BILLARA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Συνέδεσα στο pc έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο της seagate ο οποίος άνοιγε μόνο με δεξί κλικ άνοιγμα και όχι με διπλό κλικ .Τώρα ούτε οι εσωτερικοί WD που έχω ανοίγουν με διπλό κλικ παρά μόνο με δεξί κλικ άνοιγμα. ξερή κανείς γιατί γίνετε αυτό και πως διορθώνετε???????
rodi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως υπάρχει κάποιο autorun.inf αρχείο στο σκληρό δίσκο που αλλάζει το πως ανοίγει. Οι εξωτερικοί δίσκοι έχουν συνήθως και μπορεί με κάποιο τρόπο βρέθηκε και στο σταθερό σου δίσκο, εκεί πάει το μυαλό μου γιατί αν κατάλαβα το πρόβλημα ξεκίνησε από όταν σύνδεσες τον εξωτερικό hd. Δες στο root του δίσκου και σβήσε το αν υπάρχει. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι στο file types (εκεί που δηλώνεται με τι πρόγραμμα ανοίγει κάθε αρχείο) και να πρέπει να το διορθώσεις.
BILLARA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να μου εξηγήσεις τι διαδικασία πιο λεπτομερειακά????????
Mvpgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λίγους μήνες κυκλοφορούσε ένας ιός από stick σε stick (ή και δισκο σε δίσκο) που έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα. Δες εδώ
rodi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αν πρόκειται για ιό όπως αυτόν που λέει ο Mvpgr, τότε λογικά ένα ενημερωμένο antivirus θα τον βρει. Αν δεν έχεις εγκαταστημένο, βάλε κάποιο όπως το avira personal ή το avg free που είναι δωρεάν και κάνε έλεγχο σε όλο τον υπολογιστή.
BILLARA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν πρέπει να είναι ιός γιατί έκανα και format και πάλι το κάνει αν και πριν το προτο reboot έμπαινε κανονικά στο hd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.