Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Chicony ενσωματομένη κάμερα σε Toshiba Laptop

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα με την ενσωματομένη κάμερα σε ενα Toshiba P300.Η κάμερα λειτουργεί κανονικά όταν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω με το βοηθητικό λογισμικό που περιέχει μέσα ο υπολογιστής...όταν όμως προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω μέσω του msn messenger μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι η κάμερα χρησιμοποιείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα..ενώ εκείνη την ώρα το βοηθητικό πρόγραμμα της toshiba είναι κλειστό...Επίσης όταν πάω στη ρύθμιση ήχου και βίντεο (μέσω msn) μου βγάζει οτι δεν είναι δυνατή η εκτέλεση ρύθμισης ήχου και βίντεο...έχω ψάξει σε όλο το internet και δεν έχω βρει τίποτα..έχω απελπιστεί..:cry::cry:

Με συγχορείται αν το θέμα είναι σε λάθος κατηγορία.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Καλησπέρα..Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα με την ενσωματομένη κάμερα σε ενα Toshiba P300.Η κάμερα λειτουργεί κανονικά όταν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω με το βοηθητικό λογισμικό που περιέχει μέσα ο υπολογιστής...όταν όμως προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω μέσω του msn messenger μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι η κάμερα χρησιμοποιείται από κάποιο άλλο πρόγραμμα..ενώ εκείνη την ώρα το βοηθητικό πρόγραμμα της toshiba είναι κλειστό...Επίσης όταν πάω στη ρύθμιση ήχου και βίντεο (μέσω msn) μου βγάζει οτι δεν είναι δυνατή η εκτέλεση ρύθμισης ήχου και βίντεο...έχω ψάξει σε όλο το internet και δεν έχω βρει τίποτα..έχω απελπιστεί..:cry::cry:

Με συγχορείται αν το θέμα είναι σε λάθος κατηγορία.

γειά σου φίλε μου εγώ εχω το αντιθετο πρόβλημα δεν έχω βοηθητικό πρόγραμμα κάμερας,αλλά για σένα νομίζω ότι μπορείς να βρεις λύση,δοκίμασε αυτό το link...

how to fix chicony 2.0

Ελπίζω να βοηθήσει...εγώ ακόμα ψάχνομαι....

Δακτυλογράφησε αυτό στην αναζήτηση του browser

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...