k-M@dDoG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια στο insomnia.gr! Μολις εκανα εγγραφη και θα ηθελα βοηθεια στο να πουλησω το παλιο μου PC . . . Λοιπον, εχουμε να κανουμε με ενα PC 5 χρονων: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: CPU : Intel Pentium 4 2.40 GHz L2 Cache 512kB FSB 532MHz Box Motherboard : Intel Corporation D845GBV, Memory Slots 2,Maximum Memory 3GB, 2 PCI 1x, 1AGP 2x Memory : 1)Kingston 1GB DDR 184-Pin DIMM 266MHz, 2)Crucial 256MB DDR 266MHz Graphics Card : ATI RADEON 9250 128MB AGP 8x, CRT, DVI & TV-OUT Hard Drive : WDC WD600BB-00CAA1 60GB ATA 2MB Cache Optical Drives : 1)NEC DVD_RW ND-455OA, 2)SONY DVD-ROM +Realtek Fast Ethernet PCI 10/100 Mbps +Microsoft SoundMAX Digital Audio Και ρωτω . . .Πόσο μπορω να πουλησω αυτο το PC και χρειαζεται να ξερω κατι παραπανω σχετικα με το θεμα πωλησης παλιου PC???????? plz $need assistance$ k-M@dDoG
Antwni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες!!! Απαγορεύονται τα greeklish για αυτό γράφε μόνο ελληνικά!! Πούλα το 80 - 90 ευρώ!!
k-M@dDoG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν θελω αγοραστη! . . . . Θελω συμβουλες σχετικα με το θεμα της πωλησης και καποιον τεχνικο που να ξερει να κοστολογισει στο περιπου το PC μου! Εισαι σιγουρος πως πρεπει να βαλω το θεμα στην κατηγορια που μου ειπες ???
liopyr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες!!!Είσαι όμως σε λάθος κατηγορία!!Βάλε το εδώ!! Και δεύτερον απαγορεύονται τα greeklish για αυτό γράφε μόνο ελληνικά!! Το thread θα κλειδωθεί από στιγμή σε στιγμή.... Ε, νταξ, μία εκτίμηση ζήτησε, δεν έβαλε αγγελία. ~~~ k-M@dDoG αν χωράει βάλτο στην ντουλάπα - κάντο κατεβαστήρι - χάρισέ το σε κάνα ξαδερφάκι - ανιψάκι whatever... Λογικά δεν θα πιάσει πάνω από τα λεφτά που υπολογίζει και ο Anastazio, οπότε δεν νομίζω πως αξίζει και η πώλησή του.
k-M@dDoG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οκ, ευχαριστω παιδες . . . μα κατι τελευταιο!!! Μηπως ξερετε κανενα προγραμμα αγορας νεου PC δινοντας-ανακυκλωνοντας-χαριζοντας κ.τ.λ το παλιο PC για να κερδισεις καποια χρηματα ή τεσπα να επωφεληθεις?
Anastazio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ...οκ μεχρι να εμφανιστει κανας τεχνικος εγω μπορω να σου πω πως το pc σου δεν εχει καποια αξια αυτη τη στιγμη και θα πρεπει να σταθεις πολυ τυχερος να βρεις καποιον που για χ ψ λογους χρειαζεται ενα μηχανημα τοσο παλιο...η αξια του ειναι μαλλον υποκειμενικη!50-60 για ψυχολογικους λογους κυριως! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:19 ---------- το μονο προγραμμα που ξερω ειναι οτι αν εισαι μαθητης α γυμνασιου παιρνεις δωρο λαπτοπ!
k-M@dDoG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 thnx Anastazio !!! , μηπως και καποιος αλλος να συμβαλει στην ενημερωση επι του θεματος ????
lefteris210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ θα πρότεινα να μην το πουλήσεις (αν k δύσκολα θα βρείς)καλύτερα "κρατατο" για PC downloading μονο.
Sotosgl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301843 Δες και αυτο! Ο τυπος μπορει να ελεγε μπαρουφες και να πουλαγε Celeron παρουσιαζοντας τον με καλες επιδοσεις αλλα θα καταλαβεις πανω κατω τι παιζει....
Sotosgl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καποιος αλλος plz ??? . . . . . Δεν σε καλυπτουν οι απαντησεις μας; Πες μας τι θες ακριβως και οχι να αδιαφορεις για οτι σου λεμε μεχρι να βρεθει ενας που θα σου πει αυτο που θελεις να ακουσεις.... Για προγραμμα ανακυκλωσης ανταλλαγης γιατι δεν ψαχνεις το Google; Αν βεβαια προσπαθεις να βρεις αγοραστη με αυτον τον τροπο γιατι στις αγγελιες γινεται χαμος και θελεις να εισαι πρωτη σελιδα οκ παω πασο...
k-M@dDoG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν αδιαφορω φυσικα, δεχομαι τις απαντησεις σας και καποιες απο αυτες μου φανηκαν αρκετα χρησιμες!!!!thnx to all!!! Μα το θεμα ειναι ανοιχτο ακομα, αρα οσο περισσοτερες αποψεις τοσο το καλυτερο ωστε να βρω τελικα Πως μπορω να επωφεληθω περισσοτερο απο αυτο το παλιο PC . . .
BaNcU Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 απο εμένα είναι ένα καλό κατεβαστήρι ( άμα βάλεις και λίγο + Storage )
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 απο εμένα είναι ένα καλό κατεβαστήρι ( άμα βάλεις και λίγο + Storage ) +1 και από εμένα. Έχω παρόμοιο σύστημα με 200άρη σκληρό και κάνει μια χαρά την δουλειά του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.