Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση ψύκτρας επεξεργαστή

Galio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά τι ψύκτρα προτείνετε για Core i5 cpu? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το oc-ing οπότε αναρωτιέμαι μήπως θα είμαι ok και με την μαμίσια...

Τι λέτε;

Edit: Βασικά είναι εύκολο να βρω cooler για LGA 1156 socket? Γιατί με μια πρόχειρη ματιά στο plaisio.gr οι πιο πολλές είναι 775 or 1366 compatible!

Δημοσ.

Μερικές s1156 έχουν τρύπες και για s775 ή s1366 cooler αλλά για την συγκεκριμένη θα χρειαστείς κάποιο καινούργιο mounting kit για τις υπάρχουσες ;)

Δημοσ.

ναι το ξερω οτι ειναι χειροτερες απο την prolimatech αλλα οπως ειπα μοπρω να παρω απο το e-shop με μεγαλη εκπτωση, γιαυτο ψαχνω κατι απο εκει

Δημοσ.
ναι το ξερω οτι ειναι χειροτερες απο την prolimatech αλλα οπως ειπα μοπρω να παρω απο το e-shop με μεγαλη εκπτωση, γιαυτο ψαχνω κατι απο εκει

μας βάζεις δύσκολα...:lol: νομίζω μια καλή λύση είναι αυτή....εγώ την έχω σε έναν e6850 3ghz@3,7 και είμαι ευχαριστημένος το καλοκαίρι με τις ζέστες μέχρι 74 βαθμούς ..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807936 ..λογικά εσύ θα τα έχεις τα 4ghz σχετικά εύκολα με αυτόν τον επεξεργαστή...όσο για fan θα αφήσω το φίλο caution να προτείνει και αυτός κάτι:lol:(δε ξέρω βέβαια αν περιλαμβάνει αυτή η έκδοση φανάκι..εγώ που έχω τη προηγούμενη είχε μέσα..)

Δημοσ.
Μερικές s1156 έχουν τρύπες και για s775 ή s1366 cooler αλλά για την συγκεκριμένη θα χρειαστείς κάποιο καινούργιο mounting kit για τις υπάρχουσες ;)

Μήπως ξέρεις κάποιο να μου προτείνεις; :-)

Δημοσ.

γιατι σε 2 εβδομαδες αναμενεται κατι ?? ελεγα βασικα να περιμενω για την καινουργια prolimatech η για την venomus-x της thermallight. Αμαν και αυτο το e-shop ας εφερνε τουλαχιστον την V8.

θα υπαρξει τιποτα αλλο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...