Anastazio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες αυριο μεθαυριo θα περασω στο καινουριο pc μου(phenom 955) τι απο τα 2 για καλυτερο support απο drivers σταθεροτητα και ταχυτητα?
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε μου στο αντιστοιχο τοπικ των 7 πολλοι εχουν καποια προβληματακια. Μηπως να το σκεφτοσουν λιγο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε μου στο αντιστοιχο τοπικ των 7 πολλοι εχουν καποια προβληματακια.Μηπως να το σκεφτοσουν λιγο? Προφανως οχι.Για πιο λογο να βαλει κατι παλαιοτερο/χειροτερο? Και απο προβληματα εγω πχ δεν αντιμετωπισα κανενα(και ας μην υπηρχει ουτε ενας driver 64bit για το λαπτοπ μου.Ολα δουλευουν ρολοι απτο πρωτο boot). Και μιλαμε για λειτουργικο που υποτιθεται δεν εχει βγει στα καταστηματα ακομα.Μια χαρα το βρισκω.
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα.Το οτι εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα δεν σημαινει κατι. Για αυτο ακριβως και παρεπεμψα στο αντιστοιχο θεμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα.Το οτι εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα δεν σημαινει κατι.Για αυτο ακριβως και παρεπεμψα στο αντιστοιχο θεμα. Γι αυτο ακριβως και ειπα οταν αναφερθηκα σε μενα "πχ" και οχι οτι προκειται για καθολικη αληθεια,θελοντας να του δωσω ενα παραδειγμα πως τα πανε πολυ καλα απο drivers.Και γι αυτο επισης ειπα πως μιλαμε για ενα λειτουργικο που δεν εχει ανεβει στα ραφια τον καταστηματων ακομα,μ αλλα λογια δηλαδη οσο παει και θα βελτιωνεται η υποστηριξη του.Ας παει λοιπον στο αντιστοιχο τοπικ και ας εχει κ αυτα υποψην.Και οταν αποφασισει,αν θελει ας κανει τον κοπο να μας πει τι εβαλε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος να βάλεις Vista
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος να βάλεις Vista Προφανως,αλλα αφηνω το benefit of the doubt:lol:
Anastazio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 To laptop που δουλευω τωρα εχει vista32bit δεν με εχουν προβληματισει αν και κανονικα θα πρεπε να του χα βαλει 64bit ελεω tuion64x2 αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια σε γρηγορο desktop συστημα καθως το μεχρι προσφατα desktop μου ειναι με xp λογω παλαιοτητας (αθλοντας 64αρης) δεν εχω εμπεριστατωμενη αποψη για τα βιστα σε ενα γρηγορο μηχανημα...γιαυτο κ εκανα το thread!το μηχανημα που παραγγειλα τωρα ειναι ενας phenom x4 955 σε μια asus m4a79xtd-evo και μια 4890 της shaphire...drivers γιαυτα θα βρω η τζαμπα κατεβαζω την rtm και τρωω το bandwidth του mswn
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 drivers γιαυτα θα βρω η τζαμπα κατεβαζω την rtm και τρωω το bandwidth του mswn πχ δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα(και ας μην υπηρχει ουτε ενας driver 64bit για το λαπτοπ μου.Ολα δουλευουν ρολοι απτο πρωτο boot). Packard bell here.Οτι περιπτωση διαβασα περι laptop και win 7,δεν υπηρχαν προβληματα σε drivers.Λογικα θα εισαι οκ και στην χειροτερη θα περιμενεις λιγο να βγουν drivers.Στην δικια μου περιπτωση η packard bell δεν δινει καν drivers για 64bit συστηματα,αλλα παρ ολα αυτα no problem.
grimpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 "Παίξε" με τα 7 μιας και έχουν ανώτερη υποστήριξη για τις πλατφόρμες και τους επεξεργαστές της AMD και από τα Vista και ειδικά από τα XP, με προτεινόμενη την 64bit έκδοση. Αν έχεις ανασφάλειες για διάφορα θεματάκια που μπορεί να έχουν τα 7, ποικίλουν από σύστημα σε σύστημα και από cracked σε frankenbuild έκδοση παραμένοντας ένα μικρο ποσοστό στο σύνολο των χρηστών, μπορείς άφοβα να περάσεις τα Vista 64bit SP2 μιας και είναι πλέον αρκετά ώριμο λειτουργικό και τέρας σταθερότητας με σωστούς οδηγούς επάνω του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.