Προς το περιεχόμενο

Μισθός καθαρίστριας

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από την πολυκατοικία που μένω ζητούν 200 ευρώ το μήνα για καθαρίστρια. 4όροφη(καλά στον 4ο μόνο ένα διαμέρισμα έχει), 10 διαμερίσματα, 1 φορά τη βδομάδα.

Παίρνουν οι καραθιστές/καθαρίστριες 7-8 ευρώ την ώρα? Δηλαδή 50 ευρώ το 8ωρο????????

Και θέλει μια καθαρίστρια 2 ώρες να σφουγγαρίσει 98 σκαλιά μήκους 70εκ το καθένα? 3 λεπτά το σκαλί??? 20 ευρώ το μήνα στον καθένα.

Δημοσ.
Παιδιά από την πολυκατοικία που μένω ζητούν 200 ευρώ το μήνα για καθαρίστρια. 4όροφη(καλά στον 4ο μόνο ένα διαμέρισμα έχει), 10 διαμερίσματα, 1 φορά τη βδομάδα.

Παίρνουν οι καραθιστές/καθαρίστριες 7-8 ευρώ την ώρα? Δηλαδή 50 ευρώ το 8ωρο????????

Και θέλει μια καθαρίστρια 2 ώρες να σφουγγαρίσει 98 σκαλιά μήκους 70εκ το καθένα? 3 λεπτά το σκαλί??? 20 ευρώ το μήνα στον καθένα.

Αφού σου φαίνονται πολλά τα λεφτά, εύκολη η δουλειά, γιατί δεν το κάνεις μόνος σου;

;)

Δημοσ.

Να προτείνεις να σας μαγειρεύει κι όλας για την υπόλοιπη εβδομάδα. Ακούς εκεί...

Δημοσ.

Δεν ειναι 20 ευρω το σκαλι το μηνα,αλλα 2 ευρω το σκαλι το μηνα,δηλαδη 24 ευρω το χρονο,120 ευρω τα δεκα χρονια,600 ευρω τα 50 χρονια.

Ειδες ποσο ευκολο ειναι να γινεις πλουσιος?????

Για σκεψου το...

Δημοσ.
Αφού σου φαίνονται πολλά τα λεφτά, εύκολη η δουλειά, γιατί δεν το κάνεις μόνος σου;

;)

Αυτό είπα και γω(και 2-3 άλλοι), δώστε μου εμένα τα 200 ευρώ και σας τα κάνω όλα να γυαλίζουν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:34 ----------

Δεν ειναι 20 ευρω το σκαλι το μηνα,αλλα 2 ευρω το σκαλι το μηνα,δηλαδη 24 ευρω το χρονο,120 ευρω τα δεκα χρονια,600 ευρω τα 50 χρονια.

Ειδες ποσο ευκολο ειναι να γινεις πλουσιος?????

Για σκεψου το...

εννοώ 20 ευρώ το μήνα στον κάθε ιδιοκτήτη-ενοικιαστή.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ----------

Η καθαρίστρια ανήκει σε κάποιο συνεργείο; Μήπως παίρνει τίποτα παραπάνω το μεγάλο κεφάλι;

Όχι, δεν ανήκει σε συνεργείο και όχι, ο διαχειρηστής φαίνεται τίμιος.

Δημοσ.
Αυτό είπα και γω(και 2-3 άλλοι), δώστε μου εμένα τα 200 ευρώ και σας τα κάνω όλα να γυαλίζουν

E, κάντε το λοιπόν, ποιος σας κρατάει;

Δημοσ.

Και η ερώτησή μου είναι τι παίρνει μια καθαρίστρια την ώρα... Αν γνωρίζει κανείς. Οχι τπτ άλλο αλλά να παρατήσω και τις σπουδές που θα βγάζω τα μάτια μου για 5 χρόνια για να παίρνω 800 ευρώ πρώτο μισθό στην καλύτερη..

Δημοσ.
Και η ερώτησή μου είναι τι παίρνει μια καθαρίστρια την ώρα... Αν γνωρίζει κανείς. Οχι τπτ άλλο αλλά να παρατήσω και τις σπουδές.

Νομίζω πως αν κάνεις 1 μήνα την δουλειά της καθαρίστριας, θα εκτιμήσεις περισσότερο τις σπουδές σου...

Δημοσ.
Και η ερώτησή μου είναι τι παίρνει μια καθαρίστρια την ώρα... Αν γνωρίζει κανείς. Οχι τπτ άλλο αλλά να παρατήσω και τις σπουδές που θα βγάζω τα μάτια μου για 5 χρόνια για να παίρνω 800 ευρώ πρώτο μισθό στην καλύτερη..

Γενικά από σώμα πως πάμε, είμαστε έτοιμοι να έχουμε προβλήματα με τα γόνατα και τη μέση μας (τουλάχιστον) στο μέλλον;

Δημοσ.

Διάβασα κιθαρίστριας.

Ο μισθός δασκάλου/δασκάλας κιθάρας - κλασσικής/ηλεκτρικής - σε ωδείο είναι υπερβολικά χαμηλότερος από ότι της καθαρίστριας.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ, δε λέω ότι είναι εύκολη δουλειά αλλά υπάρχει αξιοκρατία στους ελληνικούς μισθούς στα υπόλοιπα επαγγέλματα για να υπάρχει και στης καθαρίστριας?

(προς θεού δεν υποτιμώ το επάγγελμα)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

Γενικά από σώμα πως πάμε, είμαστε έτοιμοι να έχουμε προβλήματα με τα γόνατα και τη μέση μας (τουλάχιστον) στο μέλλον;

όχι, έχουμε ήδη πόνους στα δάχτυλα, καρπούς και πλάτες από χρήση πληκτρολογίου, πόνους στα μάτια από χρήση οθόνης και πόνους στη μέση επειδή κάθομαι στο pc 8ωρο στην καλύτερη.

Γόνατα όχι ακόμα....

ααα, ξέχασα και τον αυχένα...

μήπως είναι καιρός να ξεκινήσω πάλι γυμναστήριο?????:P:p:p

Δημοσ.

Δεν ειναι λογικη αυτη...εχω φιλο delivery και μαζι με τα tips βγάζει κανα 1200 άρι τον μήνα.Να παρατησω κι εγω τις σπουδες και να πιάσω το παπάκι?

Δημοσ.
Να παρατησω κι εγω τις σπουδες και να πιάσω το παπάκι?

Νομιζω οτι η κτηνοβασια δεν ειναι νομιμη στην χωρα μας. Διορθωστε με αν κανω λαθος. :P

Δημοσ.
Νομιζω οτι η κτηνοβασια δεν ειναι νομιμη στην χωρα μας. Διορθωστε με αν κανω λαθος. :P

WAT λδκαλδκλακδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...