denthnpalevw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 τι μπορει να ειναι????????? στο τροφοδοτικο παει το μυαλο μου. ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα εκτος απο αυτο το θεμα με τα usb.
Technology fan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως αν περιέγραφες αναλυτικότερα το πρόβλημα σου να είχε και μία καλύτερη λύση προς το παρόν αυτό που σκέφτομαι είναι οτι ίσως να φταίει κανένας driver usb οπότε κάνε μία απεγκατάσταση/εγκατάσταση. Απο κεί και πέρα επειδή βλέπω στην υπογραφή σου έχεις windows δες σε κανα properties αν έχεις κάνει τα usb σου να φαίνονται ώς σκληροί δίσκοι και αν έχεις κάνει τους δίσκους να απενεργοποιούνται, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, πολύ περίεργο μου φαίνεται...
denthnpalevw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι ενα συστημα περιπου με τα σπεκ της υπογραφης μου. εχω ubuntu. εχοντας ανοιξει το πισι μετα απο 10-15 λεπτα χανω τα usb. εκει εχω συνδεδεμενα ενα εξωτερικο σκληρο και μια ασυρματικη καρτα δικτυου μορφης stick. μετα απο 20 λεπτακια περιπου ερχονται απο μονα τους. μετα δεν το ξαναπαρουσιαζει οση ωρα και να περασει. μονο μετα απο fresh power on του pc. και οντως via ειναι το chipset. λες να εχει να κανει????
firewalker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 και οντως via ειναι το chipset. λες να εχει να κανει???? Ναι, έχει να κάνει. Δες λίγο τα logs του συστήματος να δεις τι λέει όταν παρουσιάζετε το πρόβλημα. Δες και τι λέει η εντολή dmesg[/g]. Κόβω το κεφάλι μου όμως ότι φταίει που ο controller είναι VIA και όχι κάποια συσκευή usb. Ψάξε επίσης στο forum του Ubuntu για προβλήματα που σχετίζονται με την μητρική που έχεις. Θα πρότεινα να αγοράσεις ένα PCI to USB controller με Chip της NEC και να ησυχάσεις. Η παρακάτω νομίζω ότι είναι με NEC. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656
denthnpalevw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 sorry αργησα να δω την απαντηση και επειδη μου την εδωσε πηγα και πηρα μια νεα μητρικη/cpu/ram και με 120 ευρω εγινα κουκλος. και ειμαι και uptodate πλεον. ευχαριστω τα παιδια που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου.. ΥΓ: α ρε linux εισαι μπροστα. αλλαξα ολο το pc και η ιδια εγκατασταση δουλευει αψογα με ενα 2λεπτο update.
Technology fan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Άλλαξε λίγο την υπογραφή σου, να χεις ubuntu και να γράφεις windows ντροπή σου. Πάντως το πρόβλημα που λές πολύ περίεργο ακόμα πιο πολύ λόγω ubuntu, μου θυμίζει εκείνο το bug με έναν εκτυπωτή που κάθε πέμπτη δεν εκτύπωνε αλλα όλες τις άλλες μέρες μια χαρα ...χαχα
denthnpalevw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 χεχε το ξερω αλλα αμελησα εδω και πολυ καιρο να αλλαξω την υπογραφη. θα αλλαξει και αυτη συντομα...... οσο για το προβλημα μαλλον μητρικη πρεπει να ηταν. γιατι το νεο πσ το χω με το παλιο τροφοδοτικο και ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.