Προς το περιεχόμενο

Μου κλείσανε το site!!

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα

Μέχρι και προχθές διατηρούσα ένα σαιτ αυτό στην υπογραφή μου και σήμερα έλαβα στο mail μου το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητέ συνεργάτη,

Η λειτουργία της ιστοσελίδας σας αναστάλθηκε διότι παραβήκατε τους όρους της φιλοξενίας ανεβάζοντας παρανόμως υλικό που υπόκεινται σε

πνευματικά δικαιώματα.

Επικοινώνησα με την εταιρεία φιλοξενίας και μου είπαν οτι είχε γίνει και καλά μήνυση από δισκογραφική εταιρεία της Αμερικής και ζητούσαν ή να κλείσει η σελίδα ή το ip μου!!! Εντωμεταξύ προσέξτε οτι η σελίδα με το ζορι είχε ......85 μέλη μιας και το σαιτ ήταν καινούργιο και δεν είχα προλάβει ούτε να το κάνω γνωστό....Προφανώς κινδύνευαν με μεγάλη χασούρα από αυτό το .....τεράστιο site...:shock:

Αυτό που είχα κάνει είναι οτι είχα ανεβάσει 20 mp3 80s τραγούδια τα οποία απλά έπαιζαν σε μια playlist χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να τα κατεβάσει στον υπολογιστη του. Και αναρωτιέμαι τώρα....Τόσα εκατομμύρια σαιτ τα οποία διακινούν παράνομο υλικό με εκατομμύρια μέλη ξαφνικά ασχολήθηκαν με το δικό μου το οποίο με τα βίας είχε 1 μέλος την μέρα να γράφει στο forum??? Και κατά πόσο ποιά παράνομο ήταν η απλή αναπαραγωγή των τραγουδιών....??? Μήπως κάτι αλλο συμβαίνει??

update: Προσφέρθηκα ακόμα και να αφαιρέσω το και καλά παράνομο υλικό (τα τραγούδια δηλαδή που ήταν το πρόβλημα) και μου είπαν οτι η φιλοξενία δεν γίνεται να συνεχιστεί οπότε υποψιάζομαι οτι κάτι τρέχει με αυτούς....Και από την αρχή που λειτουργούσε το σαιτ είχα πρόβλημα με την ταχύτητα με συχνές διακοπές, και από οτι μου είχαν πει επιβάρυνε λέει τους servers γιατί είχε πολύ υλικό φωτογραφίες και άλλα.

Ρε παιδιά μια σελίδα ήταν με ένα vbulletin forum που με τα βίας έμπαινε 1 άτομο την ημέρα και είχα ρίξει 1 μήνα δουλειάς, για όνομα δηλαδή....

Δημοσ.

Ξερω ακουγεται άδικο αλλα ετσι ειναι..οσο για το "Τόσα εκατομμύρια σαιτ τα οποία διακινούν παράνομο υλικό με εκατομμύρια μέλη ξαφνικά ασχολήθηκαν με το δικό μου" ειναι ακριβως το ιδιο με μια κοπέλλα που χαν συλλάβει πριν 3 χρονια στην Αμερικη για παράνομο download και φυλακίστηκε 4 χρόνια ,ενω ταυτοχρονα κατέβαζει ολος ο πλανητης. Νομιζω σταθηκες άτυχος και δε μπορεις να κανεις κατι παρα να βγαλεις τα τραγουδια.

Δημοσ.
Ξερω ακουγεται άδικο αλλα ετσι ειναι..οσο για το "Τόσα εκατομμύρια σαιτ τα οποία διακινούν παράνομο υλικό με εκατομμύρια μέλη ξαφνικά ασχολήθηκαν με το δικό μου" ειναι ακριβως το ιδιο με μια κοπέλλα που χαν συλλάβει πριν 3 χρονια στην Αμερικη για παράνομο download και φυλακίστηκε 4 χρόνια ,ενω ταυτοχρονα κατέβαζει ολος ο πλανητης. Νομιζω σταθηκες άτυχος και δε μπορεις να κανεις κατι παρα να βγαλεις τα τραγουδια.

