάριο-εταιρία.
Dark_Sage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά μου φαίνονται αυτά που ζητάει1)προγραμματισμό πρέπει να ξέρεις 2) δίκτυα εννοείται ότι πρέπει να ξέρεις 3)access τη μαθαίνεις αν ξέρεις οποιοδήποτε άλλο rdbms 4)ιστοσελίδες έχεις μάθει στη σχολή (ντάξει να ξέρεις τέλεια και asp και php και jsp και python χλωμό το κόβω, οπότε 2-3 να ξέρεις από αυτές καλά είσαι) 5)photoshop ( ε, αν πληρείς τα παραπάνω 4 δε νομίζω να μη σε προσλάβει γι' αυτό) δεν γραφεις οτι θεωρεις λογικο να εχει την ικανοτητα να ακουμπαει την μυτη του με τον αγκωνα του...
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 γι'αυτο καθε φορα που θα βλεπεις αγγελιες θα βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες και επισης παντα θα υπαρχουν τετοιες αγγελιες.... γιατι απλα δε βρισκουν τετοια ατομα αλλα ακομα και ΑΝ βρουν, τοτε δε καθονται πανω απο 1 μηνα.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το 2035 όταν τα androids μπουν για τα καλά στη ζωή μας τέτοιες αγγελίες δε θα υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.