Προς το περιεχόμενο

Πώληση παλιού PC

k-M@dDoG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως η πώληση του υπολογιστή δε συμφέρει από τη στιγμή που δε νομίζω να πιάσει παραπάνω απ' αυτά που σου είπαν και απ' ότι καταλαβαίνω δε σε ικανοποιεί το ποσό.

Αξιοποίησε το διαφορετικά. Μπορείς να το κάνεις κατεβαστήρι. Εναλλακτικά, δώσ' το σε κάποιον άλλο όπως είπε και ο liopyr. Είχα ένα παλιό pc (χειρότερο απ' το δικό σου σε specs) και το έδωσα στη μάνα μου. Γι' αυτά που θέλει να κάνει (καμιά είδηση στο internet, skype, άντε και καμιά ταινία) μια χαρά την κάνει τη δουλειά του.

Δημοσ.

k-M@dDoG 50 E το κόστος και είληκρινά δεν νομίζω κάποιος έστω και με τυπικές γνώσεις να πάει να αγοράσει Ρ4 Cel για pc...

Αν σκεφτείς οτι με 200 παιρνει ενα asus φορητό....

Καντο κατεβαστήρι +1 με τα υπόλοιπα παιδια!

Γνωμες που θα σου πούν τιμολόγιο σαν αυτο που ζητάς.... Δε το κόβω.

Να στο πώ αλλιώς, δε θα βγάλεις χρήματα...

Κρατα το.

Δημοσ.

@k-M@dDoG

Βασικα φιλε μου η κοστολογηση που κανουμε εμεις εδω ειναι επειδη ξερουμε ποσο πανε οι τιμες και οτι εχει παλιο hardware μεσα.

Οι περισσοτεροι δε γνωριζουν ομως περι υπολογιστων και ετσι εσυ μπορεις να το κοστολογησεις λιγο πιο πανω. Καποιος που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες και θελει ενα να κανει τη δουλεια του απλα τοτε μπορει να παρει το δικο σου σε μια πιο καλη τιμη :devil::devil:

Δεν εννοω να τον πιασεις και τελείως κοτσο ε :P

Εδω μεσα ολοι ξερουμε πανω κατω απο υπολογιστες αρα εδω δεν μπορεις να κανεις κατι ευκολα B)

Δημοσ.

οκ , ευχαριστω για τη βοηθεια !!! Μαλλον θα το πουλησω σε κανεναν απο τη γειτονια με την τιμη τον 70-90 (αναλογα με τις γνωσεις του περι PC):devil::devil:. . .Αν βρεθει καμια καλυτερη ιδεα , μην διστασετε να μου την πειτε!!:-)

Και παλι πολλα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Ε, νταξ, μία εκτίμηση ζήτησε, δεν έβαλε αγγελία.

~~~

Διάβασα μόνο το τίτλο....:o

Δεν πιστεύω να αξίζει να το πουλήσεις 50-70 ευρώ κάνε το κατεβαστήρι καλύτερα εκτός αν έχεις ανάγκη τα λεφτά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...