Galio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 σωστος ο outlaw , εμπλεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 σωστος ο outlaw , εμπλεξα δεν έμπλεξες φίλε μου.πάρε αυτή που σου προτείνω είναι πολύ καλή στα χρήματά της...όσο για ανεμιστήρια πάρε αυτό που πρότεινε ο caution....αρχικά πάρε ένα διότι λόγω μεγέθους της ψύκτρας δε ξέρω αν θα χωράνε 2...εγώ με το προηγούμενο μοντέλο ninja(που θεωρητικά είναι λίγο χειρότερο) δουλέυω όπως σου είπα έναν e6850 απο τα 3 στα 3,7 απροβλημάτιστα....πιστεύω ότι με την ψύκτρα αυτή εσύ τα 3.8 με 4 θα τα έχεις άνετα χωρίς να έχεις πρόβλημα στις θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε εγω πριν 5 μερες την πηρα απο το eshop Κανε λιγη υπομονη θα την ξαναφερουν , και δεν θα το μετανοιωσεις , θυμησου το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε εγω πριν 5 μερες την πηρα απο το eshopΚανε λιγη υπομονη θα την ξαναφερουν , και δεν θα το μετανοιωσεις , θυμησου το ναι μια χαρά cooler είναι αλλά αν δε τη φέρουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ας περιμενω λοιπον λιγες μερες να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.