..MementoMori.. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καθως εψαχνα επεσα πανω σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613810 Το πιο πιθανο ειναι οτι θα προτιμησω καποιο Linksys (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615234) αλλα μου κινησε το ενδιαφερον η χαμηλη του τιμη και ειπα μηπως τσιμπησω και αυτο μαζι. Ξερει κανεις τιποτα? Τι του "λειπει" και ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα?
copydisk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι router αλλά modem και επίσης δεν είναι adsl2 οσο για το linksys στο προτείνω εάν το θες ειδικα για ασύρματο δίκτυο ειναι ολα τα λεφτα ειναι πολυ δυνατο.
blu-ray Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και τα draytek πάρα πολύ καλά αλλά η τιμή τους είναι λίγο τσουχτερή.
Antretng Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο φτηνό δεν είναι αυτό το απαρχαιωμένο zyxel. Αν θες με τα ίδια λεφτά παίρνεις router συμβατό με adsl2 από forthnet shop το cl-110 της siemens. Για τα λεφτά του πολύ σταθερό και καλό, αν και έχει μικρό χρόνο ζωής (αλλά για 2 χρόνια που είναι η εγγύηση θα είσαι καλυμμένος)
100 010 00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο φτηνό δεν είναι αυτό το απαρχαιωμένο zyxel. Αν θες με τα ίδια λεφτά παίρνεις router συμβατό με adsl2 από forthnet shop το cl-110 της siemens. Για τα λεφτά του πολύ σταθερό και καλό, αν και έχει μικρό χρόνο ζωής (αλλά για 2 χρόνια που είναι η εγγύηση θα είσαι καλυμμένος) Σωστος ο φιλος. Παρε το siemens και χαρισε το σε κανεναν που δε χωνευεις . Αν και τα Linksys εχουν πεσει αρκετα το ιδιο συμβαινει και με τα αλλα routers. Τωρα τελευταια σε πελατες βαζω αυτο το zyxel που σκοτωνει σε ολα φιλαρακο. Best buy αυτο το καιρο γιατι μεχρι το Μαιο ειχε γυρω στα 120 ευρωπουλα
Antretng Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Παρε το siemens και χαρισε το σε κανεναν που δε χωνευεις Γιατί αυτό; Μια χαρά routeraki είναι για τα λεφτά του.. πολυ σταθερό, χωρίς αποσυνδέσεις και με πλήρη διαχείριση (μπορείς να παίζεις με snr κλπ) και εφόσον γλυκοκοίταζε router με 20 ευρώ το cl-110 είναι μια πολύ καλή λύση. Δεν νομίζω ότι ο φίλος ψάχνει router των 80 ευρώ (77 για την ακρίβεια )
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα μολις μου καηκε το 2ο CL-110 το οποιο ειναι οντως αρκετα σταθερο. Και τα 2 μαζι μου ειχαν κρατησει 3,5 χρονια. Τωρα την βγαζω με ενα Linksys wag200g το οποιο ειναι απιστευτο. Επειδη ομως πρεπει καποια στιγμη να το επιστρεψω στον ιδιοκτητη του, ελεγα να παρω ενα Linksys για δικο μου. Απλα ειδα αυτο το πραγμα με τα 20 ευρω και μου κινησε την περιεργεια. Αν το επαιρνα, θα το επαιρνα μαζι με ενα καλο, απλα για καβατζα.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστος ο φιλος. Παρε το siemens και χαρισε το σε κανεναν που δε χωνευεις . Αν και τα Linksys εχουν πεσει αρκετα το ιδιο συμβαινει και με τα αλλα routers. Τωρα τελευταια σε πελατες βαζω αυτο το zyxel που σκοτωνει σε ολα φιλαρακο. Best buy αυτο το καιρο γιατι μεχρι το Μαιο ειχε γυρω στα 120 ευρωπουλα το cl 110 δεν ειναι ασχημο σαν ρουτερακι ειναι ασχημο επειδη καιγεται.