Προς το περιεχόμενο

SimCity 4

Daner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βγαίνει τις αρχές του έτους το SimCity 4. Όσοι αγάπησαν τις σειρές του SimCity από το απλό μέχρι το 3000 ελπίζω να ενδιαφέρονται.

Bye

Δημοσ.

epitelous!!

to kalo pou tous thelo na einai isaksio tou 2000, giati to 3000 den mou arese toso poly (kalo alla oxi san to 2k)

paizo sim city apo to proto, kai 8 xronon:P opote eimai sinesthimatika demenos me ayto to paixnidi

h apodeiksh oti ta paixnidia den einai anagh na exoun ksenteriasmena terata kai grigoro rithmo:P

(btw, sto 2k eixa mia poly pou eixe ftasei 8 ekatomiria kathkous, xoris cheats, sto 3400 kati:P)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάχνω καμία έτοιμη πόλη για το SimCity4. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ. Έτσι για να πάρω καμιά ιδέα γιατί οι κατασκευές μου πάνε πολύ άσχημα...

Δημοσ.

Μια καλή σελίδα για να ξεκινήσεις είναι αυτή.

http://www.simpage.net/simcity4/creations.shtml

Για ό,τι απορία στο simcity μη διστάσεις να ρωτήσεις. Έχω φτιάξει κάτι ζηλευτές μεγαλουπόλεις.

Μου λείπει βέβαια το expansion ακόμα που προσθέτει αρκετά στοιχεία. Αν δεν το έχεις θα έλεγα να το βάλεις επίσης.

Βασικά θα πρέπει να προσέξεις στην αρχή (που τα έσοδα της πόλης είναι λίγα) να μη φτιάξεις πολλά σχολεία, αστυνομίες κλπ γιατί όλα αυτά έχουν λειτουργικά έξοδα.

Διάλεξε επίσης φθηνές μορφές ενέργειας και πάλι όμως τόσο ώστε να καλύπτεις απλώς τις ανάγκες.

Είναι χίλια 2 μυστικά σ' αυτό το game που το κάνει συναρπαστικό (αν και αρκετά δύσκολο). Αν αρχίσει να ρολάρει όμως η πόλη μετά μπορείς να πετάξεις ό,τι monuments klp τραβάει η ψυχή σου!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Βασικά δεν ψάχνω regions αλλά πόλεις. Μετά από ψάξιμο στο google βρήκα αυτό που έψαχνα και πήρα κάποιες ιδέες.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βάζω το CD του SC4 και στην autorun οθόνη που εμφανίζεται, πατάω το "εγκατάσταση".

Βγαίνει ένα παράθυρο 1cm x 1cm που έχει πάνω του μόνο το κουμπάκι "ΟΚ" το πατάω και εννοείται πως τίποτα δε γίνεται. Τι να κάνω?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

re paidia sto SIMCITY 3000 thimamai to eixa mathei kala kai san kalos

strathgos pou hmoun eixa ginei "plousios" xtizontas synexos trela pragmata

ktl ktl

sto SIMCITY 4000 den xero ti paei straba alla de mporo na orthopodhso!!!

ta eksoda einai para polla,esoda mhdamina ktl ktl kai den mporo

na kano tis ependyseis pou thelo. Den xero ti exei allaxei ,ti kano toso

lathos.

exei asxolithei kaneis ? extisa kai geitonikes poleis gia na dino-pairno

reyma-nero ktl ktl alla den katafera spoudaia pragmata.

mou fainetai tha ksanapekso to 3000 !

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε οχι μονο εχω ασχοληθει, το εχω λιωσει αυτο το game. Για αρχη δες τις μοντες που εχει στο http://www.simtropolis.com , αλλά θα τα ξαναπουμε απο αυριο γιατι πηγε μια η ωρα και ειμαστε γέροι (17 ετων) ανθρωποι!!! ΛΟΟΟΟΛ!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Simcity 4.

Όταν τελειώνει την εγκατάσταση του cd1, μου βγάζει το μήνυμα να βάλω το cd2.

Μόλις βάζω το cd2 κολλάει και δεν συνεχίζει την εγκατάσταση.

Σε άλλον Η/Υ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά.

Ξέρεις κάποιος πως επιδιορθώνεται αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τέτοια προβλήματα έτρωγα κι εγώ συχνά. Αν δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις τα 2cd σε 1 dvd έτσι ώστε να μη ζητάει δισκάκι έχει καλώς.

Επίσης δεν είπες κάποια σύνθεση του συστήματός σου. Πάντως δοκίμασε ή να καθαρίσεις το 2 δίσκο ή/και να το ξαναβάλεις μές στο drive μερικές φορές μπας και το διαβάσει. Πιστεύω είναι θέμα drive. Κάποια διαβάζουν ορισμένους δίσκους, κάποια ζορίζονται, κάποια όχι.

Μια άλλη λύση είναι άμα έχεις τη διάθεση είναι αλλάξεις το drive ανάμεσα στους υπολογιστές αν θες

πολύ αυτό το game.

Δημοσ.

Να πο κατι ασχετο. Εαν εγαταστεις σε vista κανε κλικ πανο στο εκτελεσιμο και επελελσε το Run as administrator...Μπας και γινει κατι......Καποτε ειχα το ιδιο προβλημα...Μηπως και πιασει;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...