1ronma1den Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας..λοιπον ειμαι ασχετος απο μηχανακια και 8α ι8ελα την βοη8εια σας... λοιπον ειμαι 16-17 και 8ελω να παρω ενα μηχανακι αλλα οι γονεις μου δεν με αφηνουν(δεν ειναι αφτο το 8εμα 8α τους πεισω...) τελοςπαντων εχω κανει μια συζητηση με τους γονεις μου και μου εχουν πει πως δεν 8α δοσουν πολλα λεφτα για να μου παρουν μηχανακι...εγω τα χριστουγεννα πεζει να δουλεψω αλλα το 8ελω πιο νωρις..γιαυτο αν ξερετε κανενα φθηνο και μετριο-καλο μηχανακι για να κανω την δουλεια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχην βγαλε διπλωμα αν δεν εχεις. Βρες ενα glx 50αρι που να μη θελει πολλα μαζεματα και εισαι αρχοντας για να κανεις τη δουλεια σου. Μη πας παρεις κανα new κινεζικο ειναι τσαμπα λεφτα και πολλα... Ετσι την πατησα και εγω. Υπολογισε και 80-100 για κρανος αν δεν εχεις. Μακρια απο διχρονα σκουτερακια ειδικα αν τα πας συνεχεια στα κοκκινα Το δικο μου κολλησε 3 φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 japan παπια ακομα και μεταχειρο για κρανος παραπανω λ7 σιγουρα,AGV,SUOMY,UVEX σχετικα οικονομικα και καλα οχι λιγοτερα απο 250€ περιπου για κρανος και κοιταμε τι προδιαγραφες καλυπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 κρανος για 50αρι 250ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια κρανος εχω ....το ειχα κερδισει σε μια τοπικη γιορτη και ειναι αρκετα καλο... τωρα για διπλωμα μπορω να βγαλω.. εχω και κατι ψιλα στιν ακρη για αυτη την δουλεια αλλα δεν ξερω ακριβως τη 8ελει... μετα για glx που ειπατε να βρω ειναι λιγο δυσκολο..ενοω να το βρω τσαμπα...επειδη ειμαι ασχετος απο μηχανακια εχω ενα μοτοποδηλατο 50cc αλλα νομιζω δεν εχει ταχυτητες... αν γινετε να το φτιαξω αφτο,,(δηλαδη να βαλω ταχυτητες να το ανεβασω και τετοια..αν οχι δεν πειραζει 8α περιμενω..) τελοσπαντων εγω επηδη το αλλο καλοκαιρι οπως και να εχει 8α παρω ενα καλο απλα για να κανω την δουλεια μου 8ελω τωρα σκεφτομουνα για κανενα μεταχειρισμενο..λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 κρανος για 50αρι 250ε; τι σημασια εχει ποσα cc ειναι το μηχανακι? ενα 50αρι πιανει 70 χλμ/ωρα ευκολα,ξερεις τι μπορεις να παθεις πεφτοντας με τετοια ταχυτητα? κοιτα για μεταχειρο 100+ cc παπιες astrea,dream honda θα εψαχνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 κρανος για 50αρι 250ε; Το κράνος έχει ως σκοπό να προστατεύει το κεφάλι σου. Δεν συσχετίζεται με τα cc που καβαλάς. Ακόμα και πτώση με 30χλμ είναι αρκετή για να σε "στείλει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλα που να ψαξω γιατι δεν διαθετω και πολλα χρηματα...επισης καλη ιδεα 8α ηταν αν γινοταν κατι για να φτιαξω το μοτοποδηλατο(αν γινετε)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τι μοτοποδηλατο εχεις μαρκα χρονια και τι προβλημα εχει παιρνει μπροστα?ανεβασε και καμμια φωτο αν μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ronma1den Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα θα ανεβω αθηνα για καποιες δουλιες και θα το φερω σαμο... θα τραβιξω φωτο να δειτε να μου πειτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ψαξε για κατοσταρες παπιες απο ιδιωτες πχ χρυση ευκαιρεια κρανος δες και Airoh και γενικως μην το υποτιμησεις αν αγαπας την ζωη σου,τα μηχανακια δεν ειναι αστεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα θα ανεβω αθηνα για καποιες δουλιες και θα το φερω σαμο... θα τραβιξω φωτο να δειτε να μου πειτε... Στην Αθηνα ειναι? πιο ευκολα αν χρειαστεις καποια ανταλακτικα μαρκα μοντελο δεν ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τι δουλειά έχεις να κάνεις με το μηχανάκι; Σκοπεύεις να δουλέψεις delivery και σου είναι αναγκαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παρεπιπτόντως για τα κινέζικα δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα.Υπάρχει και η μάρκα "ΠΕΘΑΝΕ_ΝΕΟΣ" ήτοι DAYUNG? Αυτά τόσο χάλια είναι κ δεν αξίζει να τα πάρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχαχχααχαχα ελιωσα Lord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.