οσο καιρο παιζει παιζει πολυ σταθερα μια που και συνηθως πολλα dslam ειναι siemens. Βασικα μολις μου καηκε το 2ο CL-110 το οποιο ειναι οντως αρκετα σταθερο. Και τα 2 μαζι μου ειχαν κρατησει 3,5 χρονια. Τωρα την βγαζω με ενα Linksys wag200g το οποιο ειναι απιστευτο. Επειδη ομως πρεπει καποια στιγμη να το επιστρεψω στον ιδιοκτητη του, ελεγα να παρω ενα Linksys για δικο μου. Απλα ειδα αυτο το πραγμα με τα 20 ευρω και μου κινησε την περιεργεια. Αν το επαιρνα, θα το επαιρνα μαζι με ενα καλο, απλα για καβατζα. το Linksys Παιζει καλα αν εχεις καλη γραμμη. μην παρεις Usb modem .ειναι απειρα τα προβληματα τους.απεφυγε sagem 800 crypto f200 zyxel 630.πολλες φορες εχουν θεματα και με τους drivers και μπορει να σου κολλαει σε ξεμπαρκα σημεια.θα κλειδωσει πιο χαμηλα απο ρουτερκαι δεν ειναι adsl2 ουτε adsl2+.δεν αξιζει ουτε 10 ευρω.
100 010 00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ......... Τωρα την βγαζω με ενα Linksys wag200g το οποιο ειναι απιστευτο............... Επειδη ομως πρεπει καποια στιγμη να το επιστρεψω στον ιδιοκτητη του, ελεγα να παρω ενα Linksys για δικο μου. Ενας ακομη που αλλαξε η ζωη του επειδη εχει τη ταση να ακουει. Αν πιστευεις οτι το wag200 ειναι απιστευτο (εχω 4 στο σπιτι), που να δεις το zyxel που σου προτεινω (απο αυτο εχω μονο 2). Το zyxel οταν το ειχα μετρησει με καποια network tools (οσοι ειχαν δει το post μου θα το θυμουνται), ήταν δευτερο σε ταχυτητα μαζι με το wag200, μετα το αμ200, παλι της linksys. Με το firmware apr (νομιζω) του 08, επαθα πλακα, μονο αυτο σας λεω. Το cl110 αν και τελευταιο σε ταχυτητα (πολυ αργο, πιο αργο ακομη και απο τα thompson, τα οποια βεβαια εχουν και switching problhmata) με το 3.64 firm επαιζε καλουτσικα (δλδ σα thompson), αλλα τι να το κανεις ρε φιλε που με 30 ευρω παιρνεις το am200 και καθαρισες
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειπε κανεις οτι δενειναι καλα τα Linksys>αλλα εχεις και αλλα τοσα ατομα εδωμεσα που εχουν προβληματα με τα Linksys και πηραν thomson που ειναι πιο αργο και επαιξαν μια χαρα.ολα ειναι με βαση τι θες να κανεις και για τη χρηση το θες.και οπως σου ειχα ξαναπει σε ενα Post το 90 τις 100 των ατομοων που παιρνουν ιντερνετ δεν ξερουν ουτε καν να μπουν στο μενου του ρουτερ.δεν θα προσεξουν ποτε το λιγο πιο αργο δεν θα τους νοιαξει αν θα κλειδωσε 12 mbit αντι για 13.αλλα αυτο που παρατηρουν ειναι οι αποσυδενσεις και τα παραπονα οτι πεφτει το ιντερνετ.φαντασου ατομαπου δεν ξερουν να πουν αν επεσε το Ppp η και το adsl.αν παμε σε vdsl και ναι εχουμε οπτικη κτλ ναι καμια αντιρηση για linksys.και εγω linksys eixa tosο καιρο και πραγματι το ρουτερ ειναι παρα πολυ ωραιο.απλα τυχενει να εχω μια πολη καλη και σταθερη γραμμη.εβαλα το thomson λογω tou voip μονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.