Προς το περιεχόμενο

αφηνω την 4850 παω ποιο πανω,προτασεις..

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου δοθηκε η ευκερια να αναβαμισω την καρτα μου.

με τις καρτες εχω σταματησει να παρακολουθω τις εξελιξεις εδω και 9 μηνες.η 4890 πολυ καλητερη απο την 4870 του 1gb? ή ειναι καλητερη η υλοποιηση της 260gtx σε vidia?

με τις 4890 δενεχω ασχολειθει καθολου, αφου να φανταστειτε εχωνα ψαχτω με καρτες οπως ειπα ποιο πανω απο τ χριστουγγενα και ποιο πισω μπορω να πω του 2008.

αν δεν εχει μεγαλη διαφορα η 4890 με την 4870 gb να παω στην 4870 να γλιτωσω το 40-50 ευρω...

δωστε τα φωτα σας

Δημοσ.

Στις 10 του μήνα λέγεται ότι θα ανακοινωθεί η νέα σειρά της ΑΤΙ.

Μόλις ανακοινωθεί θα βγουν και στο ίντερνετ τα συγκριτικά.

Μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε;

Δημοσ.

Δε θα κυκλοφορησει τπτ στις 10 Σεπτερη.

Στις 22 λεγεται πως θα κυκλοφορησουν οι νεες καρτες της ΑΤΙ με το DX11 :-)

Να σημειωθει πως δε θα κοστιζουν οσο μια GTX275 ή 4870.

Φημολογηται για τα 299$ :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έκανα quote το post #5, γιατί υπέθεσες ότι συμφωνούσα? :o

θα κοστίζουν όσο μια GTX275/4870/4890 όταν πρωτοβγήκαν και θα έχουν 60% παραπάνω επιδόσεις σύμφωνα με τα rumors...

Δημοσ.
σε κανα 2-3 εβδομάδες περίπου βγαίνουν οι νέες κάρτες τις ati οπότε λίγο υπομονή...

+1, θεωρω οτι ειναι βλακεια να σκασεις τοσα λεφτα για "τωρινη" γενια καρτας τη στιγμη που σε μια βδομαδα βγαινουν οι καινουργιες.

Δημοσ.
δεν έκανα quote το post #5, γιατί υπέθεσες ότι συμφωνούσα? :o

θα κοστίζουν όσο μια GTX275/4870/4890 όταν πρωτοβγήκαν και θα έχουν 60% παραπάνω επιδόσεις σύμφωνα με τα rumors...

To διορθωσα αμεσως αν ειδες. Καταλαθος πατησα δικο σου quote αντι για το post #5

Τελικα ομως κατεληξα χωρις κανενα quote :P

Δημοσ.

ακόμα και αν τα λεφτά σου φαίνται πολλά για τις νέες κάρτες λογικά θα πέσουν και οι τιμές απο αυτές που κυκλοφορούν ήδη οπότε πάλι κερδισμένος θα είσαι..για αυτό περίμενε λίγο εξάλλου δε νομίζω στο κάτω-κάτω να έχεις φάει τόσα ζόρια με την 4850 που να μη μπορείς να περιμένεις λίγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...