andros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι στο 2play της Forthnet. Έχω το USR 9108, αλλά με παιτάει έξω πολύ συχνά. Σκέπτομαι να αγοράσω το Asus WL-600g και θάθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 den θα το προτεινα.οι περισσοτεροι εδωμεσα θα σου προτειναν ειτε το thomson 585 αμα εχεις καμια παραξενη γραμμη ειτε κανα Linksys αν η γραμμη σου ειναι πολυ καλη.εξαρτατε παντα για τη χχρηση το θες.αν θες κατι συγκεκριμενο η κατι γενικο.firmware update εχεις κανει στον ρουτερ.παντως αμα σε πεταει συνεχεια εξω ισως η γραμμη να μην ειναι οτι καλυτερο οποτε εκει θα ελεγε τhomson 585
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ Poulinos den to εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα θα ακουσεις ειτε τα καλυτερα ειτε τα χειροτερα.αλλα εφοσον υπαρχουν πιο γνωστα ρουτερ που τα εχει πιο πολυς κοσμος και τα υποστηριζουν και περισοτερες ετερειες τοτε καλυτερα θα ηταν να πας σε αυτο.τωρα αν θες ενας φιλος πηρε ενα asus δεν ξερω ποιο μοντελο απλα ξερω οτι ειναι αυτο που κατεβαζει και απο torrent αλλα οχι απο private trackers οσο λενε και μπορω να τον ρωτησω τι λεει .τωρα βεβεα ολα σχετικα ειναι γιατι εξαρτατε την γραμμη του καθενος.ταχυτητα.margin,attenuation
ATiTool Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 εγω φιλε θα σου προτινα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142135&catalog=23&category=69978253&page=1 το εχω και εγω και μαμαει! εγω το ειχα παρει παλεοτερα 100 ευρο,και το εχουνε ριξει σε φοβερα καλη τιμη! εαν δεις και τα υπολοιπα απο κατω που ειναι πιο ακριβα,ειναι πολυ χειροτερα! ειναι παραπολυ καλη ευκαιρια! Φυσικα παντα μιλαμε για AnneX A modem...
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 και τα Netgear ωραια ρουτερακια απλα το Netgear οπως λεει και οταν το ανοιγεις κανε firmware update.βγαζουν πολλα firmware updates.kalo ειναι αυτο βεβεα διοτι δειχνουν οτι ασχολουνται)αν και καποιοςθα μπορουσε να πει οτι τα δινιυν οπως να νε και μετα τα διορθωνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.