Προς το περιεχόμενο

Θέλω την γνώμη σας για μια ιστοσελίδα

Kaka7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσεξε λίγο τις εικόνες σου. Τα κουτάκια έχουν διαστάσεις 100χ100 αλλά οι φωτογραφίες που βάζεις μέσα δεν έχουν γίνει crop στον ίδιο λόγο διαστάσεων με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα παραμορφωμένα. Πχ οι άνθρωποι είναι πολύ "λεπτοί" ή "φαρδιοι".

Ακόμα, εκτός αν είσαι reporter του Ολυμπιακού και τις ειδησεις τις παίρνεις μέσα από την ομάδα, καλό είναι να αναφέρεις τις πηγές σου. Και αξιοπιστία προσθέτεις στα λεγομενά σου και τιμάς την δουλειά αυτών που κάνουν ρεπορταζ και ειδησιογραφούν.

Δημοσ.

Ναι όντως οι εικόνες δεν φαίνονται καλά για τον λόγο που λες.Αυτό είναι προσωρινό και θα λυθεί.

Δημοσ.

Δεξια στην sidebar εκει που λεει πχ "Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 49 Μέρες που απομένουν για να ψηφίσετε: 14 " τα γραμματα ειναι δυσαναγνωστα, θα προτεινα να τα σκουρινεις λιγο γιατι ειναι αρκετα φωτεινα για το ασπρο background.Επισης μου φανηκε αρκετα μονοτονο το κοκκινο background απο πισω, ισως με καποιο texture στο αντιστοιχο png να γινοταν πιο ξεκουραστο για το ματι. Γενικα παντως σαν προσπαθια μου αρεσε!

ps εχεις τραβηξει λιγακι παραπανω το σημα του twiter και εχει αρχισει να θολωνει...

Δημοσ.

Ναι όντως δίκιο έχεις εκει τα γράμματα είναι αχνά πρέπει να τα κάνω πιο σκούρα.

Καλά και το κόκκινο background πρέπει να αλλαχτεί όπως επίσης πρέπει να φτιαχτεί και το header.

Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Δημοσ.

Επίσης, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το lightbox και να ανοίγουν οι φωτογραφίες σου ένα popup αντί σε νέα σελίδα. Είναι πιο όμορφο και user-friendly.

Δημοσ.

Για να χρησιμοποιήσω το lightbox λογικά πρέπει να είμαι σε δικό μου host και αυτήν την στιγμή βρίσκομαι πάνω στο blogger.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κοίτα καλό είναι θα μπορούσες να προσέξεις λίγο τα κουτάκια όπως είπανε και τα παιδιά αλλά και πάνω θα μπορούσες να βάλεις ένα ωραίο Logo. Φτιάξε και λίγο το twitter δεν μου πολυ αρέσει κάπως θολό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...