Η πλάκα όμως είναι οτι τα τραγούδια δεν μπορούσε κάποιος να τα κατεβάσει. Και ακόμα και παράνομο να είναι αν εγώ τα είχα αγοράσει από site του εξωτερικού και τα είχα ανεβάσει τότε θα ήταν νόμιμο????? ;)

Μα προσφέρθηκα να αφαιρέσω τα τραγούδια και πάλι η φιλοξενία δεν γινεται να συνεχιστεί γιατί λέει θα έχουν πρόβλημα και άλλα κουλά....

Δημοσ.

δεν εχει λιγο παρανομο και πολυ παρανομο.

αφου ειχες υλικο με copyright μπορουν να στο κλεισουν ακομα και αν δεν μπαινει κανενας.

Δημοσ.

Για προσωπικη χρηση ομως τ αγορασες οχι για αναπαραγωγη σε κοινό...εγω θα σου λεγα να πας με τα νερα τους γιατι μια στο τοσο μπορει να μπλέξεις.

Δημοσ.

ηταν ωραια η σελιδα σου , εμπαινα συχνα!

αν ειχες τα λινκ στο utube δλδ θα τους αρεσε καλυτερα?

βρες εναν αλλον hoster και ολα θα πανε καλα!!

Δημοσ.
ηταν ωραια η σελιδα σου , εμπαινα συχνα!

αν ειχες τα λινκ στο utube δλδ θα τους αρεσε καλυτερα?

βρες εναν αλλον hoster και ολα θα πανε καλα!!

Αυτό σκοπεύω να κάνω έτσι κι αλλιώς αλλά απλά κάτι μου βρωμάει σε αυτή την ιστορία.

Δημοσ.

Φίλε δυστηχώς έπεσες σε απαταιώνες. Είδα ποιόν έχει για web host και είναι απατεώνες. Εταιρίες που δύνουν απεριόριστο χώρο στο internet και απεριόριστη κίνηση απλός θέλουν να βρουν πελάτες που θα χρησιμοποιούν το ελάχιστο των πόρων του server και όταν δουν πως κάποιος χρησιμοποιεί αυτά που έχει πληρώσει κάνουν αυτό που κάναν και σε εσένα. Ψάξε web host από έξω και θα είσαι κυριλέ.

Δημοσ.
Φίλε δυστηχώς έπεσες σε απαταιώνες. Είδα ποιόν έχει για web host και είναι απατεώνες. Εταιρίες που δύνουν απεριόριστο χώρο στο internet και απεριόριστη κίνηση απλός θέλουν να βρουν πελάτες που θα χρησιμοποιούν το ελάχιστο των πόρων του server και όταν δουν πως κάποιος χρησιμοποιεί αυτά που έχει πληρώσει κάνουν αυτό που κάναν και σε εσένα. Ψάξε web host από έξω και θα είσαι κυριλέ.

ειναι πολυ σοβαρο αυτο που λες.Το ξερεις οτι κατεβαζουν το site προφασιζόμμενοι τετοιους λογους (περι πνευματικων δικαιωματων) ή το υποθέτεις? Εχεις ξαναδει τετοια περιπτωση δηλαδη?

Δημοσ.

Τουλάχιστον έχεις backup της σελίδας που δούλευες τόσο καιρό? Δηλαδή μόλις πας σε νέο host, θα μπορείς να επαναφέρεις το forum και τα post που ειχε?

Δημοσ.

Αυτό που λες το έχω υποψιαστεί από την αρχή γιατί κι άλλες φορές μου είχαν πει οτι καταναλώνονται πολύ οι πόροι του συστήματος. Σήμερα έλαβα ταχυδρομικά το backup της σελίδας και σκέφτομαι αν κάτι δεν έχει πάει καλά με το περιεχόμενο να προβώ σε μήνυση κατά της συκγκεκριμένης εταιρίας φιλοξενίας.

Δημοσ.

δεν αξίζει να ασχοληθείς ... με μηνύσεις .

αυτόν τον καιρό .. που θα ασχοληθείς με μηνύσεις και τέτοια , αφίερωσε το , στο νέο σου σάιτ.

και θα γίνει ακόμα καλύτερο !

το πολύ .. πάνε και κράξε τους από κοντά !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...