Kaka7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει εδώ και ένα μήνα που έφτιαξα αυτό το blog...Θέλω να μου πείτε σχόλια (θετικά και αρνητικά) και προτάσεις για το design του. http://thrylosforever.blogspot.com/
Mvpgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόσεξε λίγο τις εικόνες σου. Τα κουτάκια έχουν διαστάσεις 100χ100 αλλά οι φωτογραφίες που βάζεις μέσα δεν έχουν γίνει crop στον ίδιο λόγο διαστάσεων με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα παραμορφωμένα. Πχ οι άνθρωποι είναι πολύ "λεπτοί" ή "φαρδιοι". Ακόμα, εκτός αν είσαι reporter του Ολυμπιακού και τις ειδησεις τις παίρνεις μέσα από την ομάδα, καλό είναι να αναφέρεις τις πηγές σου. Και αξιοπιστία προσθέτεις στα λεγομενά σου και τιμάς την δουλειά αυτών που κάνουν ρεπορταζ και ειδησιογραφούν.
Kaka7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όντως οι εικόνες δεν φαίνονται καλά για τον λόγο που λες.Αυτό είναι προσωρινό και θα λυθεί.
snik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεξια στην sidebar εκει που λεει πχ "Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 49 Μέρες που απομένουν για να ψηφίσετε: 14 " τα γραμματα ειναι δυσαναγνωστα, θα προτεινα να τα σκουρινεις λιγο γιατι ειναι αρκετα φωτεινα για το ασπρο background.Επισης μου φανηκε αρκετα μονοτονο το κοκκινο background απο πισω, ισως με καποιο texture στο αντιστοιχο png να γινοταν πιο ξεκουραστο για το ματι. Γενικα παντως σαν προσπαθια μου αρεσε! ps εχεις τραβηξει λιγακι παραπανω το σημα του twiter και εχει αρχισει να θολωνει...
Kaka7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι όντως δίκιο έχεις εκει τα γράμματα είναι αχνά πρέπει να τα κάνω πιο σκούρα. Καλά και το κόκκινο background πρέπει να αλλαχτεί όπως επίσης πρέπει να φτιαχτεί και το header. Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
bikey77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το lightbox και να ανοίγουν οι φωτογραφίες σου ένα popup αντί σε νέα σελίδα. Είναι πιο όμορφο και user-friendly.
Kaka7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Για να χρησιμοποιήσω το lightbox λογικά πρέπει να είμαι σε δικό μου host και αυτήν την στιγμή βρίσκομαι πάνω στο blogger.
zipos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Στα χρώματα επίσης νομίζω ότι μπορείς να βρείς καλύτερο συνδυασμό. Μπες στο kulerγια να πάρεις ιδέες.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μονο και μονο απο το όνομα μάπα το καρπούζι φιλαράκι
Kaka7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Τι σχέση έχει το όνομα...? Υ.Γ:Γιατί το έβαλες σε spoiler και δεν το έγραψες κατευθείαν...?
Kitten1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 αν μπορείτε πείτε και μια γνώμη για αυτη την ιστοσελίδα http://www.pc2everyone.gr καλήήή?????????? Ρωτάω εδώ για να μη κάνω νέο ποστ και γεμίζει το φόρουμ με τα ίδια θέματα.
Simplicity Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 To Design πολύ πρωτότυπο Kitten. Μια χαρά κ το Blogaki.
doutsos13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα καλό είναι θα μπορούσες να προσέξεις λίγο τα κουτάκια όπως είπανε και τα παιδιά αλλά και πάνω θα μπορούσες να βάλεις ένα ωραίο Logo. Φτιάξε και λίγο το twitter δεν μου πολυ αρέσει κάπως θολό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.