hasiotis_john Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια χαρά παίδες .. έχω το Sony Vaio VGN-FW41M/H και ομολογώ ότι είναι από τα καλύτερα laptop που έχουν περάσει από τα χέρια μου! Όλα πάνε ρολόι , εκτός από ένα μικρό "προβληματάκι" στην οθόνη , που μπορεί και να είναι γενικό στις οθόνες αυτές (LSD X-black) Βασικά σε σκοτεινό μόνο περιβάλλον φαίνεται και σε σκηνές με μαύρη εικόνα! (σε έργα ειδικά με σκοτεινές σκηνές!) Το 1/4 σχεδόν της εικόνα στην κάτω μεριά της οθόνης είναι πιο φωτισμένο από όλη την άλλη! Δεν ξέρω πως να το περιγράψω , αλλά με ξένες ορολογίες που είδα σε διάφορα φόρουμ , το λένε άλλοι clouding , άλλοι flash light problems , άλλοι brighter areas ... Δείτε στο τέλος και στην φώτο που έβγαλα σε σκοτεινό δωμάτιο και με ολόμαυρο φόντο στην οθόνη! Είναι από κινητό βγαλμένη (χωρίς φλας εννοείτε) και δεν είναι ότι καλύτερο ποιοτικά ,αλλά κάνει την δουλειά της! Από κοντά πάντως αν δείτε την οθόνη του laptop φαίνεται πολύ καλύτερα το πρόβλημα! Το ερώτημα βασικά είναι , .. ΕΙΝΑΙ πρόβλημα αυτό?? ή έτσι είναι οι εν λόγω οθόνες! Έχει κάποιος το ίδιο μοντέλο να κάνει ένα ανάλογο τεστ και να μου πει??? Όχι τίποτα άλλο , κάνει και 1300 ευρώ το άτιμο , μην μας πιάσει και κότσο η sony! Tους έστειλα μήνυμα και εννοείτε πως μου είπαν ότι μια χαρά βλέπουν την εικόνα αυτοί της φώτο παρακάτω!
haHa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Backlight bleeding λεγεται το προβλημα και το εχουν αρκετες οθονες tft. Αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο.
hasiotis_john Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι κάτι σοβαρό λες , ε?? Εννοώ όπως το βλέπεις από την φώτο! Απλά αν έχεις δώσει τόσα λεφτά , προσέχεις και το παραμικρό ... Πάντως ας μας πει και κάποιος που έχει το ίδιο μοντέλο , αν το βλέπει και αυτός στο δικό του! Thanks..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.