Προς το περιεχόμενο

μαλλι και κρανος

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Οδηγαω μηχανη και οταν βα;ζω ζελε στο μαλλι με πιανει τρελη φαγουρα με το κρανος ασε που ιδρωνει το κεφαλι και γινεται ψιλοχαλια.

Αν δε βαλω ζαλι δε μαρεσει καθολου ομως το μαλλι μου.

Υπαρχει καμια λυση κανα τζελ περιεργο που να ειναι δοκιμασμενο και να μη σε πιανει φαγουρα με το κρανος?:-p

Δημοσ.

εγώ κάνω αυτό το πράγμα ..

δεν βάζω ζελέ από το σπίτι μου .. το παίρνω μαζί μου . και πρίν φτάσω . βάζω ζελέ και φτιάχομαι στους καθρέφτες .

//τώρα αν έχεις βγάλει τους καθρέφτες από την μηχανή σου ... μάλλον να το ξανασκεφτείς ||

Δημοσ.

Τι μηχανή έχεις; Αν δεν είναι κάνα τέρας, δικαιολογείσαι που δεν έχεις μακρύ μαλλί κοτσίδα, μούσια και δε φοράς πέτσινα.

Δημοσ.

Μοναδικη λυση παρτο μαζι σου..Κατω απο την σελα νερακι και τζελ...Αλλα και παλι ομως την βρωμα μεσα απο το κρανος δεν την γλυτωνεις..Για αυτο αφησαμε μακρια μαλλια και μας κανει μια τελεια ισιωτικη...Μουχαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.
Συνήθως δεν σας γράφουν εσάς,σωστά;:P

Φόρα κράνος πάντως.B)

δεν τους γράφουν αλλά τους κράζουν :P

Δημοσ.

Άσε καράφλα :P

Ότι και να κάνεις δεν υπάρχει σωτηρία εκτός και αν κουβαλάς μαζί σου ζελέ ή αν τα κουρέψεις πολύ κοντά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες.

Δημοσ.

ελα το μαμισατε το θεμα.μονο το κερι ειναι καλυτερο για αυτην την περιπτωση απλα αναφορικα το κρανος θα αναγκαστεις να το πλενεις αρκετα συχνα διοτι θα σου μενει λιγο κερι πανω στο κρανος καθε φορα.αλλα ειναι το μονο που στην ουσια το αναπλαθεις οταν κατεβεις και δεν εχεις τοσο προβλημα.gel και αφρος εχουν θεμα διοτι ειναι να μην πειραξεις τα μαλια.στο λεω γιατι οδηγουσα μηχανη απειρες φορες.τωρα επειδη δεν οδηγω πολλες φορες συνηθωςδεν βαζω τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...