Daner Δημοσ. 30 Μαΐου 2002 Δημοσ. 30 Μαΐου 2002 Φοβερό απο ό,τι είδα κάτι reviews είναι τρομερά βελτιωμένο!!! Δείτε πληροφορίες αλλά και reviews
dimosb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Βγαίνει τις αρχές του έτους το SimCity 4. Όσοι αγάπησαν τις σειρές του SimCity από το απλό μέχρι το 3000 ελπίζω να ενδιαφέρονται. Bye
epote Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 epitelous!! to kalo pou tous thelo na einai isaksio tou 2000, giati to 3000 den mou arese toso poly (kalo alla oxi san to 2k) paizo sim city apo to proto, kai 8 xronon:P opote eimai sinesthimatika demenos me ayto to paixnidi h apodeiksh oti ta paixnidia den einai anagh na exoun ksenteriasmena terata kai grigoro rithmo:P (btw, sto 2k eixa mia poly pou eixe ftasei 8 ekatomiria kathkous, xoris cheats, sto 3400 kati:P)
Jikail Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Ρε παιδιά ψάχνω καμία έτοιμη πόλη για το SimCity4. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ. Έτσι για να πάρω καμιά ιδέα γιατί οι κατασκευές μου πάνε πολύ άσχημα...
doc1000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μια καλή σελίδα για να ξεκινήσεις είναι αυτή. http://www.simpage.net/simcity4/creations.shtml Για ό,τι απορία στο simcity μη διστάσεις να ρωτήσεις. Έχω φτιάξει κάτι ζηλευτές μεγαλουπόλεις. Μου λείπει βέβαια το expansion ακόμα που προσθέτει αρκετά στοιχεία. Αν δεν το έχεις θα έλεγα να το βάλεις επίσης. Βασικά θα πρέπει να προσέξεις στην αρχή (που τα έσοδα της πόλης είναι λίγα) να μη φτιάξεις πολλά σχολεία, αστυνομίες κλπ γιατί όλα αυτά έχουν λειτουργικά έξοδα. Διάλεξε επίσης φθηνές μορφές ενέργειας και πάλι όμως τόσο ώστε να καλύπτεις απλώς τις ανάγκες. Είναι χίλια 2 μυστικά σ' αυτό το game που το κάνει συναρπαστικό (αν και αρκετά δύσκολο). Αν αρχίσει να ρολάρει όμως η πόλη μετά μπορείς να πετάξεις ό,τι monuments klp τραβάει η ψυχή σου!
Jikail Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Βασικά δεν ψάχνω regions αλλά πόλεις. Μετά από ψάξιμο στο google βρήκα αυτό που έψαχνα και πήρα κάποιες ιδέες.
cb79 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 που θα βρω ενα manual για το sim city 4? υπαρχει καποιο site?
Demiankv Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 http://simcity.ea.com/coolstuff/manuals/index.php
g1annis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Βάζω το CD του SC4 και στην autorun οθόνη που εμφανίζεται, πατάω το "εγκατάσταση". Βγαίνει ένα παράθυρο 1cm x 1cm που έχει πάνω του μόνο το κουμπάκι "ΟΚ" το πατάω και εννοείται πως τίποτα δε γίνεται. Τι να κάνω?
greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 re paidia sto SIMCITY 3000 thimamai to eixa mathei kala kai san kalos strathgos pou hmoun eixa ginei "plousios" xtizontas synexos trela pragmata ktl ktl sto SIMCITY 4000 den xero ti paei straba alla de mporo na orthopodhso!!! ta eksoda einai para polla,esoda mhdamina ktl ktl kai den mporo na kano tis ependyseis pou thelo. Den xero ti exei allaxei ,ti kano toso lathos. exei asxolithei kaneis ? extisa kai geitonikes poleis gia na dino-pairno reyma-nero ktl ktl alla den katafera spoudaia pragmata. mou fainetai tha ksanapekso to 3000 !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Φιλε οχι μονο εχω ασχοληθει, το εχω λιωσει αυτο το game. Για αρχη δες τις μοντες που εχει στο http://www.simtropolis.com , αλλά θα τα ξαναπουμε απο αυριο γιατι πηγε μια η ωρα και ειμαστε γέροι (17 ετων) ανθρωποι!!! ΛΟΟΟΟΛ!
Resurrection02 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Simcity 4. Όταν τελειώνει την εγκατάσταση του cd1, μου βγάζει το μήνυμα να βάλω το cd2. Μόλις βάζω το cd2 κολλάει και δεν συνεχίζει την εγκατάσταση. Σε άλλον Η/Υ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά. Ξέρεις κάποιος πως επιδιορθώνεται αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ
christian-ago Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τέτοια προβλήματα έτρωγα κι εγώ συχνά. Αν δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις τα 2cd σε 1 dvd έτσι ώστε να μη ζητάει δισκάκι έχει καλώς. Επίσης δεν είπες κάποια σύνθεση του συστήματός σου. Πάντως δοκίμασε ή να καθαρίσεις το 2 δίσκο ή/και να το ξαναβάλεις μές στο drive μερικές φορές μπας και το διαβάσει. Πιστεύω είναι θέμα drive. Κάποια διαβάζουν ορισμένους δίσκους, κάποια ζορίζονται, κάποια όχι. Μια άλλη λύση είναι άμα έχεις τη διάθεση είναι αλλάξεις το drive ανάμεσα στους υπολογιστές αν θες πολύ αυτό το game.
nikos1981 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Να πο κατι ασχετο. Εαν εγαταστεις σε vista κανε κλικ πανο στο εκτελεσιμο και επελελσε το Run as administrator...Μπας και γινει κατι......Καποτε ειχα το ιδιο προβλημα...Μηπως και πιασει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.