Hamurabi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδες. Οδηγαω μηχανη και οταν βα;ζω ζελε στο μαλλι με πιανει τρελη φαγουρα με το κρανος ασε που ιδρωνει το κεφαλι και γινεται ψιλοχαλια. Αν δε βαλω ζαλι δε μαρεσει καθολου ομως το μαλλι μου. Υπαρχει καμια λυση κανα τζελ περιεργο που να ειναι δοκιμασμενο και να μη σε πιανει φαγουρα με το κρανος?:-p
elven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Με αφρό δοκίμασες; Επίσης για τζελ,όσο λιγότερο οινόπνευμα τόσο λιγότερα θα "σκάει' το κεφάλι
cbr600RR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 τι προτιμας? την ζωη σου η το μαλλι σου? ας στραβωσει και καμια τριχα δεν εγινε και τπτ.. βαλε και λιγοτερο τζελ
markosf1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ κάνω αυτό το πράγμα .. δεν βάζω ζελέ από το σπίτι μου .. το παίρνω μαζί μου . και πρίν φτάσω . βάζω ζελέ και φτιάχομαι στους καθρέφτες . //τώρα αν έχεις βγάλει τους καθρέφτες από την μηχανή σου ... μάλλον να το ξανασκεφτείς ||
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τι μηχανή έχεις; Αν δεν είναι κάνα τέρας, δικαιολογείσαι που δεν έχεις μακρύ μαλλί κοτσίδα, μούσια και δε φοράς πέτσινα.
GrafeioTeleton Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μοναδικη λυση παρτο μαζι σου..Κατω απο την σελα νερακι και τζελ...Αλλα και παλι ομως την βρωμα μεσα απο το κρανος δεν την γλυτωνεις..Για αυτο αφησαμε μακρια μαλλια και μας κανει μια τελεια ισιωτικη...Μουχαχαχα
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεις και να αλλαξεις το κουρεμα σου σε πιο κοντο ωστε να μην χρειαζεται ζελε
o_magazatoras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Συνήθως δεν σας γράφουν εσάς,σωστά; Φόρα κράνος πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Συνήθως δεν σας γράφουν εσάς,σωστά; Φόρα κράνος πάντως. δεν τους γράφουν αλλά τους κράζουν
@sterios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Άσε καράφλα Ότι και να κάνεις δεν υπάρχει σωτηρία εκτός και αν κουβαλάς μαζί σου ζελέ ή αν τα κουρέψεις πολύ κοντά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες.
iced Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει παιδια εχετε πολυ χιουμορ, το αποδειξατε! Χαλαρωστε λοιπον Χιουμορ OVERDOSE
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ελα το μαμισατε το θεμα.μονο το κερι ειναι καλυτερο για αυτην την περιπτωση απλα αναφορικα το κρανος θα αναγκαστεις να το πλενεις αρκετα συχνα διοτι θα σου μενει λιγο κερι πανω στο κρανος καθε φορα.αλλα ειναι το μονο που στην ουσια το αναπλαθεις οταν κατεβεις και δεν εχεις τοσο προβλημα.gel και αφρος εχουν θεμα διοτι ειναι να μην πειραξεις τα μαλια.στο λεω γιατι οδηγουσα μηχανη απειρες φορες.τωρα επειδη δεν οδηγω πολλες φορες συνηθωςδεν βαζω τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.